• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Wintersale στα Easyhotels από 19 £ - και για Χριστούγεννα

paefstra

Member
easyHotel Old Street from £29
easyHotel Croydon from £19
easyHotel Glasgowfrom £19
Valid for:
Stays between 15th December 2015 to 29th February 2016
Book before 16th November 2015
http://www.easyhotel.com/winter-sale/?icn=hp_latest&ici=wintersale

Δοκίμασα περίοδο Χριστουγέννων και οι τιμές επιβεβαιώνονται.

Last edited:

iopa22

Member
Επόμενο Ταξίδι
Πορτογαλία
Ταξίδι-Όνειρο
Λας Βεγκας-Νορβηγια
Έχει μείνει κάποιος από εδώ σε αυτά τα ξενοδοχεία για να πει τη γνώμη του;

paefstra

Member
Έχω μείνει μια φορά. Είναι ό,τι πιο απλό φαντάζεσαι σε ξενοδοχείο, χρεώνει έξτρα τα πάντα, το καθάρισμα, την τηλεόραση, το ίντερνετ. Αλλά είναι καθαρά και με 19 λίρες το δίκλινο, δεν θα με πείραζε να ξανάμενα.

Hugin

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτική
Έχω μείνει στο easyhotel victoria και στο Εδιμβούργο. Τα δωμάτια όντως είναι καθαρά. Είναι όμως πολύ μικρά τα δωμάτια. Αν πας για 2-3 μέρες το πολύ είναι οκ κατα την γνώμη μου. Για παραπάνω δεν θα έμενα. Τώρα με 19 λίρες Χριστούγεννα δεν θα βρείς ούτε παγκάκι στο Λονδίνο.

Kanel28

Moderator
Επόμενο Ταξίδι
Εδιμβούργο
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Από τότε που τα ανακάλυψα τα χρησιμοποιώ συχνά εδώ στην Αγγλία για διήμερα/τριήμερα ταξίδια.
Πάντα μένω ικανοποιημένη κυρίως γιατί οι τιμές είναι τέλειες. Σε δύο εβδομάδες θα μείνω στο Easy hotel Εarls Court του Λονδίνου με 30 λίρες πάλι :)
Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε εδώ http://www.travelstories.gr/community/threads/Αγγλική-καθημερινότητα-ευτράπελα-ιστορίες.49417/page-5 στο ποστ #51

orck

Member
Δειτε αυτο το βιντεο.
Η προσφορα ειναι ΑΠΟ 19 λιρες, δηλαδη ειναι να σου πετυχει το λαχειο να βρεις συμπαθητικη τιμη. Δοκιμασα το easyHotel Glasgowfrom μεσα στις ημερομηνιες που λεει και μου εβγαλε 38 λιρες.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom