• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Travellerlina

KLEOPATRA

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
Εγω θα συμφωνησω με αυτο που ειπαν τα παιδια οτι το ονειρο μας το κυνηγαμε με δικα μας μεσα και οχι με εισφορες αλλων.Αν υπηρχε κουμπι donate (αυτο δεν το προσεξα καν στο συγκεκριμενο blog),κακως υπηρχε για μενα.
Θα ηθελα πολυ να μπορουσα να κανω κατι αναλογο,ουσα ελευθερη (χωρις να αφησω πισω μου παιδια και σκυλια) και με τη δικη μου εργασια και αμοιβη βεβαιως.

Twinkie

Member
Επόμενο Ταξίδι
Με το νου
Ταξίδι-Όνειρο
Στα πέντε σημεία της Γης
Φύγε, θα σου πει ο άλλος, τώρα που είσαι μικρή, τί κάθεσαι; Τι εύκολο να το λες...
Απολύτως συμφωνώ. Έχω βαρεθεί να το ακούω να το λένε...Τα λόγια φαίνονται απλά, οι πράξεις όμως; Δώστε μου λεφτά και άδεια και εγώ πάω στην άκρη του κόσμου μέσα σε έξι μήνες...Δεν είναι έτσι πάντα..

micmic

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βotswana
Ταξίδι-Όνειρο
Trans-African Highways
Στη συγκεκριμένη περίπτωση έχουμε ένα κουμπάκι donate, ένα από τα εκατομμύρια κουμπάκια donate που θα συναντήσει κάποιος περιηγητής του ίντερνετ. Αν λοιπόν για οποιονδήποτε λόγο κάποιος θελήσει να βοηθήσει το συγκεκριμένο άτομο να πραγματοποιήσει το όνειρό του, τότε όλα είναι καλά. Ούτε πίεση υπάρχει, ούτε ψυχολογικός εκβιασμός, ούτε τίποτα. Και δεν είναι κάτι που γίνεται χωρίς ρίσκο. Δεν σου υπογράφει κανείς ότι θα έχεις χορηγούς που θα σε βοηθάνε μέχρι να ολοκηρώσεις το ταξίδι σου. Άλλωστε όταν κάποιος κάνει κάτι παρόμοιο με "δικά του λεφτά", δεν είναι πάντα τελείως δικά του... μπορεί να είναι του μπαμπά του... ο οποίος μπορεί να τα δίνει μετά από ψυχολογικό εκβιασμό...

Άλλωστε νομίζω ότι όλα είναι θέμα αναλογιών... Αν κάποιος σας εξασφάλιζε 100% ότι τοποθετώντας ένα κουμπάκι donate στο μπλογκ σας θα μπορούσατε να έχετε τέτοια έσοδα ώστε να περάσετε όλη την υπόλοιπη ζωή σας ταξιδεύοντας μαζί με την οικογένειά σας όπου θέλετε, θα το βάζατε ή όχι;

Μακάρι ένα κουμπάκι donate να μπορούσε να πραγματοποιήσει όλα τα όνειρά μας που σχετίζονται με το οικονομικό...

Panagiota^

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ιράν, Εκουαδόρ, Τανζανία
Αν κάποιος σας εξασφάλιζε 100% ότι τοποθετώντας ένα κουμπάκι donate στο μπλογκ σας θα μπορούσατε να έχετε τέτοια έσοδα ώστε να περάσετε όλη την υπόλοιπη ζωή σας ταξιδεύοντας μαζί με την οικογένειά σας όπου θέλετε, θα το βάζατε ή όχι;
[/quote

Όχι._

zmaria

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ρώμη (αμήν)
Ταξίδι-Όνειρο
Κούβα,Περού,Ν.Αφρική
Στη συγκεκριμένη περίπτωση έχουμε ένα κουμπάκι donate, ένα από τα εκατομμύρια κουμπάκια donate που θα συναντήσει κάποιος περιηγητής του ίντερνετ. Αν λοιπόν για οποιονδήποτε λόγο κάποιος θελήσει να βοηθήσει το συγκεκριμένο άτομο να πραγματοποιήσει το όνειρό του, τότε όλα είναι καλά. Ούτε πίεση υπάρχει, ούτε ψυχολογικός εκβιασμός, ούτε τίποτα. Και δεν είναι κάτι που γίνεται χωρίς ρίσκο. Δεν σου υπογράφει κανείς ότι θα έχεις χορηγούς που θα σε βοηθάνε μέχρι να ολοκηρώσεις το ταξίδι σου. Άλλωστε όταν κάποιος κάνει κάτι παρόμοιο με "δικά του λεφτά", δεν είναι πάντα τελείως δικά του... μπορεί να είναι του μπαμπά του... ο οποίος μπορεί να τα δίνει μετά από ψυχολογικό εκβιασμό...

Άλλωστε νομίζω ότι όλα είναι θέμα αναλογιών... Αν κάποιος σας εξασφάλιζε 100% ότι τοποθετώντας ένα κουμπάκι donate στο μπλογκ σας θα μπορούσατε να έχετε τέτοια έσοδα ώστε να περάσετε όλη την υπόλοιπη ζωή σας ταξιδεύοντας μαζί με την οικογένειά σας όπου θέλετε, θα το βάζατε ή όχι;

Μακάρι ένα κουμπάκι donate να μπορούσε να πραγματοποιήσει όλα τα όνειρά μας που σχετίζονται με το οικονομικό...

συμφωνώ απόλυτα, κανείς δεν εξαναγκάζει κανέναν να χρηματοδοτήσει κάποιον, εγώ αν το έκανα θα γινόταν για φιλανθρωπικούς σκοπούς και επ ουδενί για κάτι τέτοιο. Ωστόσο χαλαρά θα τοποθετούσα ένα κουμπάκι donate αν ήθελαν να με χρηματοδοτήσουν για να ταξιδέυω.. Καθόλου δεν θα με χάλαγε...

traveladdict

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λος Άντζελες
Ταξίδι-Όνειρο
ΣριΛάνκα,Βενεζουέλα ξανά!
Ωστόσο χαλαρά θα τοποθετούσα ένα κουμπάκι donate αν ήθελαν να με χρηματοδοτήσουν για να ταξιδέυω.. Καθόλου δεν θα με χάλαγε...
Oύτε εμένα θα με χάλαγε.
Το σχόλιο μου δεν αφορά τον τρόπο με τον οποίο ταξιδεύει, αλλά τον τρόπο που εμείς οι υπόλοιποι αντιλαμβανόμαστε το γεγονός αυτό, με το να το θαυμάζουμε και να το βρίσκουμε πρωτοποριακό και επαναστατικό.

North66

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία
Μμμμμ...άλλη μία εξυπνάδα!
Το link το έβαλα μόνο και μόνο γιατί μου άρεσε το blog, όχι για να μαζέψει λεφτά το συγκεκριμένο άτομο, που ούτε καν το ξέρω κιόλας.
Δυστυχώς όμως έμμεσα κάνεις διαφήμιση του συγκεκριμένου blog άρα και της δυνατότητας χορηγίας του... εάν η ιστορία είναι απάτη, ποιος θα αναλάβει την ευθύνη για όσα καλόπιστα μέλη του φόρουμ καταθέσουν τον οβολό τους;

nera_gr

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ρώμη!
Ταξίδι-Όνειρο
Κεντρική Αφρική
Δυστυχώς όμως έμμεσα κάνεις διαφήμιση του συγκεκριμένου blog άρα και της δυνατότητας χορηγίας του... εάν η ιστορία είναι απάτη, ποιος θα αναλάβει την ευθύνη για όσα καλόπιστα μέλη του φόρουμ καταθέσουν τον οβολό τους;
Ε, καλά, μην υπερβάλουμε. Οι περισσότεροι εδώ μέσα κρατάνε τα λεφτά για τα δικά τους ταξίδια, δε θα τα δίνανε για να ταξιδέψει μια άγνωστη.
Γενικότερα, δείτε πόσοι της έχουν δώσει λεφτά:

SEPT 2010 ---- 40 Euros...
...which means 36 euros in my bank account. It all went towards paying the last bills of the apparment I was renting.

Πολλά, ε;;:haha: Κανένας συγγενής της πιστεύω πως θα της τα 'στειλε!

Πάντως, αν δεν το είχατε αναφέρει ούτε καν θα είχα προσέξει ότι ζητάει λεφτά.

dim kyr

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Μπαγκλαντες
Εδω δεν νομίζω να κρύβεται καμμιά απάτη. Υπάρχει σαφήνεια. Δώστε μου κάποιο ποσό να συνεχίσω να ταξιδεύω. Δεν μας λέει δώστε μου χρήματα να βοηθήσω τα παιδία στην Αφρική ή τους αναξιοπαθούντες... Αρα που βρίσκεται η απάτη? Αλλωστε ο καθένας ο από εμάς έχει κρίση. Αν θέλει δίνει (για τους ξεκάθαρους και σαφέστατους σκοπούς ) ή δεν δίνει. Καμμία απάτη δεν βλέπω εγώ....

micmic

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βotswana
Ταξίδι-Όνειρο
Trans-African Highways
Έχω μια ωραία ιδέα, η οποία βέβαια με τόσους τρελλούς ανά τον πλανήτη δεν αποκλείεται να έχει υλοποιηθεί ήδη, αλλά εν πάσει περιπτώσει την καταθέτω στο public domain: Να ξεκινήσει κάποιος ένα ταξίδι όπου κάποιες μέρες (ή εβδομάδες, ανάλογα) θα καθορίζονται από τον πλειοδότη στο eBay. Π.χ. θα πας εκεί, θα επισκεφτείς αυτό κι αυτό, κτλ. Σε λογικά πλαίσια πάντα. Ο πλειοδότης θα έχει και άλλα πλεονεκτήματα, όπως αποκλειστικές φωτογραφίες, αναλυτική περιγραφή κάποιων προορισμών κτλ. Έτσι θα υπάρχει κάποια ανταποδοτικότητα στο "donate" :D

North66

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία
SEPT 2010 ---- 40 Euros...
...which means 36 euros in my bank account. It all went towards paying the last bills of the apparment I was renting.
Tόσα λέει η ίδια ότι έχει κερδίσει...

Εδω δεν νομίζω να κρύβεται καμμιά απάτη. Υπάρχει σαφήνεια. Δώστε μου κάποιο ποσό να συνεχίσω να ταξιδεύω.
Πού την είδες τη σαφήνεια;
Kαι αν το πάρουμε απ'την αρχή, ποιος σου λέει ότι πραγματικά ταξιδεύει;
Πόσοι από εδώ μέσα με τις γνώσεις που έχουν στα ταξίδια δε θα μπορούσαν να στήσουν ένα travelogue blog χωρίς να έχουν βγει από την πόρτα του δωματίου τους ζητώντας και ένα μικρό donate για να βγαίνει το μεροκάματο;

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.400
Νεότερο μέλος
geotheoh

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα