Έχει και δε χρειάζεται νωρίτερα.Η ζυριχη εχει uber?θελω να παρω απο το αεροδρομιο.πρεπει να κλεισω νωριτερα η οχι;
Γιατί οι χρεώσεις δεν εξαρτώνται από την ώρα αλλά από το είδος uber που θα απαντήσει στη κλήση σου.Ήταν η πρώτη φορά που χρησιμοποίησα Uber και μου δημιουργήθηκαν κάποιες απορίες, αν ξέρει κάποιος απαντά.
1. Σάββατο απόγευμα στην Κρακοβία, καλώ uber μου κοστολογεί την διαδρομή 17 ζλότι και σε 5 λεπτά βλέπω ότι ο οδηγός ακυρώνει την διαδρομή και χρεώνομαι ότι δεν ήμουν στη θέση μου. Καλώ δεύτερη φορά uber και αυτή τη φορά μου κοστολογεί τη διαδρομή 10 ζλότι και με βρίσκει στη θέση μου, η οποία βέβαια δεν είχε αλλάξει.
Πως προστατεύεσαι από τις αυθαίρετες ακυρώσεις των οδηγών;;
2. Κυριακή μεσημέρι, την ίδια ακριβώς διαδρομή μου την κοστολογεί 30 ζλότι, δηλαδή τριπλάσια αξία σε σχέση με την προηγούμενη ημέρα.
Τελικά γιατί οι χρεώσεις μπορεί να διαφέρουν τόσο,στην πρώτη περίπτωση ακόμη και για λίγα λεπτά της ώρας διαφορά;;;
Να σου πω την αλήθεια δεν έδινα μεγάλη σημασία σε αυτή την επιλογή, αλλά άφηνα την πρώτη επιλογή που νομίζω ότι ήταν το uber x.Γιατί οι χρεώσεις δεν εξαρτώνται από την ώρα αλλά από το είδος uber που θα απαντήσει στη κλήση σου.
Πχ
View attachment 283221
Αυτό δεν το γνωρίζω.Άρα τελικά μόνο αυτό παίζει ρόλο, ώρα, ημέρα ή διαθέσιμοι οδηγοί, καθόλου;;
Η χρεωση γινεται με βαση το μηκος της διαδρομης, το οποιο θα βρεις στο ιστορικο των διαδρομων. Νομιζω οτι μπορεις να κανεις ενσταση αν εχεις αντιρρηση.Άρα τελικά μόνο αυτό παίζει ρόλο, ώρα, ημέρα ή διαθέσιμοι οδηγοί, καθόλου;;
Τσέκαρα την θέση μου με ένα εστιατόριο που βρισκόταν πίσω μου και το έβγαζε ο χάρτης της εφαρμογής. Μου έκανε εντύπωση ότι με το δεύτερο uber που κάλεσα από την ίδια ακριβώς θέση 5 λεπτά μετά την ακύρωση, βρεθήκαμε πολύ εύκολα.Για την πρώτη περίπτωση, έλεγξες ότι το σημείο παραλαβής που έβγαλε το κινητό σου ήταν εκεί που πραγματικά ήσουν; Όταν ανοίγεις το GPS πρώτη φορά σε ξένο μέρος, παίρνει αρκετή ώρα για να σε εντοπίσει.
Την επαθα και εγω με το Uber στην αγγλια..ανημερα χριστουγεννων καλω και μου πιανει απευθειας την τοποθεσια και ολα τελεια..2-3 μερες μετα ξανακαλεσα βραδυ για να παω στο ξενοδοχειο και ενω με εβγαζε σε σωστη θεση ο οδηγος δε με εβρισκε και ελεγε οτι και καλα του δειχνει αλλο σημειο..χρεωθηκα και εγω το εξτρα ποσο φυσικα αλλα μεσα στη εφαρμογη εχει σιγουρα support,στειλε ενα mail και θα σου το επιστρεψουν το ποσοΤσέκαρα την θέση μου με ένα εστιατόριο που βρισκόταν πίσω μου και το έβγαζε ο χάρτης της εφαρμογής. Μου έκανε εντύπωση ότι με το δεύτερο uber που κάλεσα από την ίδια ακριβώς θέση 5 λεπτά μετά την ακύρωση, βρεθήκαμε πολύ εύκολα.
Υπάρχει άραγε περίπτωση να ακυρώσει ο οδηγός γιατί βρίσκει καλύτερη διαδρομή; Υποθέσεις κάνω , δεν ξέρω πως λειτουργεί ακριβώς η εφαρμογή