Μαλλον αναφερεσαι σε αλλες Ρωμαιοφιλες βλ.sapienza, nenena)
Εγω ουδεποτε εδηλωσα οτι μου αρεσουν οι Ρωμαιοι
Σε λαθος ηπειρο με κατατασσεις!!
εεε, καλα τωρα.... δεν ειπαμε οτι δεν ειναι ωραιοι οι Ρωμαιοι(και δη οι γνωστοι μας...) Λες να κλεισουμε ???? ενα Π/Σ/Κ???:roll::roll:Κάτι δηλώσεις του στυλ "Εγώ εδώ θα έρχομαι κάθε μήνα!!!", ήταν μόνο για την αναμφισβήτητη ομορφιά της Ρώμης??...Γιατί εμείς άλλα καταλάβαμε στο τελευταίο μας ταξίδι?
Μήπως θες να μιλήσουν τα ντοκουμέντα?
Άστα κοπελιά.. Δε μας πείθεις!!!
Το ρωτάς???Θέλω ν αφήσω κι ένα σημείωμα στον Pasquino!!!εεε, καλα τωρα.... δεν ειπαμε οτι δεν ειναι ωραιοι οι Ρωμαιοι(και δη οι γνωστοι μας...) Λες να κλεισουμε ???? ενα Π/Σ/Κ???:roll::roll:
Το ταξίδι για το βρωμερό Παρίσι έκλεισε....υπομονή μέχρι την 28η λοιπόν όταν και θα ξεσκεπάσω την απατηλή λάμψη της πνιγερής πολίχνης....πετάμε και με Air France, οπότε θα πέσει τρελό θάψιμο γενικώς....το ταξίδι θα περιλαμβάνει μόνο άρωμα (γκούχου γκούχου) Γαλλίας, γαλλικά αεροπλάνα, γαλλικά και μόνο εστιατόρια, γενικώς προβλέπεται ένα γαλλικό χάλι. Κοιτάξτε τι θυσίες κάνουμε για αυτό το σάιτ, να ξενιτευτούμε στη Λουτετία για να συντρίψουμε οριστικά και αμετάκλητα τα τελευταία, σαθρά βέβαια, επιχειρήματα των βατραχοφάγων...νιώθω ήδη βαρύ το φορτίο στους ώμους μου. Ευχαριστώ....σνιφ.
Επιτέλους, πρέπει ένας Ρωμαιόφιλος να κάνει την επάρατη θυσία...το βαρύ φορτίο έπεσε στους δικούς μου ώμους και σαν άλλος Σίσυφος θα υποστώ το μαρτύριο.Πω πω, τι τραβάς κι εσύ βρε παιδί μου! Τόσες θυσίες!
Αν θυμαμαι καλα -που θυμαμαι- ο Σισυφος ανεβαζε εναν βραχο σε ενα βουνο και μολις πριν φθασει στην κορυφη ο βραχος κατρακυλουσε πισω και φτου ξανα απο την αρχη ο Σισυφος να τον σπρωχνει στον αιωνα των αιωνων.Επιτέλους, πρέπει ένας Ρωμαιόφιλος να κάνει την επάρατη θυσία...το βαρύ φορτίο έπεσε στους δικούς μου ώμους και σαν άλλος Σίσυφος θα υποστώ το μαρτύριο.
Eρση μου τι λες; Ποιος χαρακτηριστικε persona non grata στο Παρισι; Ολοι ειναι ευπροσδεκτη...ακομα και οι ΙταλοφιλοιΕλπιζω καθε φορα που θα φθανεις στο αεροδρομιο του Παρισιου να μην σε γυρναν πισω ως persona non grata ετσι ωστε να καταφερεις καποτε να το επισκεφθεις ουτως ωστε να ομολογησεις την ανωτεροτητα του!