Εστιατορια και ταβερνες και ζαχαροπλαστεία στην Αθηνα

apodrasi

Member
Επόμενο Ταξίδι
France
Ταξίδι-Όνειρο
Κίνα-Ινδία-Περού
Like για την περιοχή (το μαγαζί δεν το ξέρω)
Ναι ναι, το τσεκάραμε, δικαιολογημένος ως Σαλονικιός.
Τα σχήματα, ωστόσο, τα παίζει στα δάχτυλα! @psilos3 Παγκράτι - Βικιπαίδεια
Δεν ξέρω αν το έχετε προσέξει κι εσείς, τα νέα παιδιά δεν προφέρουν έρρινα το γκ ούτε μέσα στη λέξη, λένε [g] αντί για [ng].

psilos3

Member
Επόμενο Ταξίδι
;
Ταξίδι-Όνειρο
Αναζητείται!
Like για την περιοχή (το μαγαζί δεν το ξέρω)
Τώρα το παρατήρησα ότι το 'γραψα έτσι, έχεις δίκιο, τραγικός. Δε ξέρω τι είχα στο μυαλό μου!

Τα σχήματα, ωστόσο, τα παίζει στα δάχτυλα!
Παρακολουθώ διάφορα σχήματα (κυρίως ρεμπέτικα) που μ' αρέσουν και τσεκάρω που παίζουν ώστε να τ' ακούσω με την πρώτη ευκαιρία, από κει τα ξέρω όλα αυτά για την Αθήνα. ;)

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Umhlanga
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
Λαϊκό καπηλειό που έχει παλιά λαϊκά την παραμονή των Χριστουγέννων είναι και ο Ασβεστόλακος στο Μαρούσι, δίπλα στη Μητρόπολη. Μ' ένα σμπάρο δυο τρυγόνια, στην Ανάσταση πηγαινοερχόμασταν, πρώτη φορά άκουσα τα μεταναστάσιμα. Η μαγειρίτσα τους κατώτερη της δικής μας που τη φάγαμε ανήμερα, τα ψητά τους καλά ήταν. Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά δεν έχω πάει, καθημερινές μόνο. Ωραίος χώρος.
Για λεπτομέρειες πάρτε τους τηλέφωνο, δεν θα φωτιστείτε από το σάιτ.
Έχω παει με κουπόνια της Siemens! Ακριβώς όπως Ρα γράφει, ο τι ήταν σε κρατικό καλό, ο χώρος και η ατμόσφαιρα καλτ. Έμπαιναν κι άλλοι και τους λέγαμε "κι εσείς κουπονακηδες;" κσι μας απαντούσαν ανεμιζοντας κουπόνια: "έχω και κουπόνια, πάμε μια βολτα;".

Dr. Claw

Member
Ναι ναι, το τσεκάραμε, δικαιολογημένος ως Σαλονικιός.
Τώρα το παρατήρησα ότι το 'γραψα έτσι, έχεις δίκιο, τραγικός. Δε ξέρω τι είχα στο μυαλό μου!
Το αντίθετο! Κάνω εικόνα τους τουρίστες που ψάχνουν το airbnb να το προφέρουν ακριβώς έτσι. Άλλωστε και ο Ευαγγελισμός στο μετρό Evangelismos γράφεται

apodrasi

Member
Επόμενο Ταξίδι
France
Ταξίδι-Όνειρο
Κίνα-Ινδία-Περού
Έχω παει με κουπόνια της Siemens! Ακριβώς όπως Ρα γράφει, ο τι ήταν σε κρατικό καλό, ο χώρος και η ατμόσφαιρα καλτ. Έμπαιναν κι άλλοι και τους λέγαμε "κι εσείς κουπονακηδες;" κσι μας απαντούσαν ανεμιζοντας κουπόνια: "έχω και κουπόνια, πάμε μια βολτα;".
Τι είναι τα κουπόνια της Siemens;
@Dr. Claw Δεν έχω δει πώς γράφουν το Παγκράτι οι πινακίδες στα αγγλικά, όμως λέω πως ως Σαλονικιός μπορεί να μην έχει δει καν πινακίδες προς Παγκράτι.
Αυτό που κάνω εγώ εικόνα είναι Ελληνάκια, που μάλιστα μιλούν σωστά ελληνικά, να λένε ως και το έγγραφο έgραφο.

Last edited:

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.732
Μέλη
39.472
Νεότερο μέλος
MykytaBoris

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα