Bobcat89
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- ΙΝΔΟΝΗΣΙΑ
- Ταξίδι-Όνειρο
- ΚΑΝΚΟΥΝ
καλησπερα παιδια..γνωριζουε στο οικονομικο εισητηριο της Volotea χωρις καθολου combo αν περιλαμβανεται κανονικα μια χειραποσκευη?
Kαλησπερα.. με μια γρήγορη αναζήτηση βρήκα αυτά. Από ότι κατάλαβα επιτρέπεται να έχεις και χειραποσκευη και τσάντα, αλλά δεν προσθέσεις προτεραιότητα στο εισιτήριο,την χειραποσκευη την παραδίδεις στο γκισέ.καλησπερα παιδια..γνωριζουε στο οικονομικο εισητηριο της Volotea χωρις καθολου combo αν περιλαμβανεται κανονικα μια χειραποσκευη?
Έχω και εγω την ίδια απορία με εσένα ….αλλά βλέπω ότι οι διαστάσεις είναι μικρότερες……!!!!!Kαλησπερα.. με μια γρήγορη αναζήτηση βρήκα αυτά. Από ότι κατάλαβα επιτρέπεται να έχεις και χειραποσκευη και τσάντα, αλλά δεν προσθέσεις προτεραιότητα στο εισιτήριο,την χειραποσκευη την παραδίδεις στο γκισέ.
Η πτήση για Μπάρι πραγματοποιείται αποκλειστικά με Volotea, άρα δεν υπάρχουν μίλια. Είναι συνεργασία κοινού κωδικού, δλδ με ένα εισιτήριο αλλάζοντας αεροπορική εταιρεία σε έναν ενδιάμεσο προορισμό, θα μπορεί να ταξιδέψεις απρόσκοπτα χωρίς να χρειάζεται εκ νέου check-in.
Για Μπαρι ειχα βρει volotea με 5 ευρω. Μετα ακυρωθηκε και αντικατεστησα με πτηση για Ναπολη.
Για εντός δεν ξέρω…..για διεθνείς πτήσεις την έφαγα την κρυάδακαλησπέρα έχει κάποιος φίλος εμπειρία εάν ακυρώνει συχνά τις πτήσεις μεταξύ Αθήνας και Μυκόνου?ευχαριστώ
Καλο ειναι να υπολογιζεις και την επιστροφη μεσα.Ισχύει……αλλά 1 ευρώ ειναι…..!!!!!