το κάνει μερικές φορές το χρόνο, αλλά πρέπει να το πετύχεις.Ξέρετε αν βγάζει ποτέ έκπτωση στη συνδρομή στην υπηρεσία wizz discount club? Τώρα είναι στα 29,90€/έτος...
Αν δεν κάνω λάθος πρέπει να το κλείσεις ταυτόχρονα με τα εισιτήρια.Καλησπέρα, θέλω να γίνω μέλος στο wizz discount club.
Η ερώτηση είναι η εξής: Μπορώ να κάνω αγορά του wizz discount club χωρίς να κλείσω ταυτόχρονα εισιτήρια?
Γιατί από ότι κατάλαβα η δυνατότητα που σου δίνει είναι:
- Να αγοράσεις την υπηρεσία κατά τη διάρκεια που κλείνεις ένα εισιτήριο,
- Με συνέπεια να μην υπολογίζεται η έκπτωση στο εισιτήριο που κλείνεις ταυτόχρονα με την αγορά της συνδρομής και του εισιτηρίου,
- Η (όποια) έκπτωση ξεκινάει να ισχύει από την επόμενη κράτηση....
Ισχύει το δεύτερο. Το έκανα πριν ένα μήνα. 2 ευρώ τότε.Καλησπέρα,
Πρώτη φορά επιχειρώ να κλείσω εισιτήρια με Wizzair και με έχει μπερδέψει με την επιλογή "Auto check in". Μπορεί κάποια/-ος που το έχει χρησιμοποιήσει να μου εξηγήσει πως λειτουργεί;
Χρειάζεται να κάνω εγώ το check in ηλεκτρονικά από 50 ώρες πριν την πτήση;
Ή το κάνει η Wizzair και μου το στέλνει στο email, χωρίς να κάνω τίποτα εγώ;
αν δεν το κλείσεις με αυτή την τιμή θεωρείσαι αχάριστος.σήμερα έψαχνα για εισιτήριο Αθήνα _ Λονδίνο Gatwick για τον Ιανουάριο και την 8κίλη χειραποσκευή με την προτεραιότητα το είχε στα 29,90€ . ΑΝ θυμάμαι καλά πριν λίγες ημέρες που το είχα ξανά δεί κόστισε λιγότερο........έχει κλείσει κανείς τώρα κοντά να μου πέι αν θυμάμαι σωστά?