taxidiara
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- ??
- Ταξίδι-Όνειρο
- ΓΥΡΟΣ Η.Π.Α.
Καλό ταξίδι!!Δεν έφυγε ακόμα, τώρα είμαστε στη Β5 και περιμένουμε να φύγει
Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση!
Καλό ταξίδι!!Δεν έφυγε ακόμα, τώρα είμαστε στη Β5 και περιμένουμε να φύγει
Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση!
Καλησπέρα,Καλημέρα και Χρόνια Πολλά σε όλους.
Εμένα ο Αη Βασίλης μόλις μου έφερε covid δυστυχώς... και τώρα τρέχω και δεν φτάνω να ακυρώνω.
Έχει κάποιος ακυρώσει πτήση της Vueling? Και αν ναι, που βρίσκεται μέσα στο booking amendment του site το ρημάδι το κουμπί για την ακύρωση? Ψάχνω πάνω από μια ώρα και το μόνο που μου βγάζει είναι αλλαγή ημερομηνιών και όχι ακύρωση και flight credit.
Περαστικά! Είχες ναύλο που προέβλεπε δυνατότητα ακύρωσης; Αν όχι, δεν νομίζω να υπάρχει επιλογή για ακύρωση ή flight credit, θα σε ενημερώσει και το bot. Σε αυτή την περίπτωση, το μόνο που μπορείς να διασώσεις είναι μέρος των φόρων αεροδρομίου εδώ.Καλημέρα και Χρόνια Πολλά σε όλους.
Εμένα ο Αη Βασίλης μόλις μου έφερε covid δυστυχώς... και τώρα τρέχω και δεν φτάνω να ακυρώνω.
Έχει κάποιος ακυρώσει πτήση της Vueling? Και αν ναι, που βρίσκεται μέσα στο booking amendment του site το ρημάδι το κουμπί για την ακύρωση? Ψάχνω πάνω από μια ώρα και το μόνο που μου βγάζει είναι αλλαγή ημερομηνιών και όχι ακύρωση και flight credit.
Για δες εδώΞερει κανεις αν οι βαλιτσες στη vueling εκτος απο κιλά έχουν και όριο στις διαστάσεις;
Αυτά είναι για αυτές που παίρνεις πάνω αν δε μου διαφεύγει κάτι. Έψαχνα για αυτές που παραδίδεις, αλλά μόνο τα κιλά είδα.
Νομίζω στις παραδοτέες αποσκευές δεν έχουν νόημα οι διαστάσεις. Μόνο σ’ αυτές που παίρνεις στην καμπίνα έχω δει διαστάσεις σε όσες εταιρείες έχω ταξιδέψει (δεν είναι και πολλές βέβαια)Αυτά είναι για αυτές που παίρνεις πάνω αν δε μου διαφεύγει κάτι. Έψαχνα για αυτές που παραδίδεις, αλλά μόνο τα κιλά είδα.
Η vueling δεν είχε διαστάσεις. Αν θυμαμαι καλά έχει διαφορετικές χρεώσεις σε αποσκευές σύμφωνα με τα κιλά. 15. 20. 25. 30. Απλά δεν παίρνει πάνω από 32 κιλά. Πάει φορτωτική. Αν έχεις κάτι μεγάλοΑυτά είναι για αυτές που παίρνεις πάνω αν δε μου διαφεύγει κάτι. Έψαχνα για αυτές που παραδίδεις, αλλά μόνο τα κιλά είδα.