• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Travelstories Top-10 (Πρωτεύουσες)

taver

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
Γουστάρω @Samion με χίλια :haha: Παρακαλώ τους mods να μην προσμετρήσουν τη βαθμολογία μου αυτή, νομίζω ότι το 99,9% κατάλαβε το πνεύμα αυτού που ανέβασα, και ειδικά αυτή την εποχή που "τρέχουν" καλές ιστορίες για την Ισλανδία.
Δίκιο έχεις ρε Samion, δεν έχει και τίποτα σπουδαίο το Ρέικιαβικ. Αλλά, πρώτον, όταν βαθμολόγησα τις υπόλοιπες πρωτεύουσες δεν είχα καταλάβει ότι μπορώ να βάλω ίδια βαθμολογία σε παραπάνω από μία. Και δεύτερον, γούστα είναι αυτά ρε αδερφέ μου, αν για εσένα η Ρώμη ή η Βιέννη είναι must, για μένα είναι η Αστανά. Αλλιώς, ας κατασκευάσουμε το Samionόμετρο και να μας βγάλεις τη βαθμολογία χωρίς να ταλαιπωρούμαστε.
Και κάτι ακόμη, όπως σωστά είπες, το Ρέυκιαβικ είναι αυτό που είναι στα μάτια μου, στα δικά μου. Όχι στα δικά σου, ούτε στου Παναγιώτη, ούτε στην πραγματικότητα. Αλλιώς, δίδαξέ μας την πραγματικότητα και να μην κάνουμε ανούσιους διαγωνισμούς ;)
Άντε καλημέρα.
Ο καθενας βαθμολογει ελεύθερα μεν, αλλά γι αυτό βάλαμε κριτήρια στο παιχνίδι, για να μη μπερδεύουμε μήλα με πορτοκάλια. Αλλιώς το χαλάμε και για τους άλλους. Υποτίθεται ότι όλοι οι συμμετέχοντες βαθμολογούμε την οπτική (αισθητική) εικόνα της συγκεκριμένης πόλης και μόνο. Όχι αν είναι must, όχι αν συμβολίζει μια λατρεμένη χώρα, όχι αν έχει φοβερούς κατοίκους.

Ο καθενας βαθμολογει ελεύθερα μεν, αλλά γι αυτό βάλαμε κριτήρια στο παιχνίδι, για να μη μπερδεύουμε μήλα με πορτοκάλια. Αλλιώς το χαλάμε και για τους άλλους. Υποτίθεται ότι όλοι οι συμμετέχοντες βαθμολογούμε την οπτική (αισθητική) εικόνα της συγκεκριμένης πόλης και μόνο. Όχι αν είναι must, όχι αν συμβολίζει μια λατρεμένη χώρα, όχι αν έχει φοβερούς κατοίκους.
Φίλε taver, τώρα μάλιστα, έχουμε συζήτηση. Πιστεύω ότι το πνεύμα του post που ανέβασα είχε γίνει κατανοητό, στο κάτω κάτω forum είμαστε, όχι επίσημη διάσκεψη του ΟΗΕ να μην πούμε καμία λαλακία (αν και ίσως εκεί λένε πολλές). Με λίγη καλή διάθεση και χαμόγελο θα είχε προσπεραστεί το post μου χωρίς πολλά πολλά. Σιγά τα ωά δηλαδή, λες και δε φαίνεται από την ιστορία μου περί Ισλανδίας αν μου άρεσε πολύ ή όχι η πρωτεύουσα. Απλά ο φίλτατος Samion έχει μια τάση ειρωνίας, έχει κάτι που βλέπω και σε άλλα topics που προσωπικά με χαροποιεί να διαβάζω χαμογελώντας :)
Πολύ σωστά τα λες, δε βαθμολογούμε ούτε χώρα, ούτε τίποτα άλλο. Η αισθητική εικόνα της κάθε πόλης βέβαια είναι στην οπτική του καθενός. Και όπως είπα ξανά, βαθμολόγησα τόσο το Ρέυκιαβικ έτσι χάρην του νησιού, χωρίς κατά βάση να με νοιάζει η βαθμολογία του.
Τώρα, για να πω και την κακία μου, όταν το έγραψα είχα λιγάκι κατά νου ότι μπορεί να πάρω την απάντηση που πήρα, μου είχε λείψει το στυλάκι και η αστυνομικού τύπου παρέμβαση Samion. :)
Φιλικά πάντα.

geopap

Member

Triplover

Member
Δεδομένου ότι έχω βαθμολογήσει Αθήνα με 14 και Βαρσοβία με 13, δεν μπορώ να δώσω τίποτα παραπάνω παρά τη βάση στην πρωτεύουσα της αδερφικής Κύπρου. Λοιπόν:
Λευκωσία 10

Samion

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο
Να ριχνουμε κ μια ματια στα προηγουμενα ποστ μας...μας γλυτωνει απο λαθακια.
Ειπαμε πατος η Τεχερανη αλλα οχι και χειροτερη απο Κισιναου, Σοφια, Τιρανα...

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Umhlanga
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
Να ριχνουμε κ μια ματια στα προηγουμενα ποστ μας...μας γλυτωνει απο λαθακια.
Ειπαμε πατος η Τεχερανη αλλα οχι και χειροτερη απο Κισιναου, Σοφια, Τιρανα...
Αστυνομία γούστου... Η ασφάλεια ξέρει τη γκόμενα μου και τι ώρα σπίτι μου γυρνάω, η ασφάλεια ξέρει τη μάρκα απ τα βρακιά μου και ενοχλείται στη δουλειά μου αν δεν πάω.

Samion

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο
Αστυνομία γούστου... Η ασφάλεια ξέρει τη γκόμενα μου και τι ώρα σπίτι μου γυρνάω, η ασφάλεια ξέρει τη μάρκα απ τα βρακιά μου και ενοχλείται στη δουλειά μου αν δεν πάω.
παρντον? θελω κι εγω απ αυτο που βαζεις στο πρωινο τσαι σου...

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.636
Μέλη
39.376
Νεότερο μέλος
Vichumills

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom