Viaggi
Member
Ρωτάω αν το συμβάν που αναφέρατε είναι ο κανόνας ή η εξαίρεση.
Ειναι η πρωτη φορα που παρεδωσα χειραποσκευη μετα απο 5 χρονια. Παλια την ειχαμε μαζι μας ολοι.Ρωτάω αν το συμβάν που αναφέρατε είναι ο κανόνας ή η εξαίρεση.
Ειχα ηδη προσθεσει τον τροπο πληρωμης στο προφιλ οταν εκανα λογαριασμο.Η προσθεση τροπου πληρωμης γινεται στο προφιλ, οχι τη στιγμη της συναλλαγης.
Γιατι δεν το ειπες εδω να βοηθησουμε?
Δεν εκανα καμια δοκιμη, ισως επρεπε να κανω. Οχι, δημιουργησα δυο διαφορετικα προφιλ απο δυο διαφορετικα email. Στο προφιλ της μαμας μου, τα στοιχεια της μαμας μου, από αυτόν πήγα να κλείσω. Το μόνο κοινό ήταν ο τρόπος πληρωμής, που είχα την κάρτα μου και στα δύο προφιλ, αλλά δε νομίζω να έπαιξε ρόλο.Επειδη τις προαλλες πηρα εισιτηριο και με πηγε κσνονικα στην αποθηκευμενη καρτα, εκανες καμια δοκιμη χωρις το κουπονι?
Η εκπτωση της δωρεαν βαλιτσας, 44 ευρω τα υπολογισε η εταιρεια, ακομη και για δυο μονο εισιτηρια ηδη υπερκαλυψε το 10ρικο. Δεν ειναι το κουπονι το θεμα.
Επαιξε ρολο αραγε οτι το κουπονι ηταν της μαμας σου, οπως ειχες αναφερει, και εκλεινες απο δικο σου προφιλ?
Βαλε και Γενοβα απο κει και Chinque Terre και θα με θυμηθεις.Μου ηρθε ενας κωδικος RTSUMM22 , αλλου γραφει 20€ εκπτωση αλλου 30€ ανα κρατηση, τελικα μας εδωσε 40€ για δυο ατομα. Επισης αλλου λεει οτι ισχυει μεχρι 13/07 αλλου 31/07. Δε παιζει ομως για μικροποσα.
Τελικα αντι για Novi Sad θα παμε Torino 15 αυγουστο με 82€ /ατομο
Ελπιζω να μη μας μεινει η χαρα ....