babaduma
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- terra incognita
- Ταξίδι-Όνειρο
- α του Κενταύρου
Ναι, αλλά το θέμα δεν αφορά μόνο το φαγητό. Το σχόλιό μου δεν αφορούσε μόνο αυτά που είπες εσύ αλλά γενικότερα την αξιοπιστία του συγκεκριμένου σάιτ. Απλά παρέθεσα μόνο το δικό σου σχόλιο γιατί ήταν το πιο απόλυτο.Θυμιζω μονο οτι η απαντηση μου αφορουσε αποκλειστικα το φαγητο.
Αλλά, ακόμη και στο φαγητό, αν θες, στο πρόσφατο ταξίδι μου στη Λήμνο, το καλύτερο εστιατόριο του νησιού, στο οποίο φάγαμε 2 φορές και αν μπορούσαμε θα τρώγαμε κάθε μέρα και το οποίο ήταν ένα από τα καλύτερα στα οποία έχω φάει στη ζωή μου, είναι στα κορυφαία στη λίστα του tripadvisor (όπως και στο foursquare, κλπ.).
Χαχα, νά'σαι καλά, μ'έκανες και γέλασα! Όχι, πήγαινα εκεί που με οδηγούσε η αλάνθαστη μύτη λαγωνικού που έχω! Αλλά κι αυτά στα οποία μας πήγε ο ξεναγός που βρήκαμε στο tripadvisor, ήταν όλα πολύ καλά.Αν εψαχνες φαγητο στη Βιρμανια απο το trip advisor...εχασες το κουλερ λοκαλ.
Το ότι υπάρχουν κι άλλα εργαλεία δεν το αμφισβήτησε κανείς. π.χ. για την Ελλάδα που ανέφερες, υπάρχει κι ο Ταβερνοχώρος! Όπως και για τη Ρώμη, υπάρχει ο @Samion . Ανάλογα τι ψάχνει κανείς...Υπαρχουν απειρως καλυτερα εργαλεια κ αξιοπιστοι οδηγοι. Παντα για φαγητο μιλαω.