• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Travelstories σε mobile?

Θα χρησιμοποιoύσατε τη mobile έκδοση του travelstories για χρήση από το κινητό σας?

• Επιτέλους! Μα τι κάνετε τόσο καιρό! Τεμπέληδες!

Votes: 18 30,5%
  • Ναι αμέ

Votes: 16 27,1%
  • Μπα χλωμό

Votes: 9 15,3%
  • Δε θα το χρησιμοποιήσω ποτέ

Votes: 9 15,3%
  • mobile? τιν τουτ;

Votes: 7 11,9%

• Total voters
    59

Dva Srca

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΗΠΑ
Ταξίδι-Όνειρο
Οπουδήποτε Πολυνησία
Δυστυχώς δεν έχω αρκετά προηγμένο κινητό τηλέφωνο, για να μπορώ να αξιοποιήσω αυτή την εφαρμογή. Αν είχα ωστόσοθα την αξιοποιούσα συχνά-πυκνά.

Sokratis

Member
Επόμενο Ταξίδι
Puerto Rafti
Να σου πω, δεν ειμαι απο εκεινους που φτανουν στο ματσουπιτσου και με το που κατεβαινουν απο το λεωφορειακι πιανουν το νετμπουκ, δεν εχω ονειρευτει ποτε τη μαγικη στιγμη που δυει ο ηλιος στην καλντερα της σαντορινης για να αρχισω να σερφαρω, ουτε περιμενω ποτε θα φτασω στη fontana di trevi για να ανοιξω το εξυπνοφωνο μου (smartphone στα τουρκικα). Ομως οπως και πολλοι αλλοι περναω ατελειωτες ωρες αναμονης αλλοτε για δουλεια, αλλοτε για αναψυχη και αλλοτε λογω της πουτανας της συγκυριας και πιστευω πως ειναι μια πολυ καλη ιδεα. την ψηφιζω ανεπιφυλακτα, αν βγει για iphone την αγοραζω απο τωρα (100% εκπτωση θα ειναι επιθυμητη). Αλλωστε το κοστος χρησης μπορει να ειναι ελαχιστο, παντα βρισκεις καποιο κοντινο δωρεαν wifi.

xenos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ν.Α Ασια
Ταξίδι-Όνειρο
Bανουατου/Tαιλανδη
Επειδη η τεχνολογια προχωρα πιστευω οτι ειναι θεμα χρονου για να γινει....Δευκαλιων βαλε μπρος.

Εγω παντως στα ταξιδια μου ουτε με κινητο ασχολουμε ουτε με pc ουτε καν την τηλεοραση στο δωματιο δεν ανοιγω.
Σκοπος ειναι να φυγω απ`ολους και απ`ολα τα καθημερινα.:cool:

mariath

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Όλη η Νότια Αμερική
Μπράβο Δευκαλίωνα, δώσε πράμα στο λαό! :clap:
..............................
Έρση μαζί να το βγάλουμε το διαζύγιο, να μας έρθει και πιο οικονομικά...

ΕΡΣΗ

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο (ξανά!)
Ταξίδι-Όνειρο
Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη
Δεν ειναι μονο οι δικηγορικη αμοιβη, υπαρχουν και τα δικαστικα εξοδα. Θα αιτηθουμε καλυτερη τιμη, γιατι ο λογος διαζυγιου ειναι κοινος.
Ο αφεντης απο την αλλη, ισχυριζεται οτι οσα και να πληρωσει, παλι πολυ φθηνοτερα θα του ερθει...
Δεχεται και προσφορες, αλλα πληρωνει σε καμηλες.... :haha:

mariath

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Όλη η Νότια Αμερική
Αν υποψιαστώ ότι και ο δικός μου θα πληρώσει όσα όσα για να με ξεφορτωθεί... :throw: :shock::shock::shock:

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Μόνο 20 μέλη έχουν ψηφίσει ότι θα τους ήταν χρήσιμο το mobile, αν υπάρχουν κι'άλλοι παρακαλώ ψηφίστε γιατί ανάλογα με τη δουλειά που χρειάζεται αυτό για να γίνει, πρέπει να ξέρουμε ότι θα έχει νόημα. :)

galat

Member
Επόμενο Ταξίδι
...
Ταξίδι-Όνειρο
Λατινική Αμερική
Μόνο 20 μέλη έχουν ψηφίσει ότι θα τους ήταν χρήσιμο το mobile, αν υπάρχουν κι'άλλοι παρακαλώ ψηφίστε γιατί ανάλογα με τη δουλειά που χρειάζεται αυτό για να γίνει, πρέπει να ξέρουμε ότι θα έχει νόημα. :)
Κάνει κανείς μιάν επένδυση βλέποντας προς το μέλλον, δηλαδή εκτιμόντας προς τα πού πάνε τα πράγματα. Και τα πράγματα πάνε προς τα εκεί.
Επίσης υπάρχει και η λαϊκή ρήση "Τρώγοντας έρχεται η όρεξη".

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Μα προφανώς, αλλιώς δε θα είχα ανοίξει καν αυτό το τόπικ. Αλλά προσπαθώ να κινητοποιήσω και τους υπόλοιπους, τόκανα λίγο πιο μελοδραματικό απλώς :bleh:

fitziano

Member
Επόμενο Ταξίδι
Αθήνα
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Ζηλανδία
Έστω και εμάς τους 20 δε μας λυπάσαι;

aimg692.imageshack.us_img692_8581_photoru.png

;)

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com