• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Travelstories app για iPhone / iPad / android !!

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Alex0077

Member
Μιλάω για την iPhone app.. Έκανα log in κανονικά από την εφαρμογή.. Μετά πάω στα settings και εκεί που λέει για τα notifications μου λέει ότι πρέπει να κάνω εγγραφή.. Κάνω κανονικά εγγραφή με το user name μου και το e-mail και στο τέλος μου γράφει ότι θα λάβω e-mail για activation , αλλά δεν έχει έρθει τίποτα..

Alex0077

Member
@defkalion

Τωρα ειδα το ποστ σου.. Και γιατι μου ζητησε activation? To εκανα και δεν μου δουλευει.. Μου λεει οτι πρεπει να κανε activation.. Και καθε φορα που ανοιγω την εφαρμογη μου βγαζει αυτο το μυνημα.. Θες screenshot?

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Όχι, είναι απλά bug, δεν απαιτείται κανένα activation, τα notifications πρέπει να δουλεύουν με το που κάνεις εγγραφή. Τα τέσταρες ότι δε δουλεύουν;

Alex0077

Member
Όχι, είναι απλά bug, δεν απαιτείται κανένα activation, τα notifications πρέπει να δουλεύουν με το που κάνεις εγγραφή. Τα τέσταρες ότι δε δουλεύουν;
Ναι το τσεκαρα.. Δεν δουλευουν.. Kαι σε ipad και σε iphone που την εχω. (iphone 4s, ipad 2 με ios 5.0.1)

fitziano

Member
Επόμενο Ταξίδι
Αθήνα
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Ζηλανδία
Για τα push το δοκίμασα τώρα. Mail έρχεται κανονικά για ενεργοποίηση...

fitziano

Member
Επόμενο Ταξίδι
Αθήνα
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Ζηλανδία
Και μάλιστα από ότι βλέπω δουλεύει μια χαρά.....

Sent from my awesome iPad using fabulous Travel stories app

Alex0077

Member
Κι ομως σε μενα δεν ηρθε.. Ισως εχει να κανει και με το gmail.. Δεν ξερω..τι μπορω να κανω;

Alex0077

Member
Ειδα ναι.. Περιεργο.. Ξαναβαζω το μειλ μου τωρα και μου λεει ειμαι ηδη γραμμενος και να κανω activation μονο..

jpsih

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
η εφαρμογη για android μαλλον δεν εχει γινει συμβατη με τη νεα εκδοση της πλατφορμας 4.0 (aka Ice Cream Sandwich), δεν μπορω να τη βρω απο το android market, ενω απο το αντιστοιχο web market μου εμφανιζει μη συμβατη εφαρμογη..
εχω το galaxy s2

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
ΚΑθώς επίσημα το ICS έχει δοθεί σε 3-4 συσκευές μόνο, δεν έχουν οι developers εύκολο τρόπο να κάνουν development + testing. Η εφαρμογή είναι ήδη έτοιμη πάντως και για ICS, αλλά έχει ένα πρόβλημα με το caching, και περιμένουμε να φτιαχτεί για να είναι διαθέσιμη και γι'αυτήν την έκδοση. :)

jpsih

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
ΚΑθώς επίσημα το ICS έχει δοθεί σε 3-4 συσκευές μόνο, δεν έχουν οι developers εύκολο τρόπο να κάνουν development + testing. Η εφαρμογή είναι ήδη έτοιμη πάντως και για ICS, αλλά έχει ένα πρόβλημα με το caching, και περιμένουμε να φτιαχτεί για να είναι διαθέσιμη και γι'αυτήν την έκδοση. :)
ok.. εις αναμονη λοιπον.. (ξεμειναμε χωρις mobile app, ελεω app & tapatalk)

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.636
Μέλη
39.375
Νεότερο μέλος
maria kou