8 Σεπτεμβρίου 2014 #205 tsolias1979 Member Μηνύματα 419 Likes 190 Επόμενο Ταξίδι Φιλανδία-Εσθονια-Πολωνια Ταξίδι-Όνειρο ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ-ΠΕΚΙΝΟ Ποσο πολυ με βοηθησατε δεν μπορειτε να φανταστειτε αν και εγω θα παω για χριστουγεννα!
9 Σεπτεμβρίου 2014 #206 alma Member Μηνύματα 4.093 Likes 17.465 tsolias1979 said: Ποσο πολυ με βοηθησατε δεν μπορειτε να φανταστειτε αν και εγω θα παω για χριστουγεννα! κλικ για όλη την παράθεση... Ακόμα πιο υπέροχο από ότι συνήθως το Λονδίνο τα Χριστούγεννα.... Υ.Γ. Καιρό έχει να μπει travel war....
tsolias1979 said: Ποσο πολυ με βοηθησατε δεν μπορειτε να φανταστειτε αν και εγω θα παω για χριστουγεννα! κλικ για όλη την παράθεση... Ακόμα πιο υπέροχο από ότι συνήθως το Λονδίνο τα Χριστούγεννα.... Υ.Γ. Καιρό έχει να μπει travel war....
31 Ιανουαρίου 2022 #207 Iris_90 Member Μηνύματα 778 Likes 4.045 Επόμενο Ταξίδι Στο άγνωστο ... Ταξίδι-Όνειρο Γιατί , σε νοιάζει ;;; Χωρίς δεύτερη σκέψη Λονδίνο !!!
31 Ιανουαρίου 2022 #208 Yorgos Member Μηνύματα 9.957 Likes 52.382 Επόμενο Ταξίδι Umhlanga Ταξίδι-Όνειρο Περού τότε, τώρα, πάντα alma said: Ακόμα πιο υπέροχο από ότι συνήθως το Λονδίνο τα Χριστούγεννα.... Υ.Γ. Καιρό έχει να μπει travel war.... κλικ για όλη την παράθεση... Βάλτε ένα Ριο-Μπουενος να πέσουν τα τσιμέντα. Ή ένα Βραζιλία- Αργεντινή.
alma said: Ακόμα πιο υπέροχο από ότι συνήθως το Λονδίνο τα Χριστούγεννα.... Υ.Γ. Καιρό έχει να μπει travel war.... κλικ για όλη την παράθεση... Βάλτε ένα Ριο-Μπουενος να πέσουν τα τσιμέντα. Ή ένα Βραζιλία- Αργεντινή.
31 Ιανουαρίου 2022 #210 alma Member Μηνύματα 4.093 Likes 17.465 ludovica said: Θα ήθελα και ένα Σάμος vs Ικαρία. κλικ για όλη την παράθεση... Βάλτο μη ντρέπεσαι! Όλο δύσκολα μας βάζεις! Εντάξει ο @James ίσως δυσκολευτεί λίγο να διαλέξει.
ludovica said: Θα ήθελα και ένα Σάμος vs Ικαρία. κλικ για όλη την παράθεση... Βάλτο μη ντρέπεσαι! Όλο δύσκολα μας βάζεις! Εντάξει ο @James ίσως δυσκολευτεί λίγο να διαλέξει.
31 Ιανουαρίου 2022 #211 James Member Μηνύματα 1.017 Likes 5.444 Επόμενο Ταξίδι Ανατολική Κρήτη Ταξίδι-Όνειρο Περού Παιδιά αυτό θα είναι χριστιανοί με λιοντάρια. Εντάξει, να δείξουμε κάποιο έλεος ίσως και να ψηφίσω Ικαρία. Τι άλλο να κάνω πια?
Παιδιά αυτό θα είναι χριστιανοί με λιοντάρια. Εντάξει, να δείξουμε κάποιο έλεος ίσως και να ψηφίσω Ικαρία. Τι άλλο να κάνω πια?