Βιετνάμ Vietnam 9 μέρες με χαμηλό μπάτζετ. Γίνεται;

Spark

Member
Τι πιστευετε ότι αξιζει να αγορασει κανεις από το Βιετνάμ;
Γλυκίσματα με καρύδα και μάγκο έφερα για εμένα και για δώρα.
Τρώγαμε τα γλυκά μάγκο και λέγαμε το τραγούδι "έμαθα πως έχεις μάγκο είσαι και μερακλής.."

evaT

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία
Επίσης, αλλαξε κανείς από ευρώ σε ντονγκ με τη Revoluta; γιατι προσπαθω αλλα το νομισμα δεν ειναι διαθεσιμο. Βεβαια στη βοηθεια αναφερει οτι αν παμε εκει, θα το δειχνει διαθεσιμο...
Το βιετναμέζικο ντογκ δεν υπάρχει στη λίστα νομισμάτων της ρέβολουτ. Ετσι κ αλλιώς εκεί χρειάζεστε μετρητά. Στις κάρτες βάζουν καπέλο. Με τη ρεβολούτ εμείς βγάλαμε ντογκ κάποια στιγμή με κάποιες μικρές προμήθειες

Καλύτερα να ρωτάτε σ αυτό το νήμα Βιετνάμ - Βιετνάμ,πολλές απορίες... για να μη χαλάμε την όμορφη ιστορία του φίλου μας του ψηλού.

Last edited:

Leftris B

Member
Επόμενο Ταξίδι
τοσκάνη
Ταξίδι-Όνειρο
japan
δεν ειχε τυχει να διαβασω την υπεροχη ιστορια σου, προγραμματιζω να επισκεφτω την χώρα τον επόμενο χρόνο από την μέση και πάνω καθώς το λιγο που ασχολήθηκα προτίμησα να κοψω τον όχι και τόσο ενδιαφερον νότο για να εχω περισσοτερο χρονο για εκδρομες απο ανοι και στο κεντρικο βιετναμ. βασικα τα εκλεισα ολα (αεροπορικα-ξενοδοχεια εκτος απο την εσωτερικη πτηση) αν χρειαστω κατι θα ξαναδιαβασω την ιστορια σου... 10 διανυκτερευσεις εχω υπολογισει και 2 στις πτησεις.

psilos3

Member
Επόμενο Ταξίδι
;
Ταξίδι-Όνειρο
Αναζητείται!
δεν ειχε τυχει να διαβασω την υπεροχη ιστορια σου, προγραμματιζω να επισκεφτω την χώρα τον επόμενο χρόνο από την μέση και πάνω καθώς το λιγο που ασχολήθηκα προτίμησα να...
Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια. :)
Παρόλο που χει περάσει καιρός απ' αυτή την ιστορία βλέπω ότι ακόμα «χρησιμοποιείται» ως παράδειγμα και το χαίρομαι.
Ίδιες μέρες είχαμε κι εμείς στη χώρα όπως είδες, προτιμώντας βέβαια να μην κόψουμε το νότο αλλά να τον επισκεφτούμε για τελείωμα μιας και πετούσαμε στην επιστροφή από Χο Τσι Μινχ. Επιλογές είν' αυτές, δεν έχει σωστό και λάθος σε μια τόσο πιεσμένη κατάσταση. Η χώρα είναι υπέροχη, χρειάζεται πολλές μέρες που συνήθως κανείς δε τις έχει.
Είμαι σίγουρος ότι θα σας βγει και θα έχετε πολλά να μνημονεύετε!

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.732
Μέλη
39.472
Νεότερο μέλος
MykytaBoris

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom