agrotisa
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Κίνα
γεια σας παιδιά. για να κάνω χρήση της προσφορα 2for1 με travelcard πρέπει να χω εκτυπώσει εκ των προτέρων voucher για κάθε αξιοθέατο;
Για τα παιδιά δεν βγάζεις τίποτα, αρκεί να τα συνοδεύεις(όπως είναι φυσικό).Kαλημέρα σας! Μεγάλο θέμα και θέλω κι εγώ τη βοήθειά σας. Ταξιδεύουμε 2 ενήλικες και 2 παιδιά (6 και 8 ετών) για 5 ημέρες στο Λονδίνο. Μένουμε ζώνη 1 covent garden και θέλουμε να μετακινούμαστε κεντρικά στο Λονδίνο όπως και να επισκεφθούμε σίγουρα το Aquarium ίσως και κάποιο άλλο αξιοθέατο από αυτά της προσφοράς 2 for 1. Εχω καταλάβει ότι με συμφέρει η 7day travelcard (χάρτινη με φωτογραφία). Το ερώτημα μου είναι είναι να βγάλω 2 για τους ενήλικες (και για τα παιδιά τί?). Στο μετρό και λεωφορεία νομίζω μπαίνουν δωρεάν. Τις προσφορές που θα τις πάρουμε όμως? Any idea please?
Θέλω να πώ τη προσφορά 2 φορ 1 για το Aquarium πως θα την πάρω? Mε τις 2 travelcard μπορώ να βάλω τα 2 παιδιά μαζί? Δεν χρειάζεται αυτά να έχουν κάποιο εισιτήριο τρένου? Αναρωτιέμαι γιατί διάβασα το παρακάτω:Για τα παιδιά δεν βγάζεις τίποτα, αρκεί να τα συνοδεύεις(όπως είναι φυσικό).
Τι εννοείς με το ''τις προσφορές που θα τις πάρουμε'';
Θέλω να πώ τη προσφορά 2 φορ 1 για το Aquarium πως θα την πάρω? Mε τις 2 travelcard μπορώ να βάλω τα 2 παιδιά μαζί? Δεν χρειάζεται αυτά να έχουν κάποιο εισιτήριο τρένου? Αναρωτιέμαι γιατί διάβασα το παρακάτω:
Travelling with Children
In order to use the 2FOR1 vouchers, both you and the child travelling with you would need to have a valid National Rail ticket. You may wish to consider buying a child's train ticket for a short journey (one stop for example) which would allow them to use the vouchers - often this works out cheaper than buying an adult and child's ticket.
Ακριβώς όπως το περιγράφεις και όπως σου λέει και ο jimp. Για να εκμεταλλευτείτε την προσφορά 2for1 και για τα παιδιά θα χρειαστεί να βγάλετε 2 εισιτήρια τραίνου (τα φθηνότερα, ρωτήστε στο γκισέ, είναι εξυπηρετικότατοι ) για να χρησιμοποιήσετε τα vouchers και για τα παιδιά, λόγω του ότι ταξιδεύουν δωρεάν δεν θα χρειαστεί να τους βγάλετε travelcards.Θέλω να πώ τη προσφορά 2 φορ 1 για το Aquarium πως θα την πάρω? Mε τις 2 travelcard μπορώ να βάλω τα 2 παιδιά μαζί? Δεν χρειάζεται αυτά να έχουν κάποιο εισιτήριο τρένου? Αναρωτιέμαι γιατί διάβασα το παρακάτω:
Travelling with Children
In order to use the 2FOR1 vouchers, both you and the child travelling with you would need to have a valid National Rail ticket. You may wish to consider buying a child's train ticket for a short journey (one stop for example) which would allow them to use the vouchers - often this works out cheaper than buying an adult and child's ticket.
http://www.daysoutguide.co.uk/2for1-londonΤις προσφορές που θα τις πάρουμε όμως? Any idea please?
προφανώς η ίδια αντιπαραβολή γίνεται και με τα στοιχεία της travelcard; το voucher πρέπει να βγει στο ίδιο όνομα με την κάρτα, έτσι;Οπωσδήποτε, το ζητάνε και το κρατάνε αφού πρώτα κάνουν αντιπαραβολή με το σιδηροδρομικό εισιτήριο που σου το επιστρέφουν .
Καλησπέρα ήμουν πρωτοχρονιά τώρα Λονδίνο. Πήρα την travel card 7 days για 1 και 2 ζώνη από rail για 2 for 1 αλλά δεν μου έδωσαν τα voucher αλλά είχα φροντίσει να εκτυπώσω από το σπίτι αυτά που ήθελα. ..θα σου προτείνω να κάνεις το ίδιο. ..Σ ευχαριστω . Μήπως σου ειναι εύκολο να μου πεις αν έχω καταλάβει σωστά για το London pass ισχύει κ για απεριόριστες διαδρομές ; Δηλαδή όπως το καταλαβαίνω εγω ειναι μια κάρτα που εχει ενσωματωμένη την travelcard κ τις εισόδους στα αξιοθεατα? λάθος;