evagelina
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Βόσπορος
- Ταξίδι-Όνειρο
- ΛΑΤΙΝΙΚΗ ΑΜΕΡΙΚΗ
Είμαι στη παρέα του travelstories περίπου ένα μήνα..λέω ωραία θα διαβάζουμε για ταξιδάκια θα λύνουμε απορίες κτλ μέχρι που ανακάλυψα το μέλος Yorgos και κάθε βράδυ διαβάζω πριν κοιμηθώ τις ιστορίες του.Άπλα δεν μπορώ να πιστέψω ότι υπάρχει άνθρωπος με τέτοιες γνώσεις και τέτοιες ταξιδιωτικές εμπειρίες.. νιώθω οτι διαβάζω από τα καλύτερα ταξιδιωτικά βιβλία, ενημερώνομαι για μέρη άγνωστα, για την ιστορία τους το πολιτισμό τους με σοβαρότητα χιούμορ και ευαισθησία. Και θέλω να ρωτήσω εσάς τα παλιότερα μέλη να μου πείτε για το Υorgo..και πρώτα απ όλα αν γνωρίζεται που βρίσκεται και αν θα ξαναγράψει !! Σκιαγραφήστε τον λίγο γιατί πάντα θέλω να γνωρίζω πράγματα για τους συγραφείς που με εντυπωσιάζουν και δυστυχώς το google δεν βοηθά σε αυτήν την περίπτωση. Τέλος θα ήθελα να μου προτείνεται αν υπάρχει κάποιο άλλο μέλος με ενδιαφέρουσα γραφή και ιστορίες γιατί οι ιστορίες του Γιώργου, μου τελειώνουν
Ας συνεχίσουμε να ταξιδεύουμε και να ονειρευόμαστε μέσα από τα μάτια και τις περιγραφές τέτοιων ταξιδευτών..
Ας συνεχίσουμε να ταξιδεύουμε και να ονειρευόμαστε μέσα από τα μάτια και τις περιγραφές τέτοιων ταξιδευτών..