• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Μηχανές αναζήτησης ξενοδοχείων

adiaforos

Member
Στη Booking είναι εύκολο, στην αναζήτηση βάζεις στα άτομα 5 και στα δωμάτια 2. Μετά την αναζήτηση μπορείς να παραμετροποιήσεις και τα κρεβάτια, στην αριστερή στήλη ή στα φίλτρα. Επίσης να τσεκάρεις την επιλογή «Προβολή αποτελεσμάτων μόνο με 2 δωμάτια ή παραπάνω». Επειδή θα βγάλει και άλλες επιλογές (π.χ. τετράκλινο + μονόκλινο), ανάλογα και τι έβαλες στα κρεβάτια, θα πρέπει να βρεις μόνος σου αυτή που σου κάνει. Η εφαρμογή έχει επιλογή «Θα ήθελα κοντινά δωμάτια» ή μπορείς να το γράψεις στα σχόλια, αλλά στην πραγματικότητα δεν διασφαλίζεται ότι θα είναι δίπλα, αυτό έχει να κάνει με τη διαθεσιμότητα τη μέρα που θα κάνετε check in.

patrizia

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βουδαπεστη
Ταξίδι-Όνειρο
Κινα
Μια συμβουλή από τους εμπειροτερους θα ήθελα! Περιμένω τη Black Friday μήπως βρω καλύτερες τιμές σε Λισσαβόνα και Πόρτο, μάταια?
Ξέρω ότι οι αλυσίδες κάνουν 25%, το ίδιο ισχύει και για μεμονωμένα ξενοδοχεία ή ξενοδοχεία διαμερισματων στη booking ή στη hotels com?
Δίνουν έστω ένα 15%?
Έχετε παρατηρήσει αν οι τιμές αυξάνονται πριν και έρχεται το ίδιο?

connosp

Member
Μια συμβουλή από τους εμπειροτερους θα ήθελα! Περιμένω τη Black Friday μήπως βρω καλύτερες τιμές σε Λισσαβόνα και Πόρτο, μάταια?
Ξέρω ότι οι αλυσίδες κάνουν 25%, το ίδιο ισχύει και για μεμονωμένα ξενοδοχεία ή ξενοδοχεία διαμερισματων στη booking ή στη hotels com?
Δίνουν έστω ένα 15%?
Έχετε παρατηρήσει αν οι τιμές αυξάνονται πριν και έρχεται το ίδιο?
Δοκίμασε και εδώ https://sp.booking.com/index.html?aid=2393080&label=visa-cemea βάζοντας εκεί που λέει unlock deals βάζεις VISABKNG

paefstra

Member
το ίδιο ισχύει και για μεμονωμένα ξενοδοχεία ή ξενοδοχεία διαμερισματων στη booking ή στη hotels com?
Δίνουν έστω ένα 15%?
Στη hotels.com ισχυει το οσο νωριτερα, τοσο καλυτερα. Δεν εχω δει ποτε εκπτωση λογω black friday αλλα πολυ μεγαλες εκπτωσεις πολυ νωρις (καμια φορα 25% σε τιμες που ειναι ηδη πιο κατω απο τη booking).

patrizia

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βουδαπεστη
Ταξίδι-Όνειρο
Κινα

patrizia

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βουδαπεστη
Ταξίδι-Όνειρο
Κινα
Στη hotels.com ισχυει το οσο νωριτερα, τοσο καλυτερα. Δεν εχω δει ποτε εκπτωση λογω black friday αλλα πολυ μεγαλες εκπτωσεις πολυ νωρις (καμια φορα 25% σε τιμες που ειναι ηδη πιο κατω απο τη booking).
Πόσο νωρίς?
Έχω κλείσει εισιτήρια 10-17 Απριλίου για Λισαβόνα και Πόρτο. Πότε είναι καλύτερα να κλείσω τα ξενοδοχεία?

paefstra

Member
Πόσο νωρίς?
Έχω κλείσει εισιτήρια 10-17 Απριλίου για Λισαβόνα και Πόρτο. Πότε είναι καλύτερα να κλείσω τα ξενοδοχεία?
Εγω κλεινω μολις κλεισω εισιτηρια και ξαναψαχνω ενδιαμεσα μηπως κανω αλλαγη ξενοδοχειου.

alvadi

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ολλανδία
Ταξίδι-Όνειρο
Μεξικό
Εγω κλεινω μολις κλεισω εισιτηρια και ξαναψαχνω ενδιαμεσα μηπως κανω αλλαγη ξενοδοχειου.
Aυτό κάνω κι εγώ. Επίσης τσεκάρω τιμες σε booking, hotel.com και απευθείας απο το ξενοδοχείο.

Elena2508

Member
Επόμενο Ταξίδι
??
Ταξίδι-Όνειρο
N. Υόρκη
Επειδή είμαι στη φάση να κλείσω ξενοδοχείο για 7 διανυκτερεύσεις θα ήθελα μια διευκρίνηση σε σχέση με το σύστημα της hotels.com που δεν το γνωρίζω γιατί κλείνω πάντα με booking.
Μετα από 10 διανυκτερεύσεις η hotels στην επόμενη μου κράτηση θα μου δώσει μία δώρο ανεξαρτήτως τιμή διανυκτέρευσης ή με βάση τον μέσο όρο των 10 προηγούμενων διανυκτρεύσεων;
Εάν κλείσω τώρα 7 διαν/σεις και την επόμενη φορά άλλες 4 θα πάρω δώρο την 4η μέρα;
Αυτό το δώρο μπορώ να το χρησιμοποιήσω σε όποια επόμενη κράτηση θέλω ή υπάρχει χρονικό διάστημα μέσα στο οποίο πρέπει να εξαργυρώσω το δώρο μου;
π.χ. μπορεί σε επόμενη κράτηση να είναι φθηνή η μία διαν/ση και να μην έχω μεγάλο όφελος.
Είμαι σε δίλημμα από που να κλείσω αυτήν την διαμονή γιατί η booking μου έστειλε κουπόνι για 10% έκπτωση με το οποίο θα εξοικονόμησω 100 € στο πορτοφόλι σε επόμενη κρατηση και μου δίνει και δωρεάν ταξί από το αεροδρόμιο μέχρι το ξενοδοχείο που σημαίνει όφελος 24 € x3 άτομα = 72 € (αντί του λεωφορείου).

psilos3

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Αναζητείται!
Μετα από 10 διανυκτερεύσεις η hotels στην επόμενη μου κράτηση θα μου δώσει μία δώρο ανεξαρτήτως τιμή διανυκτέρευσης ή με βάση τον μέσο όρο των 10 προηγούμενων διανυκτρεύσεων;
Με βάση τον μέσο όρο των χρημάτων που έχεις δαπανήσει για τις δέκα διανυκτερεύσεις σου.
Εάν κλείσω τώρα 7 διαν/σεις και την επόμενη φορά άλλες 4 θα πάρω δώρο την 4η μέρα;
Ναι, φαντάσου το βασικά ως μία έκπτωση στο τελικό ποσό.
Αυτό το δώρο μπορώ να το χρησιμοποιήσω σε όποια επόμενη κράτηση θέλω ή υπάρχει χρονικό διάστημα μέσα στο οποίο πρέπει να εξαργυρώσω το δώρο μου;
Δεν είδα να έχει κάποιο χρονικό περιθώριο. Διαπίστωσα όμως ότι δε μπορούσα να το χρησιμοποιήσω σε κάποια από τα ξενοδοχεία της πλατφόρμας.
π.χ. μπορεί σε επόμενη κράτηση να είναι φθηνή η μία διαν/ση και να μην έχω μεγάλο όφελος.
Έτσι το σκέφτηκα κι εγώ, βάζοντας την έκπτωση πέρυσι τα Χριστούγεννα στην Κοπεγχάγη που ήταν εξ' ορισμού ακριβή η διαμονή.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.634
Μέλη
39.375
Νεότερο μέλος
maria kou

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom