jimp
Member
Εντάξει μην τα ισοπεδωσουμε όλα. Scones με clotted cream και μαρμελάδα φράουλα, το καλύτερο.δεν σημαινει οτι επεισα τον εαυτο μου πως τα scones ειναι καλυτερα απο τα γαλλικα γλυκα.
Εντάξει μην τα ισοπεδωσουμε όλα. Scones με clotted cream και μαρμελάδα φράουλα, το καλύτερο.δεν σημαινει οτι επεισα τον εαυτο μου πως τα scones ειναι καλυτερα απο τα γαλλικα γλυκα.
Τα είπες όλα η μάλλον σχεδόν όλα..γιατί όπως ήδη είπες πάντα έχουμε να πούμε κάτι ακόμα,η αναφορά στα οοοοοσα αποκομίζουμε από το Λονδίνο..οι του Λονδίνου ΔΕΝ τελειώνει ποτέΑπορώ που είναι τόσο μικρή η διαφορά.Για τη Λονδιναρα που είναι η πόλη των πόλεων.Η πολη στην οποια παντα κατι συμβαινει και που δεν βαριεσαι ποτε.Της κουλτούρας και της υποκολτούρας. Η πόλη της πολυτισμικότητας με αμέτρητες επιλογές σε streed food.Food markets υπαίθριες και κλειστές σε όλη την πόλη που μπορείς να δοκιμάσεις φαγητό απ’όλο τον κόσμο(εκτός απ τη Γαλλια που δεν το ζηταει κανεις εδω που τα λέμε) σε κάνουν να μη θες να ασχοληθεις με την αδίαφορη αγγλικη κουζίνα.Η πολη που μπορεις να πιεις στα όρθια μια παγωμενη pint στα καπάκια να δεις ενα θεατρικο στο shakespear’s goobe και μετά να τα πιεις σε μια υπόγα ακουγοντας πανκ ροκ.Η πόλη κέντρο της ροκ,του θεάτρου,του ποδοσφάιρου.Δεν θα αλλαζα ποτε μια βολτα στη Southbank με μια βολτα στο Σικουάνα ή μία βόλτα με ενα απο τα παλιά double deckers για να .... Ούτε το άραγμα στα γρασιδια του Hyde park για μια βόλτα στους κήπους του Λουξεμβουργου. Δε θα εχανα ενα θεατρικο του west end για να δω το moulin rouge ή την φουλαμ στο Κρέιβεν κότατζ για να δω την Παρί. Οταν φευγω απο το Λονδίνο μου λειπει ακόμα και το Πέκαμ.Αρρωστια.God save the queen, τα Primark και τα Ben Cookies.
Αυτό το σχόλιο δεν ήταν και πολύ ωραίο.. Συγνώμη αλλά εδώ χωράει το dislike. Στο κάτω κάτω δεν είναι κ όλες οι Γαλλίδες θεές.Όταν λες μπαμπατσικες εννοείς να τις ζουλας στην κυτταρίτιδα και να βγαίνει μπυρα από τη μύτη;
Μαγειρεύουν κάθε Κυριακή μετά την παμπ και πριν την αποτοξίνωση. Τα πιάτα βέβαια δεν τα πλένουν, τα πετάνε μέσα στις σαπουνάδες όπως είναι με τις μύξες και σου σερβίρουν το κάροτ κέικ πάνω σε σάλια. Βρετανική καθαριότητα λέμε, εξαιρετική. Κάροτ κέικ πιάνουν, σκατά γίνεται.
Κακουργα ξενιτια και επονειδιστο brain drain που παιρνεις τα καλυτερα παλικαρια και τα ριχνεις στο καροτ κεικ...Που δεν εχω μεγαλυτερη καταρα απο το να κανεις Αγγλιδα πεθερα και να σε κερναει τετοιο τις Κυριακες. Oh wait μαγειρευουν οι Αγγλιδες? Δεν ενθυμουμαι...
Χίλια συγγνώμη!!Αν ψάχνετε τα μηνύματα σας, βρίσκονται συγκεντρωμένα στο official offtopic .
Καινούργιος κανόνας: Μην γράφετε μισά-μισά μηνύματα. Μισό μήνυμα οφφ και το άλλο μισό (για τα μάτια του μοντ) ον. Βλέπε πχ. το από πάνω. Θα το ψάχνατε όλο μαζί στο ... official offtopic.
Μαγειρεύουν κάθε Κυριακή μετά την παμπ και πριν την αποτοξίνωση. Τα πιάτα βέβαια δεν τα πλένουν, τα πετάνε μέσα στις σαπουνάδες όπως είναι με τις μύξες και σου σερβίρουν το κάροτ κέικ πάνω σε σάλια. Βρετανική καθαριότητα λέμε, εξαιρετική. Κάροτ κέικ πιάνουν, σκατά γίνεται.
.Αυτό το σχόλιο δεν ήταν και πολύ ωραίο.. Συγνώμη αλλά εδώ χωράει το dislike
.Στο κάτω κάτω δεν είναι κ όλες οι Γαλλίδες θεές
Κι εγώ ξέρω έναν Κινέζο που είναι 2.15, έναν Γιαπωνεζο που δεν έρχεται πότε στην ώρα του κι έχω μια φίλη Κουβανη που σιχαίνεται το χορό. Είναι τόσο αντιπροσωπευτικοι των συμπατριωτών τους όσο οι καλοντυμενες Αγγλιδες. Όχι ότι είναι κριτήριο για το ποια πόλη θα επισκεφτώ, αλλα αν υπήρχε αστυνομία γούστου θα πρεπε να χουμε γκιλοτινες στο πικαντιλι να δουλεύουν όλο το 24ωρο.Πάντως οι Αγγλίδες που γνωρίζω εγώ είναι πάντα περιποιημένες, φοράνε ωραία ρούχα και το ίδιο κάνουν και οι άντρες.
Την προκαλώ να πάει να δει μια φοιτητική εστία στην Αγγλία και να δει πόσοι Άγγλοι ξέρουν τη λέξη "rinse".Εμένα πάντως η δική μου Αγγλίδα πεθερά και μαγειρεύει και πλένει και ντρέπεσαι να μπεις στο σπίτι της γιατί λάμπει από καθαριότητα
Αυτό ακριβώς! Στις φοιτητικές εστίες και στην Αθήνα και στην Θεσσαλονίκη το ίδιο ισχύειΤην προκαλώ να πάει να δει μια φοιτητική εστία στην Αγγλία και να δει πόσοι Άγγλοι ξέρουν τη λέξη "rinse".
Δεν εχω δει ακόμη Έλληνα φοιτητή που να μην ξέρει πώς πλένονται τα πιάτα. Άγγλος που να ξέρει... αγνοείται, φως στο τούνελ φάση.Αυτό ακριβώς! Στις φοιτητικές εστίες και στην Αθήνα και στην Θεσσαλονίκη το ίδιο ισχύει
Οι οποιες κατοικουνται απο? Γοριλες? Γατες?Αν θυμαμαι καλα,τις πολεις συγκρινουμε...