• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

UGG

ΕΡΣΗ

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο (ξανά!)
Ταξίδι-Όνειρο
Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη
Ρωτησα σε αυτο το site ugg boots uk aboutus
απο που στελνουν τις μποτες και η απαντηση ηταν ειτε απο Σανγκαη, ειτε απο Χονγκ Κονγκ, ειτε απο τις ΗΠΑ, αναλογα με τη διαθεσιμοτητα του στοκ τους! Αρα τζιφος!

xanele

Member
Επόμενο Ταξίδι
το ψαχνω..
Ταξίδι-Όνειρο
παντου!
Ρωτησα σε αυτο το site ugg boots uk aboutus
απο που στελνουν τις μποτες και η απαντηση ηταν ειτε απο Σανγκαη, ειτε απο Χονγκ Κονγκ, ειτε απο τις ΗΠΑ, αναλογα με τη διαθεσιμοτητα του στοκ τους! Αρα τζιφος!
υπαρχει και ενα αλλο site με τετοιες μποτες.ειναι τοσο δημοφιλες οσο το ugg απλα στα ugg εχει γινει πολυ διαφημιση και ειναι και αυτο απο αυστραλια. EMU Australia Official Website – emu boots, sheepskin boots, sheepskin slippers, women’s, men’s, children’s, ugg boots, ugg, uggs, wool boots. για τιμες δεν ξερω ακομα.περιενω και απο κει email!!

rethimno

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λεσβος
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κοσμου
Βρε κοριτσια ειπαμε περι ορεξεως....αλλα αυτες τις μποτες δεν τις φοραγα ακομα και να με πληρωνανε. Αν η μποτα δεν εχει 10-12 ποντους τακουνι....
Πεστα Ληδα.....με εστεισε η vario στο τοίχο επειδη μου αρεσουν οι κομψες μποτες ???:bleh::bleh:
Δεν θα τις φοραγα αυτες που να μου τις χαριζαν....τις ειδα στη Κηφισιά στην οδο Κασαββετη οπως την αναβαίνεις το πρωτο μαγαζι δεξια δεν θυμαμαι το ονομα....

ΕΡΣΗ

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο (ξανά!)
Ταξίδι-Όνειρο
Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη
Μη στενοχωριεστε κοριτσια! Και οι κομψες με τακουνι ειναι πολλαπλων χρησεων στους παγους....

rethimno

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λεσβος
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κοσμου
Μη στενοχωριεστε κοριτσια! Και οι κομψες με τακουνι ειναι πολλαπλων χρησεων στους παγους....
Kαι να θελω Ερση μου να δω τους παγους....που θα τους βρω εδω !!!!:clap::clap:??Μποτα και παλτο φορεσα πρωτη φορα στα 18 μου οταν πηγα Θεσσαλονικη να σπουδασω.....

ΕΡΣΗ

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο (ξανά!)
Ταξίδι-Όνειρο
Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη
Εισαι πολυ τυχερη! Εγω στη Θεσσαλονικη ολο μποτα και παλτο!
Οσο για παγους χιονια κλπ αν τα πεθυμισεις με ενα ταξιδακι σε αυστριακοελβετοβαυαρια οσο θελεις!

rethimno

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λεσβος
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κοσμου
Εισαι πολυ τυχερη! Εγω στη Θεσσαλονικη ολο μποτα και παλτο!
Οσο για παγους χιονια κλπ αν τα πεθυμισεις με ενα ταξιδακι σε αυστριακοελβετοβαυαρια οσο θελεις!
Και στα τρια μερη καλοκαιρι πηγα....δεν αντεχω τα χιονια......προτιμω τη θαλασσα.....για αυτο το στυλ αυτης της μποτας μας ειναι αγνωστο εδω...απλα δεν μας χρειαζεται !!!

Lyda

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΚΑΛΜΥΚΙΑ
Ταξίδι-Όνειρο
ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ
Πεστα Ληδα.....με εστεισε η vario στο τοίχο επειδη μου αρεσουν οι κομψες μποτες ???:bleh::bleh:
Δεν θα τις φοραγα αυτες που να μου τις χαριζαν....τις ειδα στη Κηφισιά στην οδο Κασαββετη οπως την αναβαίνεις το πρωτο μαγαζι δεξια δεν θυμαμαι το ονομα....
δεν θυμαμαι το ονομα αλλα καταλαβα ποιο λες, μ' αρεσουν τα χονια αλλα με κομψη μποτα και χοντρο καλσον απο μεσα για να ειμαι ζεστη

rethimno

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λεσβος
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κοσμου
δεν θυμαμαι το ονομα αλλα καταλαβα ποιο λες, μ' αρεσουν τα χονια αλλα με κομψη μποτα και χοντρο καλσον απο μεσα για να ειμαι ζεστη
Ασε Λυδα μου....ουτε χιονια βλεπουμε εδω ουτε παγους.....για να δεις τέτοια φαινομενα πρεπει να ανεβεις στα βουνα....στη κορυφη εννοω.....:bleh::bleh:

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.635
Μέλη
39.376
Νεότερο μέλος
Vichumills

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα