varioAthens
Member
Παιδιά γνωρίζει κανείς που αλλού εκτός από το Attica και τον Καλογήρου μπορεί να βρεί κανείς τις συγκεκριμένες μπότες? Και σε τι τιμές παίζουν?
Ευχαριστώ!
Ευχαριστώ!
Τι μποτες ειναι αυτες και μου εχουν ξεφυγει ???? Ψηλες στιλετο ειναι η αδυναμια μου !!!!Παιδιά γνωρίζει κανείς που αλλού εκτός από το Attica και τον Καλογήρου μπορεί να βρεί κανείς τις συγκεκριμένες μπότες? Και σε τι τιμές παίζουν?
Ευχαριστώ!
Καμία σχέση με στιλέτο, όμως!Τι μποτες ειναι αυτες και μου εχουν ξεφυγει ???? Ψηλες στιλετο ειναι η αδυναμια μου !!!!
Για κατσε να τις ψαξω !!!!!!Αλλα αφου υπαρχουν στο Καλογηρου.....βαλε υποθηκη τη μισθοδοσια σου απο τωρα ......
Όντως! Είχα πάρει κι εγώ από Λονδίνο και είναι τέλειες (όπως είπα και παραπάνω όχι όμορφες)...αυτή τη στιγμή στα sites βρίσκω με 80-90 ευρώ! Πώς σου φαίνεται η τιμή?Tις αγοραζα χρονια απο το διαδυκτιο αλλα και το Λονδινο,τελευταια πληρωσα κατι δασμους δολοφονικους που διπλασιασαν την τιμη απο διαφορα εκτος κοινοτητας sites.
Οι τιμες εδω ειναι περιπου οπως των Αγγλικων sites αν βαλεις και τα ταχυδρομικα.
Οτι αλλο σε ενδιαφερει ρωτα,τα κοριτσια μου κι εγω τη βγαζουμε με αυτες συνεχεια,τρομερα εθιστικο παπουτσι,αν οχι ομορφο,εξαιρετικα βολικο.
Sorry mfish αλλα ειλικρινα δεν ειναι το στυλ μου...δερματινες στιλετο και μονο...αν φορεσω αυτες ασε που θα ειμαι σαν παπουτσωμενος γατος....σε οσους αρεσουν πρεπει να ειναι ζεστες και πρακτικες....
Sorry mfish αλλα ειλικρινα δεν ειναι το στυλ μου...δερματινες στιλετο και μονο...αν φορεσω αυτες ασε που θα ειμαι σαν παπουτσωμενος γατος....σε οσους αρεσουν πρεπει να ειναι ζεστες και πρακτικες....
Vario δες στο vanity στο Χαλανδρι αν υπαρχουν.....
Πηρα ενα ζευγαρι παρομοιες να τις φορεσω στη Πραγα....τις φορεσα για 5 μερες...και ποτε αλλοτε...δεν εχουμε και χειμωνα βαρυ εδω...χαχα...μην ανχωνεσαι..ουτε το δικο μου!!!
μια ερωτηση προς αυτους που φορανε ? καλα δεν ειναι πολυ ζεστες για ελληνικο χειμωνα? περυσι εκανε συνολο 2 βδομαδες κρυο.... και νομιζα οτι ειμαι εγω κρυουλιαρα..... εκτος αν καθε σκ ειστε στα χιονια....
Τι μποτες ειναι αυτες και μου εχουν ξεφυγει ???? Ψηλες στιλετο ειναι η αδυναμια μου !!!!
Για κατσε να τις ψαξω !!!!!!Αλλα αφου υπαρχουν στο Καλογηρου.....βαλε υποθηκη τη μισθοδοσια σου απο τωρα ......