Τωρα που ειπες bet, και χιλιομετρα μπροστα οσον αφορα τον στοιχηματικο τζογο, οι πρωτοι διδαξαντες! Τζογος, αγγλικο ποδοσφαιρο και μπυρα τι να λεμε τωρα παραδεισος επι της γης, οι γυναικες τους ειναι λιγο μειον αλλα ενταξει το Λονδινο τοσο πολυπολιτισμικο που ειναι το υπερκαλυπτει και αυτο το μειονεκτημα!You can bet on him
Οχι βεβαια, γι αυτο πηρα και Γαλλιδα. Εκφραζομαι απο το "αλλου τρωω, αλλου πινω, αλλου παω και το δινω'.Βέβαια γούστα είναι αυτά.. Να τις χαίρεστε τις παγοκολώνες που για να πάρουν μπροστά πρέπει να έχουν πιει την μισή παμπ..
Μιση παμπ εμεις, μιση παμπ αυτες το ξανακανουμε και το πρωι επειδη απ' το βραδυνο δεν θυμομαστε τιποτα! Ολα με το μερος μας ειναι!Βέβαια γούστα είναι αυτά.. Να τις χαίρεστε τις παγοκολώνες που για να πάρουν μπροστά πρέπει να έχουν πιει την μισή παμπ..
Σικε;;;Και ποιος σου είπε ότι θα κλείσει η κάλπη πριν έρθει το σωστό αποτέλεσμα;Με την ψήφο σου απλά καθυστέρησες το κλείσιμο
εμένα αντίθετα πολύ λογικό μου φαίνεταιΑπίστευτο μου φαίνεται ότι προηγείται το Λονδίνο. Είμαστε πολύ κακόγουστο φόρουμ τελικά.