Travel war Λονδίνο Vs Βερολίνο

Λονδίνο Vs Βερολίνο

• Total voters
    167

tsolias1979

Member
Επόμενο Ταξίδι
Φιλανδία-Εσθονια-Πολωνια
Ταξίδι-Όνειρο
ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ-ΠΕΚΙΝΟ
Ποσο πολυ με βοηθησατε δεν μπορειτε να φανταστειτε αν και εγω θα παω για χριστουγεννα!

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Umhlanga
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
Ακόμα πιο υπέροχο από ότι συνήθως το Λονδίνο τα Χριστούγεννα....

Υ.Γ. Καιρό έχει να μπει travel war....
Βάλτε ένα Ριο-Μπουενος να πέσουν τα τσιμέντα. Ή ένα Βραζιλία- Αργεντινή.

Señor_Nada

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Άβυσσος
Απ'οσα wars έχω δει στο φόρουμ, αυτό για μένα έχει το πιο ανεξήγητο αποτέλεσμα. Δεν μπορώ να καταλάβω πως το Βερολίνο έχει περισσότερες από 0 ψήφους σε αυτή τη σύγκριση. Αντε να καταλάβω ότι σε σύγκριση με τη Ρώμη είναι πιο "ζωντανό", πιο "πολυπολιτισμικο" και άλλα τέτοια αόριστα. Σε σύγκριση με το Λονδίνο τι; Ότι έχει το Βερολίνο, το Λονδίνο τα έχει σε υπερπολλαπλασιο βαθμό. Όσα ταξίδια και να κάνεις στο Λονδίνο κάτι θα υπάρχει ακόμα να δεις, πραγματικά ανεξάντλητο, στο Βερολίνο τι;

Σε ομορφιά πόλης και αξιοθέατα η διαφορά είναι χαώδης.

Τουριστικά μιλώντας προτιμώ το Αμβούργο και το Μόναχο σε σχέση με το Βερολίνο.

Το Λονδίνο, αν και με απογοήτευσε σε σχέση με τα σχόλια που είχα ακούσει πριν πάω, είναι ένα μέρος που θα πρότεινα χωρίς δεύτερη σκέψη. Το Βερολίνο πολύ δύσκολα θα το πρότεινα. Το βρήκα πιο αδιάφορο από ότι περίμενα παρόλο που τον πήχη τον είχα βάλει στο πάτωμα.

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Umhlanga
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
Απ'οσα wars έχω δει στο φόρουμ, αυτό για μένα έχει το πιο ανεξήγητο αποτέλεσμα. Δεν μπορώ να καταλάβω πως το Βερολίνο έχει περισσότερες από 0 ψήφους σε αυτή τη σύγκριση. Αντε να καταλάβω ότι σε σύγκριση με τη Ρώμη είναι πιο "ζωντανό", πιο "πολυπολιτισμικο" και άλλα τέτοια αόριστα. Σε σύγκριση με το Λονδίνο τι; Ότι έχει το Βερολίνο, το Λονδίνο τα έχει σε υπερπολλαπλασιο βαθμό. Όσα ταξίδια και να κάνεις στο Λονδίνο κάτι θα υπάρχει ακόμα να δεις, πραγματικά ανεξάντλητο, στο Βερολίνο τι;

Σε ομορφιά πόλης και αξιοθέατα η διαφορά είναι χαώδης.

Τουριστικά μιλώντας προτιμώ το Αμβούργο και το Μόναχο σε σχέση με το Βερολίνο.

Το Λονδίνο, αν και με απογοήτευσε σε σχέση με τα σχόλια που είχα ακούσει πριν πάω, είναι ένα μέρος που θα πρότεινα χωρίς δεύτερη σκέψη. Το Βερολίνο πολύ δύσκολα θα το πρότεινα. Το βρήκα πιο αδιάφορο από ότι περίμενα παρόλο που τον πήχη τον είχα βάλει στο πάτωμα.
Για μένα το Λονδίνο σε αξιοθέατα, ατμόσφαιρα, value for money είναι πάτος, μπορώ να σκεφτώ καμιά 15αριά ευρωπαικές πρωτεύουσες πάνω απ' αυτό. Το Βερολίνο είναι η αγαπημένη μου πρωτεύουσα στην Ευρώπη. Δεν μπορώ να τις βάλω καν στο ίδιο ζύγι, το Λονδίνο μπορώ να το συγκρίνω πχ με το Λιντς να δούμε ποιο από τα δύο είναι πιο πάτος (εντάξει το Λιντς είναι άπιαστο).

annoula

Member
Και εγω ειμαι απ αυτους που βρηκα το Βερολίνο πολυ μετριο και πηγα με σχεδον καθολου προσδοκίες. Ημουν εκει 3 - 4 μερες και δεν θα θελα να ξαναπαω. Το Λονδινο το βρηκα σιγουρα πιο ομορφο και με πολυ πιο ενδιαφεροντα σημεία. Πανακριβο εννοειται.

TsAnn

Member
Επόμενο Ταξίδι
Περού
Ταξίδι-Όνειρο
Νησί του Πάσχα
Το Λονδίνο ήταν η αγαπημένη μου ευρωπαϊκή πρωτεύουσα, μέχρι που πήγα στο Βερολίνο...

Το βρήκα πολύ ανθρώπινο, εύκολο για περπάτημα, με ωραίο κόσμο, χαλαρούς ρυθμούς για πρωτεύουσα και με μια undergroundιλα ταιριαστή σε μένα. Έφαγα πολύ ωραία κι επίσης είναι πολύ πιο οικονομικό απ' το Λονδίνο.

Για μένα το Βερολίνο τις νικάει όλες όσες έχω πάει ✌

varioAthens

Member
Ασχετο αλλα… καποτε ως φοιτητρια ακουγωντας την «Ταξιδιαρα Ψυχη» το αγαπημενο μου τριπτυχο ηταν το Λονδινο-Αμστερνταμ-Βερολινο… τελικα οπως αδοξα επαψε το Magic Bus να υπαρχει, καπως ετσι εφυγε και ο καημος για το Βερολινο
1741007457889.jpeg

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.915
Μέλη
39.622
Νεότερο μέλος
athmpiz

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα