• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

UGG

apodrasi

Member
Επόμενο Ταξίδι
France
Ταξίδι-Όνειρο
Κίνα-Ινδία-Περού
Χτυπα μια Αυστραλια να τις παρεις ή καλυτερα μια ΝΖ ακομα πιο φτηνες εκει! :D
Χα για Αυστραλία ετοιμάζομαι και μάλιστα άμεσα!! Πόσο φτηνές είναι εκεί; Με ενδιαφέρουν μόνο οι παιδικές (εγώ δυστυχώς τα παραμορφώνω στο λεπτό και τα διαλύω τα μαλακά παπούτσια... και τα σκληρά διαλύουν εμένα).
ΥΓ. Θα ρωτήσω κι άλλα για Αυστραλία :roll:!

rethimno

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λεσβος
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κοσμου
Επιμενω η μποτα να ειναι στιλετο ψηλη και δερμα...αυτη η εταιρεια μονο αυτο το σχεδιο βγαζει ??????σε αλλη εκδοση δεν εχει ????

getxowoman

Member
Χα για Αυστραλία ετοιμάζομαι και μάλιστα άμεσα!! Πόσο φτηνές είναι εκεί; Με ενδιαφέρουν μόνο οι παιδικές (εγώ δυστυχώς τα παραμορφώνω στο λεπτό και τα διαλύω τα μαλακά παπούτσια... και τα σκληρά διαλύουν εμένα).
ΥΓ. Θα ρωτήσω κι άλλα για Αυστραλία :roll:!
Aκριβως δε θυμαμαι, αλλα ηταν γυρω στα 100 ευρω στην Αυστραλια και ΝΖ ηταν λιγο πιο φτηνες, γυρω στα 80 με 90 ευρω, αλλα αυτες που πηρα δεν ειναι UGG, ειναι μια μαρκα νεοζηλανδεζικη. Οι τιμες ειναι περιπου πριν ενα χρονο και 3 μηνες. Επισης οι τιμες ειναι για ενηλικα, για παιδι δεν ξερω, αλλα φανταζομαι πιο φτηνες.

apodrasi

Member
Επόμενο Ταξίδι
France
Ταξίδι-Όνειρο
Κίνα-Ινδία-Περού
Επιμενω η μποτα να ειναι στιλετο ψηλη και δερμα...αυτη η εταιρεια μονο αυτο το σχεδιο βγαζει ??????σε αλλη εκδοση δεν εχει ????
Ε μα τι να σου κάνουμε που στιλέτο δεν έχουν. Έχουν τόσες άλλες αυτό που θέλεις. UGG έχει και λουλουδάτες τραλαλα.Αυτές μου αρέσουν! Το δέρμα συμφωνώ ότι είναι must για όλα τα παπούτσια και η κομψότης επίσης επιθυμητή.

apodrasi

Member
Επόμενο Ταξίδι
France
Ταξίδι-Όνειρο
Κίνα-Ινδία-Περού
Aκριβως δε θυμαμαι, αλλα ηταν γυρω στα 100 ευρω στην Αυστραλια και ΝΖ ηταν λιγο πιο φτηνες, γυρω στα 80 με 90 ευρω, αλλα αυτες που πηρα δεν ειναι UGG, ειναι μια μαρκα νεοζηλανδεζικη. Οι τιμες ειναι περιπου πριν ενα χρονο και 3 μηνες. Επισης οι τιμες ειναι για ενηλικα, για παιδι δεν ξερω, αλλα φανταζομαι πιο φτηνες.
Thanks. Να πω την αλήθεια, μου είχε περάσει απ' το μυαλό πως είναι ακόμα πιο φτηνές εκεί.

varioAthens

Member
Να σε δώ με τη στιλέτο τη δερμάτινη να ανεβαίνεις τα βουνά και τι στον κόσμο...:bleh::haha:

ΕΡΣΗ

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο (ξανά!)
Ταξίδι-Όνειρο
Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη
Μην γελας καθολου! Φοιτητικη εκδρομη Μαρτης μηνας, στην Παναγια Σουμελα στον Ποντο. Δρομος ανηφορικος, χιονισμενος και καταπαγωμενος. Ολοι με αρβυλα, εκτος απο μια κοπελια με μποτα με τακουνι στιλετο! Εφτασε πρωτη καθ΄οτι βυθιζε το τακουνι στο παγωμενο χιονι και εφευγε με τα χιλια. Οι υπολοιποι σερνοντουσαν και γλιστρουσαν μεχρι να φτασουν στο μοναστηρι. Τα ιδια και στον γυρισμο.
Μετα απο αυτην την εμπειρια θεωρησαμε οτι αυτο το ειδος μποτας θα ηταν πολυ χρησιμο σε λοκατζηδες και αλλες special forces! :haha::haha:

Lyda

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΚΑΛΜΥΚΙΑ
Ταξίδι-Όνειρο
ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ
Βρε κοριτσια ειπαμε περι ορεξεως....αλλα αυτες τις μποτες δεν τις φοραγα ακομα και να με πληρωνανε. Αν η μποτα δεν εχει 10-12 ποντους τακουνι....

xanele

Member
Επόμενο Ταξίδι
το ψαχνω..
Ταξίδι-Όνειρο
παντου!
Πηρα ενα ζευγαρι παρομοιες να τις φορεσω στη Πραγα....τις φορεσα για 5 μερες...και ποτε αλλοτε...δεν εχουμε και χειμωνα βαρυ εδω...
καλησπερα και απο μενα..τελικα παιδια το Ugg boots,Cheap ugg boots,Ugg boot,Cheap ugg cardy boots,70% high discount ειναι εγκυρο η οχι? ειναι αυθεντικα?θα παω και γω πραγα rethimno σαν και σενα και τα θελω επειγοντως !!!!

xanele

Member
Επόμενο Ταξίδι
το ψαχνω..
Ταξίδι-Όνειρο
παντου!
Αυτη η ιστοσελιδα τι λεει βρε κοριτσια; ToonieLoonie - UGG Boots
Πρεπει να ειναι μαιμου...αν μπεις στην κατηγορια ας πουμε της burberry εχει ολες τις ζακετες στα περιπου 70 ευρω και η burberry δεν εχει ζακετες που να κοστιζουν 70 ευρω!!! Παρ'ολα αυτα τους εστειλα mail και τους ρωτησα οποτε περιμενω σχετικη απαντηση και θα σας πω!!!

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.635
Μέλη
39.376
Νεότερο μέλος
Vichumills

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα