Trip.com

taniakar

Member
Επόμενο Ταξίδι
Vienna, Bratislava!
Ταξίδι-Όνειρο
Ο γύρος του κόσμου
Ο συγκεκριμένος πράκτορας πουλάει κάποια εισιτήρια της egyptair σε τιμή κάτω από το μισό από ότι η εταιρεία. Τον εμπιστεύομαι?

arabickostas

Member
Ο συγκεκριμένος πράκτορας πουλάει κάποια εισιτήρια της egyptair σε τιμή κάτω από το μισό από ότι η εταιρεία. Τον εμπιστεύομαι?
Σαν εταιρια ειναι νομιμη κτλ οποτε ναι.

Εκει που θελει πολλη προσοχη ειναι στο να μη κανεις κανενα λαθος σε ονοματα, ημερομηνιες ή να μην ψαξεις αλλαγες και ακυρωσεις γιατι τα σχολια που κυκλοφορουν ειναι απογοητευτικα. Απο το ανυπαρκτο customer service μεχρι τους ορους που εχουν και μετα αρνουνται οποιαδηποτε εμπλοκη. Οποτε πολυ προσεκτικα, αν αξιζει, διαβαζοντας τους ορους τους...

Sassenach77

Member
Επόμενο Ταξίδι
Πολωνία
Ταξίδι-Όνειρο
Γη του Πυρός
Απο τη trip.com έχω αγοράσει εισιτήρια προ κορονοϊου για το KEF - CPH και έχω κάνει και κρατήσεις καταλυμάτων. Δεν είχα ποτέ κάποιο θέμα και γενικά δεν έχω ακούσει αρνητικά σχόλια.

Τι πτήσεις κοιτάς και τις έχει φθηνές;;; Εσωτερικές;;

georgi d

Member
Το trip είναι το σωτήριο σαΐτ των Ρώσων.Καλά που υπάρχει και μπορούν να πληρώσουν παντού σε αεροπορικά και ξενοδοχεία.

Κάποια στιγμή είχε βάλει και προσφορές.
Νομίζω πρέπει να είναι κινέζικο όπως και πολλά άλλα.

taniakar

Member
Επόμενο Ταξίδι
Vienna, Bratislava!
Ταξίδι-Όνειρο
Ο γύρος του κόσμου
Απο τη trip.com έχω αγοράσει εισιτήρια προ κορονοϊου για το KEF - CPH και έχω κάνει και κρατήσεις καταλυμάτων. Δεν είχα ποτέ κάποιο θέμα και γενικά δεν έχω ακούσει αρνητικά σχόλια.

Τι πτήσεις κοιτάς και τις έχει φθηνές;;; Εσωτερικές;;
Καιρο- Ασουάν μισή τιμή από την εταιρια

eco05140

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παρισι
Ταξίδι-Όνειρο
Δυτική Σαμόα
Καιρο- Ασουάν μισή τιμή από την εταιρια
και κάπως έτσι ένα ωραίο βράδυ Κυριακής από το πουθενά μπαίνεις και κλείνεις εισιτήρια. Ευχαριστούμε

taniakar

Member
Επόμενο Ταξίδι
Vienna, Bratislava!
Ταξίδι-Όνειρο
Ο γύρος του κόσμου
και κάπως έτσι ένα ωραίο βράδυ Κυριακής από το πουθενά μπαίνεις και κλείνεις εισιτήρια. Ευχαριστούμε
Έκλεισες μέσω του trip.com? Ποια εταιρεία? Egyptair? Αυτή έχει και κάποια θέματα ασφάλειας?

georgi d

Member
Υπάρχει διαφορά γιατί άλλη τιμή θα πληρώσει ο Αιγύπτιος και άλλη ο ξένος (δυσπλασία από ότι διαβάζω).Αυτά όταν αγοράζουμε από το σαΐτ της εταιρείας. Τώρα ότι εάν το αγοράσουμε μέσω trip σε μισή τιμή νομίζω δεν θα υπάρχει πρόβλημα (θα το κοιτάξω μήπως βρω άκρη)

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.980
Μέλη
39.684
Νεότερο μέλος
levilogan

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom