ΕΡΣΗ
Member
To προβλημα ειναι ομως οτι σε αυτους τους κυκλους συνηθως αρεσει και στους ανδρες. Προσεχε!Σε καταλαβαίνω: σε όλες τις γυναίκες αρέσει.
(και εγω ξεσαλλωσα! Ας μας διαγραψει κανεις!)
To προβλημα ειναι ομως οτι σε αυτους τους κυκλους συνηθως αρεσει και στους ανδρες. Προσεχε!Σε καταλαβαίνω: σε όλες τις γυναίκες αρέσει.
αχαχαχα Έχει να το λέει ο παπα-Θάνος για τη γλώσσα μου! Εκτιμάει ιδιαίτερα τη χρήση των αντικειμένων.To προβλημα ειναι ομως οτι σε αυτους τους κυκλους συνηθως αρεσει και στους ανδρες. Προσεχε!
(και εγω ξεσαλλωσα! Ας μας διαγραψει κανεις!)
Θα με ενδιέφερε πολύ να αναφέρεις τι κάνουν λάθος οι εδώ υγειονομικές αρχές.Επισης θελω να πω λιγα πραγματα για την ελονοσια καποια στιγμη γιατι στην Ελλαδα οι υπηρεσιες που συμβουλευουν τον κοσμο πριν ταξιδεψει δεν ξεορυν τι τους γινεται..
Τεσπα, δεν προτεινουν σωστα εμβολιαστικα σχηματα, το εχω δει απειρες φορες και δεν εχουν ιδεα τι κατασταση επικρατει στη χωρα για τη οποια υποτιθεται δινουν συμβουλες...
Θα επανελθω στο θεμα....θελω να γραψω ενα κειμενο με μυθους κ αληθειες για την ελονοσια κ οχι μονο..
Για την ακρίβεια,δεν υπάρχει καθόλου.Στις νομαρχίες,ως επί το πλείστον θα βρεις δημόσιους υπαλλήλους που δεν έχουν καμία σχέση με το αντικείμενο ιατρική.Στην τελευταία πρόταση,επαυξάνω.Παιδια δεν υπαρχει σοβαρη ταξιδιωτικη ιατρικη στην Ελλαδα...εχουν κατι ασχετες νοσοκομες και κατι γιατρους δεν εχουν ιδεα απο τροπικα νοσηματα και λοιμωξιολογια και λενε μπαρουφες στις νομαρχιες...να μου πειτε τωρα, ενας καλο λοιμωξιολογος στη νομαρχια θα πηγαινε να γινει γιατρος??? οποτε...
Οι οδηγίες που διαθέτουν είναι απαρχαιωμένες γιατί κανείς δεν ασχολείται με τα up to date και τις οδηγίες της WHO.Τα έχω επισημάνει στο θέμα http://www.travelstories.gr/%E3%E5%...%E9%F9%F4%E9%EA%DE-%E9%E1%F4%F1%E9%EA%DE.html,και θα επαναλάβω ίσως το πιο έγκυρο site για πληροφορίες ταξιδιωτικής ιατρικής Travelers' Health - CDCΤεσπα, δεν προτεινουν σωστα εμβολιαστικα σχηματα, το εχω δει απειρες φορες και δεν εχουν ιδεα τι κατασταση επικρατει στη χωρα για τη οποια υποτιθεται δινουν συμβουλες...
Θα επανελθω στο θεμα....θελω να γραψω ενα κειμενο με μυθους κ αληθειες για την ελονοσια κ οχι μονο..
Θα συμφωνήσω απόλυτα. Δεν ξέρω αν και αυτές τις οδηγίες τις θεωρεί υπερβολικές ο συμφορουμίτης μας εκεί, διότι για να γράφει περι μύθων και αληθειών για την ελονοσία κάτι θα έχει αποκομίσει από προσωπική πείρα και έγκυρη τοπική ενημέρωσηκαι θα επαναλάβω ίσως το πιο έγκυρο site για πληροφορίες ταξιδιωτικής ιατρικής Travelers' Health - CDC