Defkalion
Administrator
- Ταξίδι-Όνειρο
- Αλάσκα
Στο θέματα που παρακολουθείτε, στην αρχή σου βγάζει μόνο τα αδιάβαστα. Στο τέλος της λίστας έχει ένα κουμπάκι που αν το πατήσεις στα βγάζει όλα
Μου λείπει πολύ το κουμπάκι- "φακελάκι" σε κάθε σελίδα που ανοίγουμε (είτε κάτω όπως παλιά είτε να πέφτει δίπλα, όπως έχω δει σε κάποιες σελίδες); Είναι πιο γρήγορο και φιλικο. Ουσιαστικά πρέπει να κάνουμε κανονική περιήγηση για να κάνουμε refresh.Στο θέματα που παρακολουθείτε, στην αρχή σου βγάζει μόνο τα αδιάβαστα. Στο τέλος της λίστας έχει ένα κουμπάκι που αν το πατήσεις στα βγάζει όλα
Το είδα. Ευχαριστώ!Στο θέματα που παρακολουθείτε, στην αρχή σου βγάζει μόνο τα αδιάβαστα. Στο τέλος της λίστας έχει ένα κουμπάκι που αν το πατήσεις στα βγάζει όλα
Εννοώ ότι κάτω στη μπάρα υπήρχε το κουμπάκι-"φακελάκι" κι από κει άνοιγα τα νέα μηνύματα. Μου ήταν πιο γρήγορο.Δε καταλαβαίνω για τι πράγμα μιλάς.
Για να αποφύγεις το scroll up, υπάρχει κάτω - κάτω το κουμπάκι topΑυτο αφεντικο βολευε αρκτα που ηταν στην κατω μπαρα. Τωρα πρεπει οταν διαβαζεις μια σελιδα και εχεις φτασει κατω να κανεις scroll up για να βρεις ξανα τα links νεα μηνυματα και θεματα που παρακολουθειτε.
Αν προσέξεις, υπάρχει μια αχνή διακεκομμένη γραμμή που διαχωρίζει το μήνυμα από την υπογραφή.Όλοι με παράπονα, ας πω και'γώ το δικό μου. Σε μερικά μηνύματα η υπογραφή φαίνεται σαν να είναι συνέχεια του μηνύματος όταν έχει ίδια γραμματοσειρά και ίδιο χρώμα μ'αυτό. Μπορεί να γίνει κάποιος διαχωρισμός;;; Μια γραμμή ίσως όπως ήταν στο παλιό;;;
Τώρα που το είπες την είδα, είναι πάρα πολύ αχνή όμως. Δεν γίνεται να σκουρίνει κάπως;Αν προσέξεις, υπάρχει μια αχνή διακεκομμένη γραμμή που διαχωρίζει το μήνυμα από την υπογραφή.