Travel Wars : Κοπεγχάγη vs Στοκχόλμη

Κοπεγχάγη vs Στοκχόλμη

• Total voters
    63

pan82

Member
Ίσως να παίζει ρόλο και που θα πας πρώτα αλλά εγώ τη Κοπεγχάγη την ερωτεύτηκα κατευθείαν και ας πήγα με μειωμένες προσδοκίες. Αν καί γενικά δεν ήταν η πόλη που θα δεις πράγματα πολλά και εντυπωσιακά είχε έναν αέρα μια αύρα, οι άνθρωποι ήταν χαρούμενοι και ανέμελοι διασκέδαζαν παντού στο δρόμο, γενικά μου άφησε κάτι μοναδικό σα προορισμός. Στοκχόλμη ένα χρόνο μετά ναι μεν σαν αξιοθέατα εντυπωσιακα αλλά δε μου άφησε την ίδια αίσθηση, πιο κυριλέ πιο πρόβλεπε και χωρίς αυτόν τον "αλητικο" αέρα της Κοπεγχάγης. Οπότε ψηφίζω Δανία δαγκώτο

evaT

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία
Περίμενα καιρό να τις δω και τις δύο. Τώρα που επιτέλους το κατάφερα, το έριξα στη Στοκχόλμη! Την Κοπεγχάγη την έβαλα αμέσως στην καρδιά μου κ δεν πίστευα ότι θα την ξεπερνούσε η Στοκχόλμη, αλλά τελικά την βρίσκω απείρως ομορφότερη. Κ πολύ ζωντανή.
Του κατοίκους δεν πρόλαβα να τους μελετήσω μέσα σε δύο μέρες αλλά ως τώρα μόνο θετικά vibes έχω δεχθεί.
Κ ακόμη τα έργα στην πόλη είναι σε εξέλιξη.

paefstra

Member
Περίμενα καιρό να τις δω και τις δύο. Τώρα που επιτέλους το κατάφερα, το έριξα στη Στοκχόλμη! Την Κοπεγχάγη την έβαλα αμέσως στην καρδιά μου κ δεν πίστευα ότι θα την ξεπερνούσε η Στοκχόλμη, αλλά τελικά την βρίσκω απείρως ομορφότερη. Κ πολύ ζωντανή.
Του κατοίκους δεν πρόλαβα να τους μελετήσω μέσα σε δύο μέρες αλλά ως τώρα μόνο θετικά vibes έχω δεχθεί.
Συμφωνω απολυτα! Επισης θελω να ξαναπαω Στοχκολμη, αρα με αγγιξε. Κοπεγχαγη ξαναπηγα μονο και μονο γιατι απο κει βρηκαμε δωρεαν εισιτηρια να φυγουμε, αλλιως η πολη δεν ειναι για δευτερη φορα.

patrizia

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βουδαπεστη
Ταξίδι-Όνειρο
Κινα
Στοκχόλμη κι εγώ γιατί αντικειμενικά είναι ομορφότερη κι έχει πολλά να δεις και να κάνεις και θα ήθελα να τη ζήσω περισσότερο!!
Το θέμα με το τσιγάρο στους εξωτερικούς χώρους των μαγαζιών με ενόχλησε αλλά οκ καλό μας κάνει, αναγνωρίζω το πρόβλημα μου.
Η Κοπεγχάγη από την άλλη έχει τα δικά της θετικά, είναι γραφική αλλά δεν έχει το άνοιγμα και τις θέες της Στοκχόλμης.
Είχε αρκετή ζωή αλλά κάτι έλειπε...Η Στοκχόλμη με άγγιξε περισσότερο

paefstra

Member
Με το καπνισμα περασα δυσκολα στη Στοκχολμη, ουτε μπροστα στην εισοδο μαγαζιων πια. Κι ομως της δινω ψηφο, τοσο μ αρεσε.

patrizia

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βουδαπεστη
Ταξίδι-Όνειρο
Κινα
Είναι υπερβολικοί στο θέμα αυτό, δεν καπνιζουμε μπαφο που μυρίζει απαίσια αλλά ας όψεται, όπως είπες

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.400
Νεότερο μέλος
geotheoh

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom