CakeNet
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- -
Γιατί απογοητευτικό το σέρβις; Ότι πληρώνεις παίρνεις, κι από την στιγμή που σου ξεκαθαρίζει από την αρχή πως...ότι επιπλέον, το χρεώνεσαι, ποιο είναι το απαράδεκτο της υπόθεσης;
Δεν είμαι σίγουρη τι είναι το resident's card (μάλλον κάτι σε άδεια παραμονής μου κάνει), πάντως με ταυτότητα νέου τύπου μπορείς να ταξιδέψεις. Είναι νομοθεσία της ΕΕ. Εξάλλου το γράφει και στο σάιτ της: National ID or PASSPORT (valid)Παιδιά συγνώμη μια ερώτηση; Κάποιος από εσάς που έχει ταξιδέψει με vueling. Ταξιδέψατε κανονικά με ταυτότητα νέου τύπου; Ρωτώ γιατί κάτι διάβασα στο site τους περί residents card not accepted και με μπέρδεψε καθότι δεν καταλαβαίνω την έννοια του resident card.
Επιπλέον άλλη μία ερώτηση, όταν λέει η vueling όριο 20 κιλων, περιορισμός υπάρχει μόνο στα κιλά; ΟΧΙ στις διαστάσεις; Ρωτάω γιατί έχω την εντύπωση πως η esayjet σε περιορίζει και στις διαστάσεις....
Ευχαριστώ πολύ ρε παιδιά προκαταβολικά!
Δημήτρης
αν το ερώτημα είναι iberia ή vueling προτιμώ τη δεύτερη αλλά δεν έχει καλοέρθει ακόμη στην Ελλάδα εκτός από το συμπαθητικό Αθήνα-Βαρκελώνη...
Πήγα Βαρκελώνη την 28η Οκτωβρίου και ταξίδεψα κανονικά με ταυτότητα με λατινικούς χαρακτήρες. Δεν υπάρχει πρόβλημα.Παιδιά συγνώμη μια ερώτηση; Κάποιος από εσάς που έχει ταξιδέψει με vueling. Ταξιδέψατε κανονικά με ταυτότητα νέου τύπου; Ρωτώ γιατί κάτι διάβασα στο site τους περί residents card not accepted και με μπέρδεψε καθότι δεν καταλαβαίνω την έννοια του resident card.
Δημήτρης
Παραμένεις άσβηστος και να παραπληροφορείς: Δεν εξαγόρασε καμία vueling η iberia! Μετοχές αγόρασε και αρκετές μάλιστα! Άνοιξε και καμιά πηγή πριν γράψεις!Mόνο που IBERIA και VUELING είναι ακριβώς το ίδιο πράγμα... η Ιberia εξαγόρασε την Vueling αλλά που να το πάρεις εσύ χαμπάρι...
Πάμε λοιπόν στο Barajas και αργούμε πέντε λεπτά στο check in,
Το συμπέρασμα είναι ότι οι εταιρείες lowcostδεν χαρίζουν κάστανο και λογικό είναι. Το πάθημα έγινε μάθημα για την άλλη φορά !
Καλημερα παιδιαΓιατί απογοητευτικό το σέρβις; Ότι πληρώνεις παίρνεις, κι από την στιγμή που σου ξεκαθαρίζει από την αρχή πως...ότι επιπλέον, το χρεώνεσαι, ποιο είναι το απαράδεκτο της υπόθεσης;