Hugin
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Ανταρκτική
Πάντως τυχερή η Βέρνη! Αν αυτο το ποστ ήταν πριν το 2002 δεν θα μπορούσε να βαθμολογηθεί γιατι το νεοσύστατο κράτος της Ελβετίας έγινε μέλος του ΟΗΕ το 2002!
Να ξεκαθαρίσουμε πως για τους σκοπούς του παιχνιδιού αυτού χρειάζεται να έχουμε συμφωνημένο κανόνα για το τι μετράει στο παιχνίδι και το τι όχι (ανεξαρτήτως από το τι πιστεύουμε προσωπικά).Να ξεκαθαρίσουμε τότε ότι βαθμολογούμε τις 193 και τέλος.
Ξεκαθαριστε το κ διορθωσε με οσο θες αφού δεν κουραζεσαι να ψαχνεις τα λαθη...κ το Βατικανο μηπως ειδες αν το ψηφισα? Ο taver ελεγε να το ψηφισω θυμαμαι...Σιγα μην ασχολιομουν αν ειναι στον ΟΗΕ η οχι. Αλλα μια κοινη βαση πρέπει να υπαρχει. Αλλιως βαθμολογουμε στον αερα κ παιρνουν κεφαλι κατι χωρια τυπου αβανας. Με μικρο το α οπως γιανης.Να ξεκαθαρίσουμε τότε ότι βαθμολογούμε τις 193 και τέλος.
ps. Αλλιώς θα έρχεται ο Samion και θα μας βαθμολογεί κάτι μπανανίες σαν την Taipei, που έβαλε και 8
Πες ότι θες για οποιαδήποτε πρωτεύουσα,για ΟΗΕ unicef δεν ξέρω και γω τι αλλά τα μακαρόνια με κιμά τα αφήνουμε έξω από την κουβέντα. Βλάσφημε!Μακαρόνια με κιμά και mcdonalds σε κάθε δεύτερη γωνία. Τρελός γαστρονομικός προορισμός...
Μάλλον δεν τα είδες καλά.Πολλά μέλη έχουν βαθμολογήσει την Ρώμη παραπάνω από την Αβάνα.Π.χ. ο @KonstantinosAlyona (έβαλε 19 στη Ρώμη, 5 στην Αβάνα) .Προσωπικά μου αρέσουν πολύ και έβαλα 19 και στις δύο όπως και στη Μόσχα, αλλά δεν αρέσει σε όλους η Αβάνα όσο σε εμάς.ΝΑ πούμε ότι σε όσους έχουν πάει και σε Αβάνα και στη Βρώμη, η βαθμολογία είναι υπέρ της Αβάνας.
Όσο μετρησα, στα μέλη που έχουν βαθμολογήσει και τις δύο, η Αβάνα έχει μεγαλύτερη βαθμολογία. Αν κάποιος έχει υπομονή ας το μετρήσει μέχρι το τέλος.Μάλλον δεν τα είδες καλά.Πολλά μέλη έχουν βαθμολογήσει την Ρώμη παραπάνω από την Αβάνα.Π.χ. ο @KonstantinosAlyona (έβαλε 19 στη Ρώμη, 5 στην Αβάνα) .Προσωπικά μου αρέσουν πολύ και έβαλα 19 και στις δύο όπως και στη Μόσχα, αλλά δεν αρέσει σε όλους η Αβάνα όσο σε εμάς.
Νόμιζα ότι της είχα βάλει 19. Πάντως θα πάω στην Πρίστινα μόνο και μόνο για να ρίξω την ψήφο μου. Παίρνει 20 μόνο και μόνο ως αλληλεγγύη στο απαράδεκτο σύστημα του βέτο των πέντε γουρουνιών του ΟΗΕ.