Volotea Volotea

georgi d

Member
Όχι από Απρίλιο ξεκίνησε
Το έχουν γράψει 5/12/2023
Νέα δρομολόγια για το 2024:

Αθήνα (ATH) - Μιλάνο Μαλπένσα (MXP) , από 31 Μαρτίου 2024 , 4weekly , κάθε Δευτέρα, Τετάρτη, Παρασκευή και Κυριακή. (δεν εχει φορτωθει ακομα στο site)
Αθήνα (ATH) - Μπάρι (BRI) , από 1 Απριλίου 2024 , 2weekly , κάθε Δευτέρα και Παρασκευή.
Θεσσαλονίκη (SKG) - Πόζναν (POZ) , από 31 Μαρτίου 2024 , 2weekly , κάθε Τετάρτη και Κυριακή.
Τα παιδιά που αγοράζουν εισιτήρια για Απρίλιο γνωρίζουν καλύτερα ποτέ πρέπει να τα αγοράσετε.Ας το φορτώσουν πρώτα στο σαιτ της εταιρείας και μετά βλέπετε τι πρέπει να κάνετε.

Last edited:

taniakar

Member
Επόμενο Ταξίδι
Vienna, Bratislava!
Ταξίδι-Όνειρο
Ο γύρος του κόσμου
Όχι από Απρίλιο ξεκίνησε
Το έχουν γράψει 5/12/2023
Νέα δρομολόγια για το 2024:

Αθήνα (ATH) - Μιλάνο Μαλπένσα (MXP) , από 31 Μαρτίου 2024 , 4weekly , κάθε Δευτέρα, Τετάρτη, Παρασκευή και Κυριακή. (δεν εχει φορτωθει ακομα στο site)
Αθήνα (ATH) - Μπάρι (BRI) , από 1 Απριλίου 2024 , 2weekly , κάθε Δευτέρα και Παρασκευή.
Θεσσαλονίκη (SKG) - Πόζναν (POZ) , από 31 Μαρτίου 2024 , 2weekly , κάθε Τετάρτη και Κυριακή.
Τα παιδιά που αγοράζουν εισιτήρια για Απρίλιο γνωρίζουν καλύτερα ποτέ πρέπει να τα αγοράσετε.Ας το φορτώσουν πρώτα στο σαιτ της εταιρείας και μετά βλέπετε τι πρέπει να κάνετε.
Ευχαριστώ πολύ!

gusboc

Member
Καλησπέρα σε όλους.
Να σας πω το πρόσφατο παραδείγμα μου από πτήσεις της Volotea.
28/07/2024: πτήση Αθήνα - Ηράκλειο 2 ώρες καθυστέρηση
05/07/2024: πτήση Ηράκλειο - Αθήνα 2 ώρες και 50 λεπτά καθυστέρηση, ίσα ίσα για να γλυτώσουν την αποζημίωση...

Nikos1986

Member
Επόμενο Ταξίδι
Κανάρια
Ταξίδι-Όνειρο
Αυστραλία - Καλιφόρνια
Καλησπέρα σε όλους.
Να σας πω το πρόσφατο παραδείγμα μου από πτήσεις της Volotea.
28/07/2024: πτήση Αθήνα - Ηράκλειο 2 ώρες καθυστέρηση
05/07/2024: πτήση Ηράκλειο - Αθήνα 2 ώρες και 50 λεπτά καθυστέρηση, ίσα ίσα για να γλυτώσουν την αποζημίωση...
Μπα, θα είχε ξεχαστεί στην τουαλέτα κανένας ξέρεις-ποιος-είμαι-εγώ... :haha:

gusboc

Member
Μπα, θα είχε ξεχαστεί στην τουαλέτα κανένας ξέρεις-ποιος-είμαι-εγώ... :haha:
Είχα δώσει άλλη μια ευκαιρία στην Volotea, αλλά έχω καταλήξει ότι δεν είναι να πετάς μαζί τους, ιδίως το καλοκαίρι.
Ακολουθεί flashback:
Τέλος Ιουλίου 2019, πτήση Αθήνα-Ρόδος, αναχώρηση κάπου στις 09:30.
Μπαίνουμε στο αεροπλάνο, περιμένουμε περιμένουμε, μετά από κανά μισάωρο μας λένε ότι υπάρχει κάποιο πρόβλημα με τα ηλεκτρικά του αεροπλάνου και μας βγάζουν έξω.
Μετά από 2 ώρες περίπου, ξαναμπαίνουμε μέσα αλλά δυστυχώς πάλι τίποτα.
Ξαναβγαίνουμε έξω ατην αίθουσα αναμονής, περιμένοντας ενημέρωση
Μας δίνουν vouchers (15άρια από ότι θυμάμαι) για να φάμε κάτι στο αεροδρόμιο
Περιμένοντας ενημέρωση, μαθαίνουμε μετά τις 14:00 ότι το αεροπλάνο δεν μπορεί να απογειωθεί και θα ενημερωθούμε μέσω email/sms για το πότε θα φύγουμε. Όσοι επιθυμούσαν, μπορούσαν να το δηλώσουν και να πάρουν το αντίτιμο του εισητηρίου τους πίσω (χωρίς τους φόρους αεροδρομίου, άντε να βρεις πτήση Σάββατο μεσημέρι, τέλος Ιουλίου για Ρόδο κι αν βρεις οι τιμές ήταν πάνω από 120€).
Κατά τις 16:00 μαθαίνουμε ότι μάλλον θα φύγουμε κατά τις 22:00 κι όποιος ήθελε, θα ερχόταν βανάκι να πάρει όσους ήθελαν στο κέντρο (!!!) σε ένα ξενοδοχείο, για φαγητό & ντους
Αποφασίζουμε με την οικογένεια να γυρίσουμε σπίτι (Νίκαια) να ξεκουραστούμε λίγο για τη δύσκολη συνέχεια.
Έρχεται sms που αναφέρει ότι η πτήση θα γίνει τα μεσάνυχτα, οπότε φτάνουμε στο αεροδρόμιο γύρω στις 22:30.
Εν τω μεταξύ σε οσους ήταν στο αεροδρόμιο δίνονταν 15άρια vouchers κάθε 3-4 ώρες
Τελικά κατά τις 00:30 έρχεται αεροπλάνο από Βενετία και τελικά αναχωρούμε για Ρόδο στις 01:30 περίπου. Φτάνουμε στο ξενοδοχείο μας γύρω στις 02:00 !!!
Η κούραση κι ο εκνευρισμός είχε φτάσει στο κόκκινο για όλους, εκεί έμαθα πρώτη φορά για το δικαίωμα που είχαμε για αποζημίωση. Μετά από αλλεπάλληλα emails και γύηρω στο 1,5 μήνα, πήραμε 3Χ250€ για αυτή την τεράστια ταλαιπωρία μας...
Επίσης μας έδωσαν 50€ έκπτωση σε επόμενη πτήση, την οποία χρησιμοποιήσαμε σε πτήση προς Μυκόνο τον Οκτώβρη της ίδιας χρονιάς (καμιά καθυστέρηση, τέλεια πτήση)

maria91

Member
Γνωριζει κανεις για πτηση εξωτερικου απο ποιο τερμιναλ κανει αναχωρηση στο Ελ.Βενιζελος?απο τα κεντρικα ή απο το satellite σαν την wizz?

thanos75

Member
Επόμενο Ταξίδι
μάλλον Παρίσι
Ταξίδι-Όνειρο
Καλιφόρνια-Χαβάη
Γνωριζει κανεις για πτηση εξωτερικου απο ποιο τερμιναλ κανει αναχωρηση στο Ελ.Βενιζελος?απο τα κεντρικα ή απο το satellite σαν την wizz?
Όχι οι πτήσεις της Volotea (και μου κανει εντύπωση γιατί θεωρείται low cost) αναχωρούν από τις θύρες αναχώρησης με κωδικό Β, δηλαδή από το κεντρικό κτίριο και όχι από το satellite (btw στο satellite οι θύρες έχουν κωδικό C)

maria91

Member
Όχι οι πτήσεις της Volotea (και μου κανει εντύπωση γιατί θεωρείται low cost) αναχωρούν από τις θύρες αναχώρησης με κωδικό Β, δηλαδή από το κεντρικό κτίριο και όχι από το satellite (btw στο satellite οι θύρες έχουν κωδικό C)
Τελεια!ευχαριστω πολυ!

mikrh tsopana

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ελλάδα-Παλέρμο-Μπιλμπάο
Ταξίδι-Όνειρο
θα το αποφασίσω αύριο
Μόλις μου εστειλε η βολοτεα δυο κουπονια με εκπτωση 30€ εκαστο για να τα χρησιμοποιησω μεσα σε 60 μερες, γιατι αργησε λεει στο 17% των πτήσεων της αυτο το καλοκαίρι. Τη συγχωρώ!

mikrh tsopana

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ελλάδα-Παλέρμο-Μπιλμπάο
Ταξίδι-Όνειρο
θα το αποφασίσω αύριο
Μηοως επειδη συνεργαζεται με aegean?

paefstra

Member
Μόλις μου εστειλε η βολοτεα δυο κουπονια με εκπτωση 30€ εκαστο για να τα χρησιμοποιησω μεσα σε 60 μερες, γιατι αργησε λεει στο 17% των πτήσεων της αυτο το καλοκαίρι. Τη συγχωρώ!
Μου ειχε στειλει 50ευρο πριν 2 χρονια για να τη συγχωρησω.
Συγχωρεμενη!

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.652
Μέλη
39.400
Νεότερο μέλος
geotheoh

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα