• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Αυστρία Vienna Hotels

alkistismaria

Member
Επόμενο Ταξίδι
Νέα Υόρκη
Το ξενοδοχείο που λέω με τα 276 ευρώ είναι το Leonardo Hotel Vienna που είναι αλυσίδα και ανοίγει στη Βιέννη τον Ιούλιο και είναι για δίκλινο με δωρεάν ακύρωση και είναι 200 μ απο το Westbanhof.

Bahari

Member
Το ξενοδοχείο που λέω με τα 276 ευρώ είναι το Leonardo Hotel Vienna που είναι αλυσίδα και ανοίγει στη Βιέννη τον Ιούλιο και είναι για δίκλινο με δωρεάν ακύρωση και είναι 200 μ απο το Westbanhof.
Α! οκ, ξαναάλλαξες γνώμη, αλλά μια και δεν το είχες αναφέρει πιο πάνω, είχα μείνει στο Motel One. Το Leonardo το βλέπω 266 ευρώ με δωρεάν ακύρωση και 213 με μη επιστρέψιμη χρέωση. Η τιμή, φυσικά και είναι σούπερ! Ε, αφού ακόμα δεν έχει ανοίξει δεν μπορεί κανείς να σου πει τη γνώμη του όσον αφορά στις υπηρεσίες που προσφέρει. Από κει και πέρα η περιοχή είναι ίδια με τα άλλα ξενοδοχεία που είχες επιλέξει, δηλαδή γύρω από το Westbanhof.

alkistismaria

Member
Επόμενο Ταξίδι
Νέα Υόρκη
Διαβάζοντας τις κριτικές για άλλα ξενοδοχεία της ίδιας αλυσίδας βλέπω οτι είναι πολύ καλές η περιοχή με βολεύει λέει οτι θ'ανοίξει τον Ιούλιο αλλά όταν βάζω τις ημερομηνίες που θέλω στο booking τις δέχεται και γιατί να μην γλυτώσω 60 ευρώ;Το booking μου το δίνει 276 bahari που το βρήκες 266;

Δεν θέλουμε να είναι κάτι ιδιαίτερο σαν ξενοδοχείο ένα κρεβάτι ένα μπάνιο με ζεστό νερό κι ένα καθαρό δωμάτιο.

taver

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
Εγώ δε θα έκλεινα σε ξενοδοχείο που δεν έχει ανοίξει ακόμα. Μου έχει συμβεί 2 φορές να με ειδοποιήσουν τελευταία στιγμή ότι "συγνώμη, λόγω εργασιών που δεν πρόλαβαν να ολοκληρωθούν, είμαστε αναγκασμένοι να μεταθέσουμε την ημερομηνία ανοίγματος για αργότερα. Ορίστε τα χρήματά σας πίσω."

babaduma

Member
Επόμενο Ταξίδι
terra incognita
Ταξίδι-Όνειρο
α του Κενταύρου
Εγώ δε θα έκλεινα σε ξενοδοχείο που δεν έχει ανοίξει ακόμα. Μου έχει συμβεί 2 φορές να με ειδοποιήσουν τελευταία στιγμή ότι "συγνώμη, λόγω εργασιών που δεν πρόλαβαν να ολοκληρωθούν, είμαστε αναγκασμένοι να μεταθέσουμε την ημερομηνία ανοίγματος για αργότερα. Ορίστε τα χρήματά σας πίσω."
Πάντως, αν πας στη δική του σελίδα, δέχεται κρατήσεις κανονικά (χτες έλεγε ότι η τελευταία είχε γίνει στις 27/5) και στις ίδιες τιμές με το booking.

(Όσο για την Άλκηστη, μην ανησυχείς, μέχρι να έλθει η ώρα να πάει στη Βιέννη θα έχει αλλάξει άλλα 3-4 ξεν/χεία - τουλάχιστον. Προλαβαίνει! :haha: )

alkistismaria

Member
Επόμενο Ταξίδι
Νέα Υόρκη
:haha::haha::haha::haha::haha: babaduma εδώ είναι αναποφάσιστος ο ελληνικός λαός στο τι θα ψηφίσει οπότε η αναποφασιστικότητα μου μικρό παράπτωμα.Απλά ψάχνω μήπως γλυτώσω λίγα λεφτά ακόμη, δύσκολοι καιροί βλέπεις.

Panos84

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Los Santos, San Andreas

sdoe21

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία
Έχω κλείσει την ίδια αλυσίδα αλλά στο Salzburg.
Εμπειρία θα έχω τέλος Νοεμβρίου από εκεί.
Πάντως από ότι κατάλαβα είναι κάτι σε low budget, βασικών παροχών, μοντέρνο & νεανικό ξενοδοχείο...

Panos84

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Los Santos, San Andreas
Και εγώ για τέλος Νοεμβρίου ενδιαφέρομαι. Από όσα έχω δει και έχω διαβάσει μέχρι τώρα, φαίνεται πολύ καλό.

Με προβλημάτισε λίγο η χαμηλή του τιμή και φοβήθηκα μήπως υπάρχει κάτι...στραβό, που εγώ δεν βλέπω. :lol:

sdoe21

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία
Φαντάζομαι ότι απλά δεν έχει την πολυτέλεια, τις επιλογές και τις ανέσεις ενός 4-5άστερου ξενοδοχείου.
Αλλά αν κάποιος έχει προσωπική εμπειρία να την ακούσουμε...
Αν και οι κριτικές του είναι αρκετά καλές.

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.606
Μέλη
39.354
Νεότερο μέλος
apostolis papadia

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom