Κανονισα να ερθει η φιλαρμονικη του Δημου Αθηναιων και τα media στο αεροδρομιοΑπό Δευτέρα που θα είμαι πίσω, θα αρχίσω να δουλεύω πάνω στην πλήρη αποκατάσταση του site.
Def.
και εγω με νορτον, δεν εχω κανενα προβλημα..αλλα γενικα τις πιο πολλες φορες που παω να μπω στο σαιτ μου κολλαει το firefox και με πεταει εξω..ανησυχω λιγακι, αλλα οκ, υπομονη μεχρι δευτερα..νομίζω μόνο το avast πάντως έχει αυτό το θέμα.. εγώ με δύο διαφορετικά άλλα αντιβιοτικά σε σπίτι και γραφείο δεν έχω κανένα θέμα...
Ετσι την πατησα και εγω και νομιζα οτι ολα ειναι ροδινα....εχω βαλει το avast στην επιλογη αυτοματη ενημερωση και νομιζα οτι ολα ειναι καλα....οταν μπηκα ομως στο φορουμ και ειδα αυτα που γραφετε λεω γιατι δεν με ενημερωσε το avast εμενα;;; Οποτε κοιταζω και δεν ηταν ενημερωμενο....οποτε λεω την κατσαμε πατριωτη τωρα....θα ειμαι γεματος ιους...παω να κανω ενημερωση χειροκινητα και μου ελεγε οτι υπαρχει προβλημα με τον server....οκ παω απο αλλου...μπαινω στο σιτε του avast avast! - Download antivirus software for spyware and virus protection παω στα download και κατεβαζω την τελευταια ενημερωση για τους ιους...κανω scan μετα και εχει βρει καμια 5ρια ιους...ευτηχως για καλη μου τυχη τους σβυνει ολους μαζι με τα μολυσμενα αρχεια...ενα αρχειο ηταν απο τα windows και το εσβυσα...ευτηχως το φορματ το γλιτωσα!!! Να πω βεβαια οτι σε καμια μα καμια περιπτωση δεν απενεργοποιουμε τα antivirus προγραμματα!!! Οταν μας ενημερωνουν οτι δεν πρεπει να μπουμε καπου απλα δεν μπαινουμε!!! Εγω απο την δουλεια μπηκα σημερα που μαλλον ειναι φουλ στους ιους καθως δεν εχει antivirus...ποτε θα τα παιξει να δω.....απο το προσωπικο μου Pc παντος θα μπω μονο οταν δωσει το οκ ο admin....θελει πολυ προσοχη με τους ιους γενικα. Το προβλημα που παρατηρησα στο προσωπικο μου Pc ηταν οτι δεν εκανε shut down κανονικα...επρεπε να το εχω καταλαβει οτι κατι παιζει με ιο....μετα ομως το καθαρισμα ολα οκ!!Εμένα πάντως πρέπει να μου δημιουργήθηκε κάποιο πρόβλημα. Δεν μου κάνει πλέον το avast τις αναβαθμίσεις λέγοντας ότι δημιουργείται κάποιο πρόβλημα στο domain...