zafirenia_83
Member
Μιας και δεν έχω πάει στη Δρέσδη, θα είμαι κυρία και δε θα ψηφίσω! Η Φλωρεντία πάντως είναι έρωτας..
Ναινα μετρήσουμε ποιά έχει το μεγαλύτερο "ουάου"?
δηλ στα war πρεπει οι αντιπαλοι να ειναι ιδιας εποχης, ιστοριας κ περιβαλλοντος? σαν το βερολινο με τη ρωμη πχ? η ακομα κ το παρισι με τη ρωμη?που το πρωτο ηταν αγρος οταν στη ρωμη ειχαν αγαλματα.Τι σχέση έχει ρε παιδιά η αναγεννησιακή Φλωρεντία με τη Μπαρόκ/Ροκοκό Δρέσδη; Άλλες εποχές, άλλη ιστορία, άλλο περιβάλλον, άλλα όλα. Τι ακριβώς σκοπό έχει η σύγκριση, να μετρήσουμε ποιά έχει το μεγαλύτερο "ουάου"?
@Samion Συμφωνώ σε όλα όσα είπες !!!δηλ στα war πρεπει οι αντιπαλοι να ειναι ιδιας εποχης, ιστοριας κ περιβαλλοντος? σαν το βερολινο με τη ρωμη πχ? η ακομα κ το παρισι με τη ρωμη?που το πρωτο ηταν αγρος οταν στη ρωμη ειχαν αγαλματα.
εγω το βλεπω σαν τουριστικους προορισμους, τετοιο φορουμ ειμαστε. εχω 2,3, 22 μερες να παω καπου, να παω εκει η εκει. ετσι θα εβαζα σε war κανκουν- βαραδερο, σικαγο-βοστωνη κ παει λεγοντας.
Μη σε στεναχωρει καθολου. Φιλη στην παρεα στη Φλωρεντια επεμενε οτι τα ιστορικα κτιρια χρειαζονταν εξωτερικα ενα βαψιματακι.Το μόνο που με στεναχωρεί σε αυτήν την πόλη είναι το πόσο μαυρισμένα εξωτερικά είναι όλα τα ιστορικά κτήρια παρόλο που ολα χτίστηκαν μετα τον καταστροφικό βομβαρδισμό της πόλης στον Β Παγκόσμιο Πόλεμο...
Disclaimer: Για ακόμη μια φορά ενήργησα βάσει της εντελώς υποκειμενικής γνώμης μου και μην έχοντας πατήσει δευτερόλεπτο το πόδι μου στη Δρέσδη!!