Κάποτε είχε βάλει με 10 λεπτά από Αθήνα....Από την ισοτιμία και μόνο βάσει λογικής αλλά και αυτού που βλέπω 36.000, εκτός αν έχει εισιτήριο με δέκα λεπτά του ευρώ...
Κάποτε είχε βάλει με 10 λεπτά από Αθήνα....Από την ισοτιμία και μόνο βάσει λογικής αλλά και αυτού που βλέπω 36.000, εκτός αν έχει εισιτήριο με δέκα λεπτά του ευρώ...
Το κόμμα (,) διεθνώς στη γραφή των αριθμών είναι η τελεία για εμάς (.) και τούμπαλιν. Άρα ισχύει το δεύτερο.Εδώ ο ποιητής εννοεί 36 και κάτι ή 36.000 και κάτι? Πώς μπορώ να είμαι σίγουρη πριν κάνω την πληρωμή?
100ευρωView attachment 386739
Εδώ ο ποιητής εννοεί 36 και κάτι ή 36.000 και κάτι? Πώς μπορώ να είμαι σίγουρη πριν κάνω την πληρωμή?
0,19 λεπτα, ειχα κλεισει. Μου τα επεστρεψαν με προσαυξηση 20% , δηλαδω 0,21 λεπτα. Αρχοντες...Κάποτε είχε βάλει με 10 λεπτά από Αθήνα....
πλήρωσα με χρήματα από το πορτοφόλι, δεν έχει προσαύξηση επιστροφής .0,19 λεπτα, ειχα κλεισει. Μου τα επεστρεψαν με προσαυξηση 20% , δηλαδω 0,21 λεπτα. Αρχοντες...
Η wizzair δεν πετάει Όσλο από Ελλάδα. Θα πρέπει να κλείσεις διαδοχικές πτήσεις, με επαρκή χρόνο μεταξύ τους. Αν στη μία πτήση σού αλλάξει μέρα ή ώρα, όπως συνηθίζει, το πιθανότερο είναι είτε να ταλαιπωρηθείς ή να πάει άκλαυτο και το άλλο σκέλος. Δικαίωμα αλλαγής ή ακύρωσης έχεις μόνο για τις πτήσεις που επηρεάζονται, και ακύρωση της μίας κράτησης δεν συνεπάγεται ακύρωση της άλλης, οι πτήσεις είναι ανεξάρτητες.Καλημέρα σε όλους.
Σκέφτομαι να κλείσω εισιτήρια από Αθήνα προς Οσλο με wizz air αλλά δεν διαβάζω κ πολύ καλά σχόλια όπου κ αν έχω ψάξει για αυτό θέλω να ρωτήσω αν έχει κάποιος πρόσφατη εμπειρία με την συγκεκριμένη εταιρεία.! Κ γενικά τι παίζει με ακυρώσεις κ αλλά τέτοια. Είναι σύνηθες φαινόμενο να ακυρώνουν πτήσης.
Ευχαριστώ.!
Προφανώς σου γράφει if available διότι οι θέσεις που τυχόν θα θέλεις εσυ, μπορεί να μην είναι διαθέσιμες (π.χ. 10Α-10Β-10C-10D, μπορεί να θες εσυ αυτην την τετράδα, αλλα να εχει δοθεί σε άλλον, οπότε θα πάρεις ότι διαθέσιμες υπάρχουν εκείνη την στιγμήόχι ακομη, είδη ειχα αγορασμενες 4 θέσεις. Το θέμα είναι γιατί μου γραφη (if available). Εαν πάω στο Αεροδρόμιο μπορη να μου πουνε ότι δεν έχουν θέσεις ? Πρώτη φορά πεταω με την συγκεκριμένη εταιρεια....