Samion
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Παλέρμο
Santo Domingo 7
Tehran 4
Reykjavik 3
Tehran 4
Reykjavik 3
Ο καθενας βαθμολογει ελεύθερα μεν, αλλά γι αυτό βάλαμε κριτήρια στο παιχνίδι, για να μη μπερδεύουμε μήλα με πορτοκάλια. Αλλιώς το χαλάμε και για τους άλλους. Υποτίθεται ότι όλοι οι συμμετέχοντες βαθμολογούμε την οπτική (αισθητική) εικόνα της συγκεκριμένης πόλης και μόνο. Όχι αν είναι must, όχι αν συμβολίζει μια λατρεμένη χώρα, όχι αν έχει φοβερούς κατοίκους.Γουστάρω @Samion με χίλια Παρακαλώ τους mods να μην προσμετρήσουν τη βαθμολογία μου αυτή, νομίζω ότι το 99,9% κατάλαβε το πνεύμα αυτού που ανέβασα, και ειδικά αυτή την εποχή που "τρέχουν" καλές ιστορίες για την Ισλανδία.
Δίκιο έχεις ρε Samion, δεν έχει και τίποτα σπουδαίο το Ρέικιαβικ. Αλλά, πρώτον, όταν βαθμολόγησα τις υπόλοιπες πρωτεύουσες δεν είχα καταλάβει ότι μπορώ να βάλω ίδια βαθμολογία σε παραπάνω από μία. Και δεύτερον, γούστα είναι αυτά ρε αδερφέ μου, αν για εσένα η Ρώμη ή η Βιέννη είναι must, για μένα είναι η Αστανά. Αλλιώς, ας κατασκευάσουμε το Samionόμετρο και να μας βγάλεις τη βαθμολογία χωρίς να ταλαιπωρούμαστε.
Και κάτι ακόμη, όπως σωστά είπες, το Ρέυκιαβικ είναι αυτό που είναι στα μάτια μου, στα δικά μου. Όχι στα δικά σου, ούτε στου Παναγιώτη, ούτε στην πραγματικότητα. Αλλιώς, δίδαξέ μας την πραγματικότητα και να μην κάνουμε ανούσιους διαγωνισμούς
Άντε καλημέρα.
Φίλε taver, τώρα μάλιστα, έχουμε συζήτηση. Πιστεύω ότι το πνεύμα του post που ανέβασα είχε γίνει κατανοητό, στο κάτω κάτω forum είμαστε, όχι επίσημη διάσκεψη του ΟΗΕ να μην πούμε καμία λαλακία (αν και ίσως εκεί λένε πολλές). Με λίγη καλή διάθεση και χαμόγελο θα είχε προσπεραστεί το post μου χωρίς πολλά πολλά. Σιγά τα ωά δηλαδή, λες και δε φαίνεται από την ιστορία μου περί Ισλανδίας αν μου άρεσε πολύ ή όχι η πρωτεύουσα. Απλά ο φίλτατος Samion έχει μια τάση ειρωνίας, έχει κάτι που βλέπω και σε άλλα topics που προσωπικά με χαροποιεί να διαβάζω χαμογελώνταςΟ καθενας βαθμολογει ελεύθερα μεν, αλλά γι αυτό βάλαμε κριτήρια στο παιχνίδι, για να μη μπερδεύουμε μήλα με πορτοκάλια. Αλλιώς το χαλάμε και για τους άλλους. Υποτίθεται ότι όλοι οι συμμετέχοντες βαθμολογούμε την οπτική (αισθητική) εικόνα της συγκεκριμένης πόλης και μόνο. Όχι αν είναι must, όχι αν συμβολίζει μια λατρεμένη χώρα, όχι αν έχει φοβερούς κατοίκους.
Να ριχνουμε κ μια ματια στα προηγουμενα ποστ μας...μας γλυτωνει απο λαθακια.Τεχεράνη 7
Αστυνομία γούστου... Η ασφάλεια ξέρει τη γκόμενα μου και τι ώρα σπίτι μου γυρνάω, η ασφάλεια ξέρει τη μάρκα απ τα βρακιά μου και ενοχλείται στη δουλειά μου αν δεν πάω.Να ριχνουμε κ μια ματια στα προηγουμενα ποστ μας...μας γλυτωνει απο λαθακια.
Ειπαμε πατος η Τεχερανη αλλα οχι και χειροτερη απο Κισιναου, Σοφια, Τιρανα...
παρντον? θελω κι εγω απ αυτο που βαζεις στο πρωινο τσαι σου...Αστυνομία γούστου... Η ασφάλεια ξέρει τη γκόμενα μου και τι ώρα σπίτι μου γυρνάω, η ασφάλεια ξέρει τη μάρκα απ τα βρακιά μου και ενοχλείται στη δουλειά μου αν δεν πάω.