alkistismaria
Member
Το ξενοδοχείο που λέω με τα 276 ευρώ είναι το Leonardo Hotel Vienna που είναι αλυσίδα και ανοίγει στη Βιέννη τον Ιούλιο και είναι για δίκλινο με δωρεάν ακύρωση και είναι 200 μ απο το Westbanhof.
Α! οκ, ξαναάλλαξες γνώμη, αλλά μια και δεν το είχες αναφέρει πιο πάνω, είχα μείνει στο Motel One. Το Leonardo το βλέπω 266 ευρώ με δωρεάν ακύρωση και 213 με μη επιστρέψιμη χρέωση. Η τιμή, φυσικά και είναι σούπερ! Ε, αφού ακόμα δεν έχει ανοίξει δεν μπορεί κανείς να σου πει τη γνώμη του όσον αφορά στις υπηρεσίες που προσφέρει. Από κει και πέρα η περιοχή είναι ίδια με τα άλλα ξενοδοχεία που είχες επιλέξει, δηλαδή γύρω από το Westbanhof.Το ξενοδοχείο που λέω με τα 276 ευρώ είναι το Leonardo Hotel Vienna που είναι αλυσίδα και ανοίγει στη Βιέννη τον Ιούλιο και είναι για δίκλινο με δωρεάν ακύρωση και είναι 200 μ απο το Westbanhof.
Στο Booking.com: Leonardo Hotel Vienna, Vienna, Austria. Book your hotel now!Το booking μου το δίνει 276 bahari που το βρήκες 266;
Πάντως, αν πας στη δική του σελίδα, δέχεται κρατήσεις κανονικά (χτες έλεγε ότι η τελευταία είχε γίνει στις 27/5) και στις ίδιες τιμές με το booking.Εγώ δε θα έκλεινα σε ξενοδοχείο που δεν έχει ανοίξει ακόμα. Μου έχει συμβεί 2 φορές να με ειδοποιήσουν τελευταία στιγμή ότι "συγνώμη, λόγω εργασιών που δεν πρόλαβαν να ολοκληρωθούν, είμαστε αναγκασμένοι να μεταθέσουμε την ημερομηνία ανοίγματος για αργότερα. Ορίστε τα χρήματά σας πίσω."