Defkalion
Administrator
- Ταξίδι-Όνειρο
- Αλάσκα
Τι browser χρησιμοποιείς;
Ποια έκδοση;Explorer
Έχω κι εγώ το ίδιο πρόβλημα από χθες από τον Explorer της δουλειάς.Μου απάντησες όμως γιατί εσένα στην έβαλε στο μέσο τη φατσούλα άρα... ναι! εγώ έχω το πρόβλημα !
Δες μήπως σε καθυστερεί τίποτ' άλλο. Κάνε και λίγη φασίνα στα πρόσθετα, στη registry, κλπ.Εγω αφεντικα τι να κανω που ακομα γραφω σαν χελωνα;
Δυστυχώς δε γίνεται στη δουλειά!Αναβαθμίστε τον internet explorer στην έκδοση 10, ή βάλτε κάποιον σύγχρονο browser.
Γενικα μονο το τραβελστορις μου καθυστερει. Βλεπω να τον αλλαζω τον οπερα.Δες μήπως σε καθυστερεί τίποτ' άλλο. Κάνε και λίγη φασίνα στα πρόσθετα, στη registry, κλπ.
Να ζητησεις απο το αφεντικο να στο φτιαξει....για να μπαινεις στο travelstories..
Δυστυχώς δε γίνεται στη δουλειά!
O Opera γενικά είναι πιο αργός και καταναλώνει αρκετούς πόρους. Δοκίμασε και τον Safari που είναι ελαφρύς.Γενικα μονο το τραβελστορις μου καθυστερει. Βλεπω να τον αλλαζω τον οπερα.
Μήπως δεν είναι αυτή η πιό δόκιμη μέθοδος; Μήπως θα έπρεπε απλά να τον εξιτάρεις με μερικές ιστορίες του travelstories, να τον παρακινήσεις να γίνει και αυτός μέλος και αφού εθιστεί κι αυτός να αναγκαστεί να ανεβάσει τις ταχύτητες για να μπαίνει και αυτός από την δουλειά;Να ζητησεις απο το αφεντικο να στο φτιαξει....για να μπαινεις στο travelstories..