• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Travellerlina

renata

Member
Επόμενο Ταξίδι
μαλαισία
Να ρωτήσω κάτι....
Αν βάλω κι εγώ ένα κουμπάκι Donate στο signature μου (εδώ στο travelstories, μη μπερδευόμαστε), θα το πατάτε ρε σεις?
κατ αρχήν έκανες ένα μεγάλο βήμα!!! τώρα βλέπω λιγότερο το κενό!:D
βάλε εσύ donate αλλα εκτός απο offerings οπως ρύζι,λουλουδάκια,φρούτα κλπ μην περιμένεις τίποτα άλλο~~:D

astral

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Περού - Αργεντινή
Πω πω, αν ήξερα ότι θα δημιουργηθεί τόση φασαρία από ένα και μόνο link, μα το Θεό ΔΕΝ θα το έβαζα... :(

Κι επειδή δεν παρακολούθησα από το πρωί τι έγινε και δεν ξέρω τι έγραφαν τα posts που σβήστηκαν, να διευκρινίσω ότι δεν γνωρίζω κανέναν από το φόρουμ μας (αν και πολύ θα το ήθελα για κάποια άτομα), οπότε δεν τίθεται θέμα γι' αυτό που έγραψε ο traveladdict (και το οποίο το διάβασα από την παράθεση της butterflylilly).

Επίσης, θέλω να πιστεύω ότι καθένας εδώ μέσα φέρει την ευθύνη των πράξεών του.

Αυτά από εμένα.

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Η "φασαρία" όπως τη λες, μέσα στο νόημα της κοινότητας είναι, το να γίνει κάποια αντιπαράθεση ή μια διαφωνία.

Όχι όμως και σχόλια όπως αυτά που διαγράφηκαν. Σας παρακαλώ συγκρατηθείτε και μην αποδίδετε χαρακτηρισμούς δεξιά και αριστερά.

astral

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Περού - Αργεντινή
Η "φασαρία" όπως τη λες, μέσα στο νόημα της κοινότητας είναι, το να γίνει κάποια αντιπαράθεση ή μια διαφωνία.

Όχι όμως και σχόλια όπως αυτά που διαγράφηκαν. Σας παρακαλώ συγκρατηθείτε και μην αποδίδετε χαρακτηρισμούς δεξιά και αριστερά.
Πάλι δεν πρόλαβα να διαβάσω τα σχόλια που διαγράφηκαν, αλλά ακριβώς αυτή τη φασαρία εννοούσα, τους χαρακτηρισμούς που αναφέρεις...

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.400
Νεότερο μέλος
geotheoh

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα