ναι φυσικα μπορουσαν να δοκιμασουν 2 ατομα σου επαιρνε το ποσο που εγραφε απλα σε καθε μπουκαλι , (αν θελετε το σταματατε και πριν τελειωσει να βγαζει , και σου χρεωνει λιγοτερα)... Αρκετουτσικη ποσοτητα μου φανηκε αρκετες φορες χυσαμε λιγακι που εμενε...ποτηρι αλλαζες οταν αλλαζες ειδος , λευκο κοκκινο επιδορπια και αφρωδεις... επισης εχει και μεζεδακια για να συνοδεψετε το κρασακιΜε μια κάρτα μπορούσαν να δοκιμάσουν 2 άτομα από κάθε κρασί που επέλεγαν,ε? Δηλαδή ήταν αρκετή η ποσότητα δοκιμής για 2?
Επίσης άλλαζες ποτήρι από δοκιμή σε δοκιμή?
Νikon D5000 ηταν η πρωτη φορα που την χρησιμοποιησαμε ακομα την μαθαινουμε:roll:ΥΓ: Τι φωτογραφική χρησιμοποιείτε? Φοβερή δουλειά!!
Μα, η σωστη ωρα για ενα πρωτο ποτηρακι (οταν εισαι σε διακοπες) ειναι στις 11.00!Τριτη 26 Ιουλιου
Η τελευταια μας μερα στην Τοσκανη αρχισε καπως ανορθοδοξα! Ήταν περιπου 11:30 και ενώ ολος ο κοσμος τετοια ωρα πινει το καφεδακι του , εμεις καναμε τη διαφορα , οινογνωσια, δηλαδη πρωινο μπεκρουλιασμα για την ακριβεια!
Λέμε να ξεσκονίσουμε την Τοσκάνη! 1 εβδομάδα λέμε, με βάση την Φλωρεντία και με νοικιάρικο αυτοκίνητο ημερήσιες εκδρομούλες.ναι φυσικα μπορουσαν να δοκιμασουν 2 ατομα σου επαιρνε το ποσο που εγραφε απλα σε καθε μπουκαλι , (αν θελετε το σταματατε και πριν τελειωσει να βγαζει , και σου χρεωνει λιγοτερα)... Αρκετουτσικη ποσοτητα μου φανηκε αρκετες φορες χυσαμε λιγακι που εμενε...ποτηρι αλλαζες οταν αλλαζες ειδος , λευκο κοκκινο επιδορπια και αφρωδεις... επισης εχει και μεζεδακια για να συνοδεψετε το κρασακι
Νikon D5000 ηταν η πρωτη φορα που την χρησιμοποιησαμε ακομα την μαθαινουμε:roll:
οτι αλλο χρειαστεις πες μου... σε ποια μερη θα πας εσυ??
εχετε σκεφτει μερη??Λέμε να ξεσκονίσουμε την Τοσκάνη! 1 εβδομάδα λέμε, με βάση την Φλωρεντία και με νοικιάρικο αυτοκίνητο ημερήσιες εκδρομούλες.