• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Travel-wars: Παρίσι vs Ρώμη

Τravel-Wars: Παρίσι vs Ρώμη

• Total voters
    369

Samion

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο
Ο Biagio ειναι Μιλανεζος ....
Κι ο αλλος καλαμπρεζος. Δεν διαβασα τα βιογραφικα τους ξερεις...υπεθεσα γνωριζοντας το ακεραιο του χαρακτηρα σου οτι σεβεσαι το θεμα που γραφεις. Εσφαλλα..

Επόμενο Ταξίδι
Αμερικη
Ταξίδι-Όνειρο
Wuthering Heights
Τωρα ποιος ειναι οφ τοπίκ ; Απο τη Βικιπαίδεια τα διαβάζω , δεν τους γνωρίζω προσωπικά ..
Anyway , δε διαφωνούμε σε κάτι , αγαπώ Ρωμη , αλλα οι καλύτεροι άντρες βρίσκονται στο Παρίσι :p
Αυτο το γγγγ που ξενερώνει την Ιταλιτσα ειναι very charming

Samion

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο
Τωρα ποιος ειναι οφ τοπίκ ;
Εσυ. Μη λες για ιταλους αλλα για ρωμαιους. Αλλο το φλερτ στο Μπολζανο (ανυπαρκτο) αλλο στο Παλερμο (συννεφο). Συγκρινε ρωμαιους με παριζιανους να ξερουν οι ενδιαφερομενες/οι ποια πολη κερδιζει..

Επόμενο Ταξίδι
Αμερικη
Ταξίδι-Όνειρο
Wuthering Heights
Ενταξει θα ξαναπάω μια Ρωμη με τον Λιγδη , τα χρωματιςτα καθιςματα και τις υπέροχες τιμές του , μπας και αναθεωρήσω .
Αλλα σε προειδοποιώ - θα επιστρέψω στο Ciampino με ΤΑΜ
Περιμένω τον @tripakias να μου δώσει τιπ για ψαρόσουπα

Italitsa

Member
Επόμενο Ταξίδι
Γύρος Αυστρίας
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Ενταξει θα ξαναπάω μια Ρωμη με τον Λιγδη , τα χρωματιςτα καθιςματα και τις υπέροχες τιμές του , μπας και αναθεωρήσω .
Αλλα σε προειδοποιώ - θα επιστρέψω στο Ciampino με ΤΑΜ
Περιμένω τον @tripakias να μου δώσει τιπ για ψαρόσουπα
Να ετοιμασω βαλιτσα?? Σορρυ, χειραποσκευη volevo dire... :)

thanosth

Member
Επόμενο Ταξίδι
Θάσος με ιστιοπλοϊκό!
Ταξίδι-Όνειρο
Happy Slam, AO
τενιστικά το Παρίσι κυριαρχει κατά κρατος.
ρολαν γκαρός κόντρα στο foro italico

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Last edited:

Samion

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο
Φυσικα! Τα μερη που θυμιζουν πανηγυρι ειναι τα καλυτερα για να ρηξεις μια γυναικα.
Ετσι. Πες τα. Εξαλλου για πανηγυρια και ψαροσουπες εισαι ο εξπερ, υποκλινομαι.
Να ετοιμασω βαλιτσα?? Σορρυ, χειραποσκευη volevo dire... :)
Μη σε παρασυρει. Εξαλλου το εχει σκυλομετανιωσει...το μονο που δεν συζηταμε εδω ειναι ο τροπος μεταβασης στην Αιωνια κ την Πολιχνη. Κ στις 2 παμε με ουρανοομαδα φυσικα. Εκτος αν μας λειπουν τπτ κατσαρολικα που δινουν οι ποντοι κ παρουμε κ τους πειρατες ενιοτε. Με Λιγδη ποτε. Εξαλλου στην Πολιχνη δεν παει, μου λενε πως παει πολυ μακρια της. Μετα τα 60 μου (σε 32 χρονια δηλ) που θα ξαναπαω θα το εξετασω το θεμα.

Italitsa

Member
Επόμενο Ταξίδι
Γύρος Αυστρίας
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Μη σε παρασυρει. Εξαλλου το εχει σκυλομετανιωσει...το μονο που δεν συζηταμε εδω ειναι ο τροπος μεταβασης στην Αιωνια κ την Πολιχνη. Κ στις 2 παμε με ουρανοομαδα φυσικα. Εκτος αν μας λειπουν τπτ κατσαρολικα που δινουν οι ποντοι κ παρουμε κ τους πειρατες ενιοτε. Με Λιγδη ποτε. Εξαλλου στην Πολιχνη δεν παει, μου λενε πως παει πολυ μακρια της. Μετα τα 60 μου (σε 32 χρονια δηλ) που θα ξαναπαω θα το εξετασω το θεμα.
Εχεις δικιο, παρασυρθηκα....Ειναι που λεγαμε για Ρωμαιους αντρες και καταλαβαινεις, αδυναμιες ειναι αυτες..... ;)

Επόμενο Ταξίδι
Αμερικη
Ταξίδι-Όνειρο
Wuthering Heights
Κοιτα να δεις που το αγαπημένο μου μαγαζι εδώ και ενα χρόνο στη Ρωμη λέγεται Barzilai bistro
( το μπιστρό γαλλική λέξη δεν ειναι ; )
ImageUploadedByTapatalk1431547834.098876.jpg

ImageUploadedByTapatalk1431547872.982399.jpg

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.636
Μέλη
39.375
Νεότερο μέλος