• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

UGG

varioAthens

Member
Παιδιά γνωρίζει κανείς που αλλού εκτός από το Attica και τον Καλογήρου μπορεί να βρεί κανείς τις συγκεκριμένες μπότες? Και σε τι τιμές παίζουν?
Ευχαριστώ!

rethimno

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λεσβος
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κοσμου
Παιδιά γνωρίζει κανείς που αλλού εκτός από το Attica και τον Καλογήρου μπορεί να βρεί κανείς τις συγκεκριμένες μπότες? Και σε τι τιμές παίζουν?
Ευχαριστώ!
Τι μποτες ειναι αυτες και μου εχουν ξεφυγει ???? Ψηλες στιλετο ειναι η αδυναμια μου !!!!
Για κατσε να τις ψαξω !!!!!!Αλλα αφου υπαρχουν στο Καλογηρου.....βαλε υποθηκη τη μισθοδοσια σου απο τωρα ......

coco

Member
Επόμενο Ταξίδι
ιταλια παλι
Ταξίδι-Όνειρο
ρωσια
Tις αγοραζα χρονια απο το διαδυκτιο αλλα και το Λονδινο,τελευταια πληρωσα κατι δασμους δολοφονικους που διπλασιασαν την τιμη απο διαφορα εκτος κοινοτητας sites.
Οι τιμες εδω ειναι περιπου οπως των Αγγλικων sites αν βαλεις και τα ταχυδρομικα.
Οτι αλλο σε ενδιαφερει ρωτα,τα κοριτσια μου κι εγω τη βγαζουμε με αυτες συνεχεια,τρομερα εθιστικο παπουτσι,αν οχι ομορφο,εξαιρετικα βολικο.

varioAthens

Member
Τι μποτες ειναι αυτες και μου εχουν ξεφυγει ???? Ψηλες στιλετο ειναι η αδυναμια μου !!!!
Για κατσε να τις ψαξω !!!!!!Αλλα αφου υπαρχουν στο Καλογηρου.....βαλε υποθηκη τη μισθοδοσια σου απο τωρα ......
Καμία σχέση με στιλέτο, όμως! :haha:
Δεν θα τις έλεγες κομψές αλλά είναι απίστευτα βολικές και ζεστές!
Κρίμα που δεν μπορώ να επισυνάψω φωτο να στη δείξω!

varioAthens

Member
Tις αγοραζα χρονια απο το διαδυκτιο αλλα και το Λονδινο,τελευταια πληρωσα κατι δασμους δολοφονικους που διπλασιασαν την τιμη απο διαφορα εκτος κοινοτητας sites.
Οι τιμες εδω ειναι περιπου οπως των Αγγλικων sites αν βαλεις και τα ταχυδρομικα.
Οτι αλλο σε ενδιαφερει ρωτα,τα κοριτσια μου κι εγω τη βγαζουμε με αυτες συνεχεια,τρομερα εθιστικο παπουτσι,αν οχι ομορφο,εξαιρετικα βολικο.
Όντως! Είχα πάρει κι εγώ από Λονδίνο και είναι τέλειες (όπως είπα και παραπάνω όχι όμορφες)...αυτή τη στιγμή στα sites βρίσκω με 80-90 ευρώ! Πώς σου φαίνεται η τιμή?

coco

Member
Επόμενο Ταξίδι
ιταλια παλι
Ταξίδι-Όνειρο
ρωσια
Πρεπει να σιγουρευτεις οτι δεν θα πληρωσεις φορους και δασμους,την πατησα 2 φορες και εκτος την τιμη που σχεδον 2πλασιαστηκε ,απιστευτη ταλαιπωρια για εκτελωνισμο..δεν αξιζει τον κοπο.Την πρωτη φορα μου ηρθαν στο σπιτι,ομορφα και ανετα και φτηνα.
Μετα ηρθε η ταλαιπα.Τα μονα sites που σιγουρα αποφευγεις τελωνειο ειναι τα αγγλικα,οι τιμες τους με ταχυδρομικα ειναι περιπου οσο κι εδω.
Δες τα sites *asos com* *top shop* or google uggs uk.
Εχει και ενα που λεει οτι ειναι οριτζιναλ αλλα μια φιλη που πηρε 1 ζευγαρι ειναι Made in china και δειχνουν μαιμου,η τιμη ειναι 80 με 90 οι κοντες.
Αν θυμαμαι καλα το site πρεπει να λεγεται europe uggs η κατι τετοιο.google uggs on sale και θα το βρεις.
Εδω κανουν 160 οι κοντες και 250 οι ψηλες περιπου,δεν ειμαι σιγουρη γιατι φοραω παιδικο νουμερο...
Οτι αλλο θελεις ...ειμαι σχεδον ειδικη..lol

coco

Member
Επόμενο Ταξίδι
ιταλια παλι
Ταξίδι-Όνειρο
ρωσια
Aυτες δεν ειναι οι αυθεντικες uggaustralia,επιπλεον το θεμα εκτελωνισμου παραμενει..
το γραφουν αλλωστε πως πρεπει να ελεγξεις με τις τοπικες αρχες,δυστυχως.

rethimno

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λεσβος
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κοσμου
Sorry mfish αλλα ειλικρινα δεν ειναι το στυλ μου...δερματινες στιλετο και μονο...αν φορεσω αυτες ασε που θα ειμαι σαν παπουτσωμενος γατος....σε οσους αρεσουν πρεπει να ειναι ζεστες και πρακτικες....

Vario δες στο vanity στο Χαλανδρι αν υπαρχουν.....

mfish

Member
Ταξίδι-Όνειρο
ολη η γη
Sorry mfish αλλα ειλικρινα δεν ειναι το στυλ μου...δερματινες στιλετο και μονο...αν φορεσω αυτες ασε που θα ειμαι σαν παπουτσωμενος γατος....σε οσους αρεσουν πρεπει να ειναι ζεστες και πρακτικες....

Vario δες στο vanity στο Χαλανδρι αν υπαρχουν.....

χαχα...μην ανχωνεσαι..ουτε το δικο μου!!!

μια ερωτηση προς αυτους που φορανε ? καλα δεν ειναι πολυ ζεστες για ελληνικο χειμωνα?:D περυσι εκανε συνολο 2 βδομαδες κρυο....:bleh: και νομιζα οτι ειμαι εγω κρυουλιαρα.....:haha: εκτος αν καθε σκ ειστε στα χιονια....:D:D:D

rethimno

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λεσβος
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κοσμου
χαχα...μην ανχωνεσαι..ουτε το δικο μου!!!

μια ερωτηση προς αυτους που φορανε ? καλα δεν ειναι πολυ ζεστες για ελληνικο χειμωνα?:D περυσι εκανε συνολο 2 βδομαδες κρυο....:bleh: και νομιζα οτι ειμαι εγω κρυουλιαρα.....:haha: εκτος αν καθε σκ ειστε στα χιονια....:D:D:D
Πηρα ενα ζευγαρι παρομοιες να τις φορεσω στη Πραγα....τις φορεσα για 5 μερες...και ποτε αλλοτε...δεν εχουμε και χειμωνα βαρυ εδω...

rethimno

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λεσβος
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κοσμου

UGG Classic Tall ,UGGS, UGG Boots, Cheap UGGS, Cheap UGG Boots,UGG Boots for Cheap, 50%-70% Off----www.uggsforcheap.com

Δες αυτο το λινκ....θα δεις και προσφορες αριστερα .....

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.636
Μέλη
39.376
Νεότερο μέλος
Vichumills

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα