ManEf23
Member
Ευχαριστω! Ναι, κατάλαβα άρα με τα αεροπορικά που είναι 250 ευρώ Αθηνα Θεσσαλονικη (μετ επιστροφης) αυτην την εποχή ίσως κανενα 650 ευρω θα πρέπει να μαζέψω :\Σύνολικό κόστος 85 ευρώ
Ευχαριστω! Ναι, κατάλαβα άρα με τα αεροπορικά που είναι 250 ευρώ Αθηνα Θεσσαλονικη (μετ επιστροφης) αυτην την εποχή ίσως κανενα 650 ευρω θα πρέπει να μαζέψω :\Σύνολικό κόστος 85 ευρώ
Απο το Google Maps μου έβγαλε τους συγκεκριμένους χρόνους/αποστάσειςΤο πλάνο είναι εφικτό αλλά νομίζω ότι δεν είσαι καλά ενημερωμένος,από τη Μονή Δοχειαρίου η Μονή Ξενοφώντος είναι περίπου 45 λεπτά περπάτημα
Ναι εννοείται, στείλτε μου!Οι "ορεινές" διαδρομές είναι οι πιο όμορφες.Εφόσον είναι η πρώτη σου επίσκεψη στο Ορος νομίζω ότι θα πρέπει να τις επιλέξεις,πχ από Σιμωνόπετρα προς Φιλοθέου (περίπου3 ώρες).Εάν θέλεις μπορώ να σου στείλω προτάσεις με πμ
Σε ευχαριστώΜια φόρα είχα πάει από Αθήνα (ΚΤΕΛ Κηφισού ) - Κτελ Χαλκιδικής - Ουρανουπολη με λεωφορείο. Σε πάει κατευθείαν Κτελ Χαλκιδικής και εκεί θα περιμένεις περίπου μισή ώρα και με το άλλο λεωφορεία πας κατευθείαν Ουρανουπολη.