EIRHNH2
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- ???
- Ταξίδι-Όνειρο
- ο κόσμος ΟΛΟΣ!!!!
κοιτουσα το αντιστροφο....sorryπου βρηκες Ναπολη- Πρεβεζα με 5 ευρω?
κοιτουσα το αντιστροφο....sorryπου βρηκες Ναπολη- Πρεβεζα με 5 ευρω?
Ζωάρα σου λέω.
Δε ντρέπεστε; Με βάλατε να κλείσω Ηράκλειο Παλέρμο με 5 ευρώ, και Αν δεν έχω εξεταστική Αθήνα Ηράκλειο με μίλια. Να χάσω 10 ευρώ δηλαδή;
Ναι!! Εμενα πατωντας το λινκ μου εμφανιζει Σαντορινη-Αθηνα και Αθηνα-Σαντορινη επιστροφη οπως ειπες.. Αν πατησεις τωρα απλη μεταβαση θα μεινει μονο το πρωτο! Βεβαια δεν ξερω τι θα εχει μεινει! Εχω κλεισει μεχρι τωρα 10 εισιτηρια επιστροφης απο Σαντορινη για Σεπτεμβριο!!
Δεν πετάει από Θεσσαλονίκη η συγκεκριμένη εταιρεία, αν σε βολεύει από αλλού το ψάχνεις. Εγώ ας πούμε έβγαλα από Πρέβεζα για Νάπολη, επιστροφή δεν έχω κλείσει ακόμη, αν πάω τελικά κάτι θα βρεθεί.Από Θεσσαλονίκη δεν υπάρχουν πτήσεις. Επίσης που τις βρίσκετε τις προσφορές. Εμένα μου βγάζει σε προσφορά η την αναχώρηση η την επιστροφή
Το θέμα είναι ότι είναι και λίγο ρίσκο. Γιατί μπορεί να θες να γυρίσεις σε 4 μέρες και τα εισιτήρια να είναι 100 και άρα δεν σε συμφέρει και τόσο...δεν ξέρωΔεν πετάει από Θεσσαλονίκη η συγκεκριμένη εταιρεία, αν σε βολεύει από αλλού το ψάχνεις. Εγώ ας πούμε έβγαλα από Πρέβεζα για Νάπολη, επιστροφή δεν έχω κλείσει ακόμη, αν πάω τελικά κάτι θα βρεθεί.
Άνοιξε το site τους και δες αν σε βολεύουν τα αεροδρόμια, μετά ψάξε χωρίς απαραίτητα να βγάζεις επιστροφή με την ίδια εταιρεία, από την ίδια πόλη κτλ κτλ. Με λίγα λόγια, ψάξε το δικό σου Volotea - Ryanair tour.
Λίγη εξάσκηση θέλει, και στο περίπου να ξέρεις πότε είσαι free.
Μα δε γυρνάς από το ίδιο μέρος απαραίτητα. Αν δεις σε προηγούμενα ποστ, πολλά παιδιά φεύγουν πχ για Μπάρι, από εκεί Βενετία, λίγο Ισπανία και πίσω.. Συνδυάζεις φτηνές πτήσεις και ανάλογα το συνολικό σου χρόνο πετάς και μέσω άλλων προορισμώνΤο θέμα είναι ότι είναι και λίγο ρίσκο. Γιατί μπορεί να θες να γυρίσεις σε 4 μέρες και τα εισιτήρια να είναι 100 και άρα δεν σε συμφέρει και τόσο...δεν ξέρω