Ουσιαστικά στα 2 άτομα μας βγαίνει να δώσουμε συν 19€ τα οποία φαντάζομαι στο επόμενο ταξίδι σίγουρα θα τα έχουμε κάνει απόσβεση. Αν πάρεις μια κάρτα μπορείς να κλείνεις 2 εισιτήρια την φορά;Που να ξέρουμε εμείς; Τα βάζεις κάτω και υπολογίζεις με τα δεδομένα σου.
Έχε υπόψη ότι οι τιμές δεν θα είναι αυτές που βλέπεις σήμερα. Είναι χρηματιστήριο οι αεροπορικές. Εάν το ποσό με το πρόγραμμα mega volotea είναι μικρότερο από αυτό χωρίς τότε το αγοραζεις.
Ναι έως 4 άτομα στην ίδια κράτηση.Ουσιαστικά στα 2 άτομα μας βγαίνει να δώσουμε συν 19€ τα οποία φαντάζομαι στο επόμενο ταξίδι σίγουρα θα τα έχουμε κάνει απόσβεση. Αν πάρεις μια κάρτα μπορείς να κλείνεις 2 εισιτήρια την φορά;
την τελευταια φορα που τη χρησιμοποιησα, μηνες πριν, δουλευε κανονικα κ ειχε τις καρτες. τωρα που εχω μια κρατηση (πανακριβη 9€) τη δειχνει κανονικα.Έχεις τσεκάρει κανείς αν μπορείς να κατεβάσεις τα boarding pass στο app της εταιρείας;
Ρωτάω γιατί δεν μου εμφανίζει ούτε την κράτηση, ενώ όταν μπαίνω μέσω browser μου τη δείχνει κανονικά.
Αυτές οι πανάκριβες κρατήσεις μας έχουν φάει.την τελευταια φορα που τη χρησιμοποιησα, μηνες πριν, δουλευε κανονικα κ ειχε τις καρτες. τωρα που εχω μια κρατηση (πανακριβη 9€) τη δειχνει κανονικα.
απο το σαιτ. αν δεν βλεπεις την κρατηση κατι αλλο γινεται.Αυτές οι πανάκριβες κρατήσεις μας έχουν φάει.
Την κράτηση την είχες κάνει απτην εφαρμογή ή απ'το σαιτ;
Τη διέγραψα την εφαρμογή, την ξανακατεβασα, τίποτα πάλι. Στο σαιτ κανονικά.απο το σαιτ. αν δεν βλεπεις την κρατηση κατι αλλο γινεται.
τι να πω, κατι γινεται με την εφαρμογη στο κινητο σου προφανως, δεν ειμαι ειδικος σορυ. το ελεγξα παλι, εμφανιζεται κανονικα.Τη διέγραψα την εφαρμογή, την ξανακατεβασα, τίποτα πάλι. Στο σαιτ κανονικά.
Εμένα ακόμα τίποτα.τι να πω, κατι γινεται με την εφαρμογη στο κινητο σου προφανως, δεν ειμαι ειδικος σορυ. το ελεγξα παλι, εμφανιζεται κανονικα.
αν δε μου πληρωσεις κ τα 8€ της επιλογης θεσης θα σου αμεσως αν εμφανισει κ τα boarding passes...