apodrasi
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- France
- Ταξίδι-Όνειρο
- Κίνα-Ινδία-Περού
Και στα καταστήματα Simple Caractere, Collective, Attitudes ...φαίνεται ότι το δίκτυο πωλήσεων επεκτείνεται.
Ελα βρε apodrasi να μπει και αλλη στη παρεα μας....σε επαρχιακη πολη παντως δεν τις εχω δει....Και στα καταστήματα Simple Caractere, Collective, Attitudes ...φαίνεται ότι το δίκτυο πωλήσεων επεκτείνεται.
Πράγματι φαίνεσαι ειδική! Σε ευχαριστώ πολύ πολύ για τις πληροφορίες!!!Πρεπει να σιγουρευτεις οτι δεν θα πληρωσεις φορους και δασμους,την πατησα 2 φορες και εκτος την τιμη που σχεδον 2πλασιαστηκε ,απιστευτη ταλαιπωρια για εκτελωνισμο..δεν αξιζει τον κοπο.Την πρωτη φορα μου ηρθαν στο σπιτι,ομορφα και ανετα και φτηνα.
Μετα ηρθε η ταλαιπα.Τα μονα sites που σιγουρα αποφευγεις τελωνειο ειναι τα αγγλικα,οι τιμες τους με ταχυδρομικα ειναι περιπου οσο κι εδω.
Δες τα sites *asos com* *top shop* or google uggs uk.
Εχει και ενα που λεει οτι ειναι οριτζιναλ αλλα μια φιλη που πηρε 1 ζευγαρι ειναι Made in china και δειχνουν μαιμου,η τιμη ειναι 80 με 90 οι κοντες.
Αν θυμαμαι καλα το site πρεπει να λεγεται europe uggs η κατι τετοιο.google uggs on sale και θα το βρεις.
Εδω κανουν 160 οι κοντες και 250 οι ψηλες περιπου,δεν ειμαι σιγουρη γιατι φοραω παιδικο νουμερο...
Οτι αλλο θελεις ...ειμαι σχεδον ειδικη..lol
Ναι, γιατί φτιάχτηκαν αρχικά για τους σέρφερς στην Αυστραλία, ώστε να τις φοράνε με το που θα βγούν αμέσως από τη θάλασσα να μην παγώσουν τα πόδια τους!Oπως σας ειπα αυτες στο site ειναι κινεζικες,υπαρχει μεγαλη διαφορα απο τις original,εχουν το μισο μαλλι και ειναι φτιαγμενες αλλοιως.
Υπ οψιν ,φοριουνται χωρις καλτσες και κρατανε τη θερμοκρασια σταθερη.
βασικα ειναι παντοφλες για εξω,αν και κακασχημες..δεν υπαρχει βολικοτερο πατουμενο.
Τις φορεσα σημερα και δεν με χαλασαν καθολου.
To 2o μαϊμού? Πάντως είναι αγγλικό!To πρωτο ειναι οριτζιναλ,οι τιμες πολυ καλες δεν μπορεσα ομως να βρω απο που τις στελνουν οποτε ο κινδυνος για τελωνεια υπαρχει,εφαγα τοσο χρονο,τρεξιμο και αγχος στο αεροδρομιο,μου πηρανε τα διπλα και λιγα λεω που αν και πολυ δελεαζομαι να κανω μια παραγγελια ,αν μου ζητησουν εκτελωνισμο θα τα παρατησω εκει..
Το πρωτο σαιτ πολυ με φουντωσε,ισως θυσιαστω για να σας δωσω σιγουρες πληροφοριες..
Στο ATTICA η τιμή που έχουν τα κοντά μποτάκια είναι 195€ ενώ από το internet μπορείς να βρείς και 50% κάτω...γι' αυτό εγώ ψάχνω στα sites!Τις διαφημίσεις EbootOnly.com, UGG Australia,ugg boots,ugg on sale και www.saleUGG.NET τις είδατε στη δεξιά στήλη;!
Δεν κατάλαβα όμως γιατί τις ψάχνετε ακόμα στα sites. Αντιγράφω από athensvoice και καινούρια σημεία πώλησης:
ELMEC SPORT, Βουλιαγμένης 96, Γλυφάδα
ΚΙΧ, Κηφισίας 242, Κηφισιά
GOLDEN ATTICA-GOLDEN HALL, Κηφισίας 37Α, Μαρούσι
και βέβαια ATTICA, Πανεπιστημίου 9.
Στην ίδια στήλη της AV βλέπω χαμηλή σε σμαραγδί χρώμα, ευρώ 196.
Στο ATTICA η τιμή που έχουν τα κοντά μποτάκια είναι 195€ ενώ από το internet μπορείς να βρείς και 50% κάτω...γι' αυτό εγώ ψάχνω στα sites!