Sassenach77
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Γη του Πυρός
Και εγώ το είδα και έβαλα διάφορες διαδρομές εντός πόλης, όλες είναι με ταξί....
Μα οι ίδιοι είναι.Θα αραξω τοτε με Popcorn στη γωνια Τσιμισκη με Αγιας Σοφιας να βλεπω πεσιμο των Βeat σ αυτους της Uber.
Ακριβώς. Οι ίδιοι οδηγοί έχουν όλες τις εφαρμογές, και επιπλέον φορτώνουν κι από το δρόμο κι από πιάτσες. Καμμία εγγύηση ότι θα υπάρχουν διαθέσιμα οχήματα σε ώρες αιχμής (που εστιάζουν στους επιβάτες από το δρόμο, καθαρά έσοδα χωρίς προμήθειες).Μα οι ίδιοι είναι.
αν χρησιμοποιούσες ρεβολουτ σαν μέσο πληρωμής την επιστροφή χρημάτων θα την έβλεπες μετά από μερικά λεπτά. καλο ειναι να το έχεις στα υποψην στα επόμενα ταξίδια σου.Να λέμε και τα καλά. Το Σάββατο πρωί, στη Βέρνη εκανα δυο κλησεις για Uber αλλα δεν ειχα καλό ιντερνετ και επαφή με τον οδηγό. Και οι δύο κλήσεις ακυρώθηκαν (η μία από τον οδηγό, η αλλη από εμένα). Παρ' όλα αυτά υπήρξε προχρέωση στην πιστωτική μου κάρτα και αγχώθηκα πολύ.
Χθες ενημέρωσα την Uber από τη σχετική ενότητα στην εφαρμογή και σήμερα οι προχρεώσεις διαγράφτηκαν. Επίσης μου έστειλαν και mail και μου εξήγησαν πώς επιβεβαιώνουν τις χρεώσεις και πως γίνεται η διαδικασία.
Τι σχέση εχει η κάρτα; Το θέμα είναι πότε κανει η Uber τον ελεγχο των χρεώσεων, φαντάζομαι. Μπορεί να κάνω και λάθος.αν χρησιμοποιούσες ρεβολουτ σαν μέσο πληρωμής την επιστροφή χρημάτων θα την έβλεπες μετά από μερικά λεπτά. καλο ειναι να το έχεις στα υποψην στα επόμενα ταξίδια σου.
η ακύρωση και επιστροφή χρημάτων από την ουμπερ είναι άμεση, με το που δώσεις εσύ η ο οδηγός ακύρωση διαδρομής.Τι σχέση εχει η κάρτα; Το θέμα είναι πότε κανει η Uber τον ελεγχο των χρεώσεων, φαντάζομαι. Μπορεί να κάνω και λάθος.