• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Travelstories 2013

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

piccolo_mondo

Member
Ε; τι εννοείς λείπει το λογότυπο;

Λοιπόν έκανα publish το forum στο Tapatalk οπότε μπορείτε να χρησιμοποιείτε το Tapatalk προς το παρόν. :)

Θα δούμε αν θα φτιάξουμε πάλι δικό μας app, όπως προείπα το κόστος είναι τόσο ψηλό που δε μπορώ αυτή τη στιγμή να το δικαιολογήσω.
Το tapatalk κοστιζει 2.69€. Αν βαλεις το app με 0.99 νομιζω ειναι καλυτερα!

hydronetta

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
όπου δεν έχω πάει
Περί χάρτου
Λοιπόν Def πρέπει να μου κόψεις μισθό που περνώ άπειρες εργατοώρες συμπληρώνοντας το χάρτη!!!

Αστεία αστεία, μπορεί η συνολική αρχική μορφή να είναι απωθητική αλλά στη τελική είδα ότι ανατρέχω σε ιστορίες, σε σημειώσεις και ανακαλώ στη μνήμη μου μέρη που είχα σχεδόν ξεχάσει. Άρα για το ελαύνον Αλτσχάιμερ είναι ό,τι πρέπει.
Συνολικά επιτρέπει με το ζουμάρισμα να δεις ακριβώς που έχει πάει κάποιος πχ μόνο στην Αγία Πετρούπολη κι όχι συνολικά στη τεράστια Ρωσία.
Θα πρότεινα:
1. Όπως σχολιάστηκε νωρίτερα να μικρύνουν οι πινέζες (και συμφώνησες)
2. Το αναδυόμενο παράθυρο να γίνει όπως είχε φτιαχτεί παλιά ο χάρτης (θυμάσαι; που δεν προχώρησε). Εκεί θα μπορεί δυνητικά να μπει μια φωτό και να γραφτούν σχόλια και να υπάρχει δυνατότητα λινκ σε ιστορία που έχει γραφτεί ή σε άλμπουμ. Έτσι βλέπει κάποιος ότι έχεις πάει πχ Κουάλα Λουμπουρ, αυτόματα τον παραπέμπεις σε ιστορία (αν έχει γραφτεί) ή σε φωτογραφικό άλμπουμ. Αν δεν έχεις κάνει τίποτα από τα δύο μένει απλά κενό. Αυτό θα μπορούσε να αφορά ακόμα ακόμα όχι μόνο προσωπικές ιστορίες/άλμπουμ αλλά και άλλων μελών εφόσον το κρίνει σκόπιμο ο χρήστης (πχ μπορεί να μην γράψω ιστορία για το Μπαλί αλλά μπορεί να παραπέμψω σε μια άλλη που την θεωρώ αξιόλογη)
3. Η λίστα δεξιά είδα ότι σχεδιάστηκε με βάση το πιο πρόσφατο ταξίδι. Επιμένω ότι είναι ίσως αρκετό το έτος κι όχι η ακριβής ημερομηνία με ημέρα και μήνα. Άρα να υπάρχει αυτή η δυνατότητα. Ειδικά με τις ψηφιακές φωτογραφίες αυτά τα στοιχεία υπάρχουν. Έτσι παίρνει κανείς μια ιδέα πότε πήγε κάπου κάποιος από να μην είναι καταχωρημένο καθόλου
4. Η λίστα να γίνει με ονομαστική σειρά χωρών και υποκατηγορία περιοχών/πόλεων/χωριών ανά χώρα κι όχι με ημερομηνία ταξιδιού. Πρέπει να τρέχεις μια ολόκληρη λίστα για να βρεις μια τοποθεσία. Εκτός αυτού αν οι πληροφορίες ενσωματωθούν στο αναδυόμενο παράθυρο πιθανόν να μην χρειάζεται κι όλας
5. Όταν καταχωρώ μια τοποθεσία και την σώζω με βγάζει πάλι στην κεντρική σελίδα του προφίλ μου και πρέπει να ξαναπατάω χάρτης. Γιατί;
6. Όλοι αυτοί οι κωδικοί σε μερικές πολεις είναι απαραίτητοι;;;

Τέλος συμβουλή. Για την Ελλάδα μπορείτε να κάνετε αναζήτηση και στα ελληνικά, θα σας βγάλει το αποτέλεσμα στα αγγλικά.
Επίσης μην απογοητεύεστε όταν δεν βρίσκετε έναν προορισμό. Γράψτε και το όνομα της χώρας. Εδώ έκανα αναζήτηση σε χωριά (που αρχικά δεν τα έβρισκε) και μόλις έγραψα δίπλα και τη χώρα πχ Burkina Faso αμέσως τα βρήκε. Ακόμα και λίμνες, βουνά, πάρκα!!!!
Kαλή υπομονή σε όλους. Ελπίζω σε μελλοντική αναβάθμιση Def να μην καταργήσεις το χάρτη γιατί θα πάθω νευρική κρίση που ακόμα έχω γλυτώσει! sieben sieben ailulu

angelo_kav

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΤΑΛΙΝ
Ταξίδι-Όνειρο
ΟΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΑΕΙ
Παιδιά γιατί δεν ζητάμε να μας ξανά φέρουν το παλιό site πίσω?? Αυτό δεν θέλουμε όλοι?? Βλέπω όλοι κάνουμε παράπονα :( Εκτός κι αν θέλετε αυτό??

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Umhlanga
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
Παιδιά γιατί δεν ζητάμε να μας ξανά φέρουν το παλιό site πίσω?? Αυτό δεν θέλουμε όλοι?? Βλέπω όλοι κάνουμε παράπονα :( Εκτός κι αν θέλετε αυτό??
Επειδή κάποιοι επένδυσαν ώρες και μέρες σε αυτές τις αλλαγές και το μίνιμουμ που μπορούμε να κάνουμε είναι να βάλουμε τον κ... μας κάτω μπας και τις συνηθίσουμε. Αλλά αν δούμε ότι δε βγαίνει θα κάνουμε και κίνημα ... "εμπρός...προς τα πίσω!".

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Umhlanga
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
Βλέπεις τι έγραψε και ποιον ευχαρίστησε, τα οποία μπορούσες να δεις πάντα από τα "τελευταία μηνύματα" και τα "ευχαριστώ" στη σελίδα κάθε μέλους. Δε βλέπεις και σε ποια σελίδα έχει ξεχαστεί δυο ώρες! Νομίζω πως ο big brother μας έκανε τη χάρη να αποχωρήσει. Το θέμα είναι πως τώρα δεν μπορείς να δεις συγκεντρωτικά τα μέλη online αλλά μικρό το κακό.
Χρόνια Πολλά!!
Όχι, βλέπω και το ποιο φόρουμ βλέπει που μου φαίνεται πολύ "κλειδαρότρυπα".

Άλλο, δεν έχω καταλάβει γιατί μειώθηκαν τα likes που είχα... Και η αναζήτηση είναι χειρότερη από την προηγούμενη, που ήταν χειρότερη από την προηγούμενή της. Εξηγούμαι: μπαίνω και βάζω "Κούβα" στην αναζήτηση και μου βγήκαν μηνύματα από διετίας πάνω-πάνω.

(ναι, το lust summer ήταν επίτηδες...)

dik-7

Member
Επόμενο Ταξίδι
Θα δειξει!
Ταξίδι-Όνειρο
Νησια μπορα μπορα
Όπως είπε και ο Γιωργος ο Defk θυσίασε πολύ κόπο, χρόνο (στερώντας τον από τον εαυτό του και την οικογένεια του) και χρήμα, όποτε να αφορίσουμε εξ ολοκλήρου μια τέτοια προσπάθεια δεν είναι σωστό. Άσε που ο άνθρωπος προσπαθεί και βελτιώνει στο μέτρο του εφικτού ό, τι του ζητήσουμε.

Κάτι άλλο που μου λείπει απο το παλιό φορουμ είναι ότι πλεον σε κάθε ποστ κάτω απο το avatar του καθε μελους δεν βλεπουμε το φύλο, του, τον αριθμό των μηνυμάτων, τον επόμενο και ονειρεμένο προορισμό.

apodrasi

Member
Επόμενο Ταξίδι
France
Ταξίδι-Όνειρο
Κίνα-Ινδία-Περού
Έχει δίκιο ο Yorgos ως προς την κλειδαρότρυπα, το είδα μετά και το ψάχνω ακόμα, γι' αυτό δεν έχω πει τίποτα (ε ναι, κάποιοι έχουμε πρόβλημα με την κλειδαρότρυπα).
Εξηγώ ότι πράγματι δεν φαίνεται η δραστηριότητα πια αν μπεις στα online members, όπως φαινόταν αρχικά.
Όμως σε κάποια μέλη όπως romantic, kalspiros, ευαγγελια, mariath, hydronetta, anny (όχι Def, όχι Υorgos) φαίνεται τι διαβάζουν με το που χτυπάς το avatar αριστερά. ή τι διάβασαν τελευταία και πότε ήταν το τελευταία. Και μάλιστα τα βλέπω κι εγώ που δεν αλληλοακολουθούμαι με τα συγκεκριμένα μέλη. Σε άλλα μέλη πάλι, φαίνεται ποια είναι/ήταν η τελευταία τους κίνηση μόνο αν μπεις στις λεπτομέρειες του προφίλ. Προφανώς έχει να κάνει με τις Προσωπικές Ρυθμίσεις -> Απόρρητο -> Δραστηριότητα, όπως και με το αν αυτός που βλέπει το προφίλ σου είναι στους φίλους σου. Πάντως οι εκεί επιλογές (ρυθμίσεις, ποιος βλέπει τις δραστηριότητες), δεν περιλαμβάνουν το "κανείς", οπότε στην καλύτερη το βλέπουν τα μέλη "που ακολουθείς".

apodrasi

Member
Επόμενο Ταξίδι
France
Ταξίδι-Όνειρο
Κίνα-Ινδία-Περού
Κάτι άλλο που μου λείπει απο το παλιό φορουμ είναι ότι πλεον σε κάθε ποστ κάτω απο το avatar του καθε μελους δεν βλεπουμε το φύλο, του, τον αριθμό των μηνυμάτων, τον επόμενο και ονειρεμένο προορισμό.
Αυτά που λες τα βλέπεις αν μπεις χωρίς σύνδεση. Μόλις συνδεθείς τα χάνεις!

deka

Member
Επόμενο Ταξίδι
Mama Africa
Ταξίδι-Όνειρο
Περού/Γουατεμάλα/Ν.Πάσχα
Πάντως οι εκεί επιλογές (ρυθμίσεις, ποιος βλέπει τις δραστηριότητες), δεν περιλαμβάνουν το "κανείς", οπότε στην καλύτερη το βλέπουν τα μέλη "που ακολουθείς".
Έχει όμως ένα κουμπάκι για μαρκάρισμα. Αν το ξεμαρκάρουμε δεν ισοδυναμεί με το "κανείς"; Πάλι θα είναι όλα ορατά;;; :confused:

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Περα απο το φυλο τα υπολοιπα που λες τα βλεπω.

varioAthens

Member
Που ειναι -αν υπαρχει- η επιλογη "σημειωστε τα φορουμ ως διαβασμενα"?

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Ελεος αγαπητε...Μη γραφουμε ο,τι μας κα...τεβει στο κεφαλι.

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.638
Μέλη
39.377
Νεότερο μέλος
Vrankovic