Σαν εταιρια ειναι νομιμη κτλ οποτε ναι.Ο συγκεκριμένος πράκτορας πουλάει κάποια εισιτήρια της egyptair σε τιμή κάτω από το μισό από ότι η εταιρεία. Τον εμπιστεύομαι?
Απο τη trip.com έχω αγοράσει εισιτήρια προ κορονοϊου για το KEF - CPH και έχω κάνει και κρατήσεις καταλυμάτων. Δεν είχα ποτέ κάποιο θέμα και γενικά δεν έχω ακούσει αρνητικά σχόλια.Ο συγκεκριμένος πράκτορας πουλάει κάποια εισιτήρια της egyptair σε τιμή κάτω από το μισό από ότι η εταιρεία. Τον εμπιστεύομαι?
Καιρο- Ασουάν μισή τιμή από την εταιριαΑπο τη trip.com έχω αγοράσει εισιτήρια προ κορονοϊου για το KEF - CPH και έχω κάνει και κρατήσεις καταλυμάτων. Δεν είχα ποτέ κάποιο θέμα και γενικά δεν έχω ακούσει αρνητικά σχόλια.
Τι πτήσεις κοιτάς και τις έχει φθηνές;;; Εσωτερικές;;
και κάπως έτσι ένα ωραίο βράδυ Κυριακής από το πουθενά μπαίνεις και κλείνεις εισιτήρια. ΕυχαριστούμεΚαιρο- Ασουάν μισή τιμή από την εταιρια
Έκλεισες μέσω του trip.com? Ποια εταιρεία? Egyptair? Αυτή έχει και κάποια θέματα ασφάλειας?και κάπως έτσι ένα ωραίο βράδυ Κυριακής από το πουθενά μπαίνεις και κλείνεις εισιτήρια. Ευχαριστούμε