paefstra
Member
Μονο μην τους προτεινετε να το μυρισουν το ΦΩΣ αν δεν του ριξουν αρωμα να καλυψουν την απλυσια.Ψήφο-ψήφο ανεβαίνει το γούστο του φόρουμ..΄Εστω και αργά κάποιοι βλέπουν το ΦΩΣ...
Μονο μην τους προτεινετε να το μυρισουν το ΦΩΣ αν δεν του ριξουν αρωμα να καλυψουν την απλυσια.Ψήφο-ψήφο ανεβαίνει το γούστο του φόρουμ..΄Εστω και αργά κάποιοι βλέπουν το ΦΩΣ...
εδω εισαι λάθος.. γινεται μάχη στηθος με στηθος για τη βρωμιά ... πιθανόν να πανε και σε παράταση..Μονο μην τους προτεινετε να το μυρισουν το ΦΩΣ αν δεν του ριξουν αρωμα να καλυψουν την απλυσια.
Πάντως ανάμεσα στην ιδρωτιλα των Γάλλων και την απλυσο-ξερατο-μεθυσο-κατρουλιλα των Άγγλων υπάρχει lesser evil.εδω εισαι λάθος.. γινεται μάχη στηθος με στηθος για τη βρωμιά ... πιθανόν να πανε και σε παράταση..
Ε, όχι έχει μια μπόχα από ξερατά και ούρα και σε σταθμούς μετρό του Παρισιού που δεν αντέχεται. Γενικά δεν φημίζεται κανείς από τους 2 για καθαριότητα.Πάντως ανάμεσα στην ιδρωτιλα των Γάλλων και την απλυσο-ξερατο-μεθυσο-κατρουλιλα των Άγγλων υπάρχει lesser evil.
Τα live ξερατά των Άγγλων είναι και εξαγώγιμο προϊόν, μην κρυβόμαστε. Όπως και οι miss piggy χωρίς εσώρουχο που χαμηλώνουν και κατουράνε στα πεζοδρόμια, trademark Αγγλίας.Ε, όχι έχει μια μπόχα από ξερατά και ούρα και σε σταθμούς μετρό του Παρισιού που δεν αντέχεται. Γενικά δεν φημίζεται κανείς από τους 2 για καθαριότητα.
Αξίες ανεκτίμητες...Τα live ξερατά των Άγγλων είναι και εξαγώγιμο προϊόν, μην κρυβόμαστε. Όπως και οι miss piggy χωρίς εσώρουχο που χαμηλώνουν και κατουράνε στα πεζοδρόμια, trademark Αγγλίας.
34 φορές στο Greater London και 33 στο Ile de France καταγράφουν τα κιτάπια μου, πάντως δεν έχω βαρεθεί καμμία από τις δυό πόλεις. Κι ένα πράγμα που μου έχουν διδάξει οι 34 επισκέψεις, είναι πως είναι αδύνατο να περπατήσεις στην Oxford Street χωρίς να ακούσεις τουλάχιστον μια φορά Ελληνικά. Οι Έλληνες (μόνο) πάνε για ψώνια στο Λονδίνο. Περίεργο, καθώς όλος ο υπόλοιπος κόσμος θεωρεί την Παριζιάνικη μόδα κορυφαία και πάει εκεί για τα ψώνια του...Δεν έχω ακούσει ποτέ να συγκρίνονται οι αγορές του Λονδίνου με του Παρισιού. Ωστόσο, επειδή έχω πάει πολύ περισσότερες φορές στο Λονδίνο, αν κάποιος έχει να αναφέρει αγορές στο Παρίσι που να χτυπούν στα ίσα του Λονδίνου, ας το πει.
Από όσους ξέρω εγώ, όλοι Λονδίνο πάνε για ψώνια. Από γνωστή που έχει στυλ πανκ, μέχρι άλλη σούπερ σικ που έχει παντρευτεί εφοπλιστή.