• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Travelstories 2013

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

malysa

Member
Επόμενο Ταξίδι
έλα μου ντε...
Ταξίδι-Όνειρο
3η βραχονησίδα αριστερά
1) έχω την εντύπωση ότι κάποια τοπικς δεν υπαρχουν πλέον (αυτό ίσχυε και πριν την αναβάθμιση)...
π.χ.
πηγαίνοντας στο θέμα http://www.travelstories.gr/community/threads/Βιετνάμ-ψάχνω-πληροφορίες-off-the-beaten-track.12888/
στην 10η απάντησή, υπάρχει Link άλλου τόπικ (μάλιστα τυγχαίνει να είναι δικό μου), που όμως δεν με παραπέμπει σε αυτό (όταν κλικάρω)

2) βρε Defkalion (είχα ξαναματαρωτήσει) σχετικά με την εκτύπωση των τοπικς, έγινε κάτι?
(ή είναι στους όρους της καινούργιας πλατφόρμας να μην εχουμε δυνατότητα τέτοιας εκτύπωσης?...)
...όχι τίποτε άλλο, αλλά μου βγαίνει η Παναγία με το copy-paste και τα σβησίματα των περιττών πληροφοριών................

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Το τόπικ αυτό που λες είχε διαγραφεί.

Για την εκτύπωση δεν έχω κάνει κάτι ακόμα, θα το δω :)

malysa

Member
Επόμενο Ταξίδι
έλα μου ντε...
Ταξίδι-Όνειρο
3η βραχονησίδα αριστερά
1) έχω την εντύπωση ότι κάποια τοπικς δεν υπαρχουν πλέον (αυτό ίσχυε και πριν την αναβάθμιση)...
π.χ.
πηγαίνοντας στο θέμα http://www.travelstories.gr/community/threads/Βιετνάμ-ψάχνω-πληροφορίες-off-the-beaten-track.12888/
στην 10η απάντησή, υπάρχει Link άλλου τόπικ (μάλιστα τυγχαίνει να είναι δικό μου), που όμως δεν με παραπέμπει σε αυτό (όταν κλικάρω)
Το τόπικ αυτό που λες είχε διαγραφεί.
παράξενο.... δεν θυμάμαι να είχει κλειδωθεί.... ή διαγραφεί ... anyway.....

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Ήταν κομμάτι του φόρουμ που είχαμε τότε για οργανωμένα ταξίδια, το οποίο "κρύψαμε" κάποια στιγμή όταν είδαμε ότι ο νόμος δε μας προστατεύει από οτιδήποτε γράφεται σχετικά με πρακτορεία κλπ.

echo2011

Member
Μετά την αλλαγή λειτουργεί σωστά η επεξεργασία-διόρθωση μηνύματος μέσα στο παραθυρο! χωρίς να πατήσω δηλαδή "περισσότερες επιλογές"!!
Μία παρατήρηση μόνο.. Στις παραθέσεις η λέξη "quote" πέφτει πάνω στο όνομα του μέλους και κάνει δυσδιάκριτο το ποιος έγραψε το κάθε απόσπασμα..

giannismits

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Δεν ξέρω αν κάνω καλά που το αναρτώ εδώ...
Με την φωτογραφική gallery δεν έχω ασχοληθεί όλα τα χρόνια.Αποφάσισα λοιπόν να ασχοληθώ και να δημιουργήσω άλμπουμ.
Θέλω βοήθεια λοιπόν.
Κατ αρχήν πριν 2,5 χρόνια είχα κάνει ένα άλμπουμ με ονομασία Βενετία αν θυμάμαι καλά αλλά δεν το βρίσκω.Δηλαδή στο προφίλ μου όταν πάω στα Αλμπουμς,δεν υπάρχει τίποτα και γράφει User has no albums yet.
Όταν πάω στην Gallery και πατάω My Albums μου εμφανίζει Sorry, Personal Albums are not enabled.Όταν πατάω My Photos μου εμφανίζει σκόρπια τις 165 φωτογραφίες που είχα ανεβάσει τότε.

Κατ αρχήν μπορώ να φτιάξω ένα άλμπουμ να βάλω μέσα τις παλιές φωτογραφίες και να προσθέτω και άλλες?Επίσης δεν βρήκα πως μπορώ να επεξεργαστώ τις φωτογραφίες αυτές,π.χ να βάλω τίτλους.
Στο Upload Photos,που βάζουμε τον τίτλο του άλμπουμ?Απλά επιλέγοντας από την λίστα με τις περιοχές αυτομάτως παίρνει όνομα στο άλμπουμ?
Sorry αλλά πραγματικά δεν έχω ασχοληθεί καθόλου και απ ότι βλέπω δεν είναι ιδιαίτερα εύχρηστη η Gallery.

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.638
Μέλη
39.377
Νεότερο μέλος
Vrankovic