ioanna karagianni
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Κρακοβία-Βαρσοβία
- Ταξίδι-Όνειρο
- ...Ιθάκη...
Πλυ ραια, χικ, να χω προβαλει να μεξεθύσω ως τοτε χικ.Ραντεβου αυριο στην πρωτευουσα...!
Πλυ ραια, χικ, να χω προβαλει να μεξεθύσω ως τοτε χικ.Ραντεβου αυριο στην πρωτευουσα...!
Δεν ειμαι σιγουρη αλλα νομιζω πως οχι.Απλως μου εκανε εντυπωση και το φωτογραφισα.Στη φωτογραφία "on the road" είναι το Orvieto?
Φωτό απο το '' μπάζο '' υπάρχει ?????? για να κρίνουνε αν έπρεπε να κάνεις σκηνές στο φίλο σου !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Y.Γ Ενας λογος να μην πατε στο Maccheroni (κυριως με το ετερον ημιση), ισως και ο μοναδικος, ειναι μια σερβιτορα... ενα "μπαζο" δεν σας λεω τιποτα... (Σκηνες ζηλοτυπιας)
Kαλη ηταν , αλλα οχι να τη φωτογραφισω κιολας εδω δεν εβγαλα φωτο τις μακαροναδες αυτη θα αποθανατιζα?Φωτό απο το '' μπάζο '' υπάρχει ?????? για να κρίνουνε αν έπρεπε να κάνεις σκηνές στο φίλο σου !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
καποιος αγρος ειναι στο δρομο Φλωρεντια-Σαν Τζιμιανο,(κανα 10 λεπτο πριν το Σαν Τζιμιανο) αλλα ειχε σε πολλα μερη , απλως εδω καταφερα να βγαλω μια σοι φωτογραφιαη φωτό με τα ηλιοτρόπια κάδρα σε ποιο χωριό ηταν είπαμε ???
Αν το βλέπατε από την εθνική οδό στην κάθοδο προς Ρώμη στο δεξί σας χέρι πάνω στο λόφο, μάλλον αυτό είναι.Δεν ειμαι σιγουρη αλλα νομιζω πως οχι.Απλως μου εκανε εντυπωση και το φωτογραφισα.
ναι ναι αυτο πρεπει να ειναι, απο τη δεξια μερια το βλεπαμε εισαι φοβερη