underwater
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- ?
- Ταξίδι-Όνειρο
- Ανταρκτική
Πρίστινα: 9. Ωραία πόλη δεν τη λες, αλλά έχει σίγουρα χαρακτήρα!
Εντάξει, αυτό είναι ένα λεπτό ζήτημα. Για 114 χώρες αποτελεί αναγνωρισμένο κράτος, κάτι που ταυτίζεται και με το δικό μου συναίσθημα και αντίληψη απέναντι σε αυτόν τον τόπο κατά την παραμονή μου εκεί.Η Πριστινα εχει αναφερθει κ παλιοτερα. Δεν θα επρεπε ομως αφου δεν ειναι πρωτευουσα κρατους.
Από εμένα σίγουρα δεν θα σβηστεί, αν επιθυμεί ας το κάνει κάποιος moderator. Άστοχη η σύγκριση με Βόρεια Κύπρο, η οποία αναγνωρίζεται από μία μόνο χώρα.Πρωτεύουσα κράτους δεν είναι και παρακαλώ να σβηστεί. Αλλιώς να μπει και ένας Τουρκοκύπριος να βαθμολογήσει τη Βόρεια Νικόσια και πάει λέγοντας.
Ακριβως. Δεν είναι πολιτική κουβέντα εδώ. Και δεν είδα να ενίστασαι με τόσο πάθος για άλλες "διφορούμενες" χώρες των οποίων οι πρωτεύουσες έχουν βαθμολογηθεί, πχ Σκωτία, ούτε να ζητάς να σβηστούν.Καλύτερα να μην αρχίσουμε πολιτική κουβέντα για το Κόσοβο, τους Αλβανούς, την 21η Ορεινή Διμοιρία Skanderbeg κτλ εδώ γιατί θα κλειδωθεί σύντομα.
Δε μπορεί απλά να μη ληφθεί υπόψη;Πρωτεύουσα κράτους δεν είναι και παρακαλώ να σβηστεί.
Απλά χαλάει το "παιχνίδι".Ε καλά κι αν ληφθεί υπόψη τι έγινε ρε παίδες; Θα γίνει κανένας πόλεμος; Είναι έμμεση επίσημη αναγνώριση;
Καλά, δε θα είναι και στο τοπ-20 η Πρίστινα.Απλά χαλάει το "παιχνίδι".
Ποτέ μη λες ποτέ. Πόσο χειρότερη να είναι από την Αβάνα; (μη βαράτε, δεν έχω πάει σε καμμία από τις 2).Καλά, δε θα είναι και στο τοπ-20 η Πρίστινα.