• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Travelstories σε mobile?

Θα χρησιμοποιoύσατε τη mobile έκδοση του travelstories για χρήση από το κινητό σας?

• Επιτέλους! Μα τι κάνετε τόσο καιρό! Τεμπέληδες!

Votes: 18 30,5%
  • Ναι αμέ

Votes: 16 27,1%
  • Μπα χλωμό

Votes: 9 15,3%
  • Δε θα το χρησιμοποιήσω ποτέ

Votes: 9 15,3%
  • mobile? τιν τουτ;

Votes: 7 11,9%

• Total voters
    59

fronimitis

Member
Επόμενο Ταξίδι
"Εκεί στις Μπραχάμες"
Ταξίδι-Όνειρο
Βραζιλία
Το site δεν είναι φτιαγμένο για wap. Oύτε θα γίνει ποτέ. Τα smartphones είναι η μόνη περίπτωση στην οποία θεωρούμε ότι έχει νόημα να δώσουμε πρόσβαση. Άρα iphone, android, blackberry άντε και ίσως win7 στο μέλλον.
Αν δεν σου αρεσει η λυση του skin (που υπαρχει και για αλλες εκδοσεις του vbulletin), υπαρχει wap plugin: WAP Plugin BETA - vBulletin.org Forum
Αν δεν σου αρεσει ουτε αυτο, δες το: WiForums.net :: Interoperable Web<->WAP (WML & XHTML-MP) Wireless Discussion Forum Software

Γιατι να μην συζητας καν το να δωσεις προσβαση και σε μη-smart κινητά ενώ ειναι τεχνικά δυνατό;

Επιπλεον, το κινητο μου ειναι μεν smartphone, αλλά windows mobile 5, και δεν υπαρχει Tapatalk για αυτο (αλλα και να υπηρχε, δεν θα ηθελα να εγκαταστησω ειδικη εφαρμογη μοναχα για το travelstories.gr)

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Ξέρεις τι γίνεται; είναι τόσο μικρή η ανταπόκριση για το mobile κομμάτι, που να κάθομαι να βάζω έξτρα πράματα γι'αυτό είναι σα να αυτοπυροβολούμαι. :xmas_cheesygrin:

Ξέρω τα plugins που υπάρχουν (το πιο διαδεδομένο είναι αυτό Mobile Device Style Assignment - vBulletin.org Forum μιας και σε βλέπω να κατέχεις vbulletin) αλλά πήγα να το κάνω test drive στο movietalk.gr και δε μου δούλεψε οπότε το παράτησα. :xmas_redface:

fronimitis

Member
Επόμενο Ταξίδι
"Εκεί στις Μπραχάμες"
Ταξίδι-Όνειρο
Βραζιλία
Δεν ξέρω από vbulletin, ξέρω από SMF. Έκανα μια γρήγορη αναζήτηση στο google, γιατί μου φανηκε περίεργο που ένα δημοφιλές πρόγραμμα φόρουμ όπως το vbulletin δεν έχει ενσωματωμένη έκδοση για κινητά τηλέφωνα, και είναι τόσο δύσκολο να εγκατασταθεί.

Στο δικό μου φόρουμ πάντως, μπαίνω αρκετά συχνά από το κινητό (με WAP2).

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.400
Νεότερο μέλος
geotheoh

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα